Twist-test - Twest - andre del

Publisert: 10.jan.2012 @ 19:09 // Blogg // 4 kommentarer

Her kommer oppfølgeren av forrige twist-test:http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1326114260_twisttest__twest.html
God twisting!

Fransk nougat

Ingrid: Jeg kan ikke si jeg får franske følelser for denne biten. Den er dekket med lys melkesjokolade, som for øvrig er helt OK, men selve høyepuntket er fyllet - på gode og vondt. I det twisten blir offer for sprelske jeksler, møtes man med en kremfarget, seig gugge med et lett snev av nøttesmak. For meg blir dette bare en vag imitasjon avskikkelig fransk nougat. Når det er sagt, er ikke dette den verste biten i posen. Jeg tar meg gjerne en bit av denne dersom øvrige favoritter ikke er i sikte.
Maria: Nei, ja, nei, ja? Dette er en skikkelig hard nougat å knekke. Må nok si at denne biten bare forvirrer meg endel. Hva er det hvite, seige (hehe) grumset inni den forsåvidt greie sjokoladen? Dette er ikke en favoritt. Smaken er kjedelig, men kan nytes til tider.

Sara: Her må jeg kraftig skjenne på mine med-redaktører. Denne biten er god! Sjokoladen er helt akseptabel, men har stort forbedringspotensiale. Derimot, når man endelig kommer gjennom sjokoladen kommer godsakene. Nougaten smaker godt nok, men kan forbedres betraktelig. Den er til tider like seig som Voldemorts grufulle død, og burde være like myk som innsiden av Severus Snape. Innrøm det, folkens: den er god inntil det motsatte er vitenskapelig, grundig og vakkert bevist. 


 Aprikos

Ingrid:
Nei, dette var ingen gledelig smaksopplevelse. Ved fortæringens første stund krysser man fingrene for at det kun er ordinær lys sjokolade, men den antakelsen destrueres ummidelbart i det øyeblikket man setter tennene i biten. Et aprikossmakende flytende fyll stjeler showet og blir særs dominerende. For meg blir Aprikos og Banan av samme ullen. Begge stiller med sjokolade, Banan riktignok med mørk, og en kjerne av fruktfyll som skriker om å komme i rampelyset. Denne biten unngår jeg med mindre jeg er desperat.
Maria: NAM! Dette er en soleklar favoritt, sammen med Banan. Som tidligere nevnt, byr begge på flytende, fruktig og syrlig fyll, blandet sammen med deilig sjokolade. Dette gjør smaksløkene mine helt ville, og jeg er som oftest heldig og får alle for meg selv, hurra.

Sara: Æsj var det aller første ordet som dukket opp i hodet mitt. Under fortæringen begynte jeg å gråte, i mangel på utløp for desperasjonen min. Det er jo en kjensgjerning at man skal fullføre spisingen av Twist-biter hvis den først er påbegynt. Når jeg endelig hadde tørket mine modige tårer begynte trangen for å mobbe å melde seg. Først, når sjokoladen vises etter utpakningen, blir konsumeren lykkelig. "Sjokolade," tenker hun, "det beste jeg vet". Så, når trekket er spist opp kommer sjokket plutselig. Et voldsomt angrep av kvalm, syntetisk aprikos-smak fortærer alle de lykkelige tankene dine (litt som Desperantene). Etter å ha skylt munnen grundig med vann var konklusjonen klar: ekkel, dum og stygg! (i mangel på ordforråd bruker jeg et traurigt språk.) 


Nougat Crisp

Ingrid:
Denne var ikke verst! Personlig er jeg særs begeistret for sjokoladenougat, så denne likte jeg ganske godt. Dog skal det nevnes at kombinasjonen av lys melkesjokolade og halvgod nougat blir noe pregløs i lengden. Dette er gjerne en bit som går lett i glemmeboken - Jeg savner det lille ekstra. Nougat Crisp blir dessverre litt vel anonym, både i smak og fremtoning.
Sara: Denne liker jeg! Papiret er fargerikt og barnslig, akkurat som min personlighet! De små stjernene gir et lite "piff" av festlighet og bidrar til et kjekt inntrykk. Melkesjokoladen er helt grei, litt som Willy Wonka sjokolade lagret litt for lenge. Dog, når nougaten endelig avdekkes kommer festivitetene frem. Wow! 


Daim

Ingrid:
Den er kjempegod for dem som liker den originale Daim-sjokolade, men for de resterende twistentusiastene som ikke finner Daim videre spennede, er ikke twistbiten Daim en ønskelig smaksopplevelse. Jeg kan plassere meg i sistnevtne kategori. Det eneste jeg forbinner med Daim er klissete jeksler.


Golden Toffee

Ingrid: Den er ikke vond, men kjedelig. Karamell med lyst sjokoladetrekk er ikke en kombinasjon av bemerkelsesverdig karakter. Smaken er tam, trygg og barnslig. Sistnevnte faktor gjør kanskje at den passer bedre for den yngre garde enn balansert ungdom - En sikker vinner i Mons' bursdagsselskap!


 

4 kommentarer

Tææn - Guttebloggen

10.jan.2012 kl.23:15

Nice !

TITC

11.jan.2012 kl.16:41

fin blogg :)

Andrea

11.jan.2012 kl.18:38

Aner jeg at dere har "glemt" eller utelatt å anmelde Pearl Nut, posens desidert beste sjokolade!?

Thea - This is the climb

12.jan.2012 kl.12:31

Den er god, men kan ikke spise sånne ting om 1 heelt år :)

Skriv en ny kommentar

hits