Make-up

Publisert: 30.nov.2011 @ 12:05 // Blogg // 2 kommentarer

Som nevnt i tidligere innlegg er vi svært opptatte av hvordan vi tar oss ut. Selv om antrekket allerede er i boks, er det fortsatt noe som mangler: En ansikt uten sminke, er som en himmel uten stjerner. Derfor disker vi opp med en sminkepost både du og vi sent vil glemme.

 
Selve "grunnmuren" i make-up-en er en hvit foundation. Dette er ditt lerret hvor du kan utfolde deg kunstnerisk. Det er viktig å poengtere at denne foundation-en skal dekke hele ansiktet, for ellers blir effekten svært begrenset.


Essensielt for den perfekte looken, er en god eyeliner. Det er lurt å starte med en flytende eyeliner i første omgang, slik at du får markert ansiktstrekkene dine best mulig. La eyelineren gli forsiktig over nesetippen, og marker øynene dine likedan. 

Tro det eller ei, men nå du kan herved erklære sminkeguiden for "mission accomplished"! Har du gjort riktig, skal resultatet være som følger:Det enkle er ofte det beste.

 

2 kommentarer

Malin

30.nov.2011 kl.12:47

Dakar ingen pingviner enda :( Jeg tror faktisk at jeg har en sånn eyeliner, så nå mangler jeg bare litt ull og hvit foundation ;)

Martin

30.nov.2011 kl.13:18

Da vet jeg hvva som skal stå på ønskelisten min denne julen.

Skriv en ny kommentar

hits