Voff!

Publisert: 09.jan.2012 @ 11:37 // Blogg // 0 kommentarer

Nå som nyttårsaften for lengst er overstått, står den yngre befolkningen tilbake lettere slukøret. Dagene gjennom Januar kan virke utålelig lange, selv for dagens staute ungdom. Den enste hattemakeren å finne i teselskapet er dermed: Bursdagsselskap! Disse kjekke festene er for mange en sosial arena, med mulighet for å briljere innenfor mote, matlagning, dansestil og gaver. Redaksjonen bestemte seg for å tyvstarte årets DIY-hjelp, slik at alle bloggens lesere kan herje bursdagsselvskapene som aldri før.

 

Når invitasjonen først er ankommet i postkassen starter vanskelighetene. Først, kommer antrekket.  Balansegangen mellom fin og for fin kan overtråkkes i løpet av en halvtimes effektiv pynting. Derfor har redaksjonen funnet frem noen sikre kort vi hadde liggende på loftet. Disse klassikerne er noen skikkelige gjengangere, og er alltid relevante.

 Det første mange tenker ved ordet "bunnysuit" er nok Påskeharen. Akk nei, dette er onkel Raymond-Henrik i tante Trine-Petrines 50-årsdag siste uke. Den eklere delen av befolkningens tanker glir nok over til Hugh Hefners lystige venninner, men akk nei! Denne drakten er tekkelig, varm og rosa. Alt i alt, yppigheten selv!

 For de lettere agressive kan dette kostymet bedre selvfølelsen betraktelig. Det maskuline uttrykket vises ved chapsene, beltet og den flotte hatten. Revolverne er helt valgfrie, og selvfølgelig falske. Pascifister finnes også på prærien, uansett hvor usanssynlig det høres ut.

 For dem med en tendens til ville hyl er nå antrekket i stall (morsomt, ikke sant?). Dette eselkostymet viser plenty med humor or selvironi. Halen kan bli et viktig redskap på dansegulvet, alt etter hvordan du velger å utnytte mulighetene. Den kan brukes som lasso, pisk og plaging av tilfeldige fremmede. Uansett, du har mange valg. Eselhyl og tramping anbefales på det sterkeste.

 Våres tysktalende lesere vil nok se på seg selv som oversett i mengden. Frykt ikke: die lederhosen hast... kommet til en butikk i nærheten av deg! Den flotte, mandige modellen uttøver her en tradisjonell ekstremsport: bæring av nasjonaldrakt! Han balanserer nonchalant på kanten av det farlige og det trygge, det vakre og det stygge. Likevel, redaksjonen mener at denne kampens utfall ble positivt.  Sokkene er selvsagt valgfrie, men anbefales voldsomt.

  Når det står "casual" på innbydelsen er dette veien å jogge nedover av. Den svarte lær-hotpantsen viser akkurat nok hud til å virke tiltrekkende for fluer, samtidig som brystkassen holdes effektivt i skakk av toppen. Sebra-stripene gir et lite "piff" av fare, samtidig som du kamufleres effektivt i en sebra-flokk. Det innbydende, flørtende blikket bør utøves med utpreget forsiktighet...

 For de mer vågale og sensuelle sjelene i leserskaren er antrekket funnet. Hvis innbydelsen kommer i juli og innebærer ordet "beachparty" burde ingen andre klesplagg vurders. Fargen er frisk og freidig, formen er lekker og flatterende. Kort oppsummert, denne "man-kinien" har ABSOLUTT alle kriteriene i boks.

 

Når antrekket endelig er valgt dukker selvsagt flere vanskeligheter opp. Gave kan by på overveldende mange valgmuligheter, likevel er det ingen grunn til farlige angstannfall. Uavhengig av subjektet for gaven vil disse små-sakene gi utbredt og anerkjent suksess. Listen er som følger:

 En tur til frisøren er en fin gjenganger. Redaksjonen håper forøvrig at DITT besøk ikke blir like traumatisk og kleint som Bærtulf sitt! Fin gave, fin sau. Alle barna blir glade!

 Hvis subjektet for gavemottakelsen er en dachshund, kan du trygt avslutte søket ditt. Denne kjolen vil holde lille Gerd varm under de iskalde, ubarmhjertige vintermånedene. Sløyfer i ørene kan virke unødvendig, men redaksjonen uttaler seg slik : det er nødvendig.

 En forvokst minigris på rundet 150 kilo slår ALLTID an. Uansett. Han kan klappes, han grynter hyggelig mot deg og spiser middagsrestene. Kort sagt, han er den perfekte mann. Oscar kalles herligheten, og finnes på en anonym gård i nærheten av deg...

 Verdens styggeste Hund (ja, det er en tittel) er en gammel slager. Slike fantastiske individer er relativt sjeldne, men bildet beviser at de finnes. Uansett hvor stygg mottakeren finner ham vil meningen alltid kunne endres. Personligheten veier nok mest i forelskelsen her.

 

Uansett hvilke av disse valgalternativene du ender opp med kan redaksjonen faktisk love deg suksess. Heretter kommer postkassen din ALLTID til å være full som onkel Nils-Reidar på nyttårsaften.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits