Nyttårsdiett og trenigsprogram for hvermansen

Publisert: 13.jan.2012 @ 11:57 // Blogg // 1 kommentar

2012 har for lengst meldt sin ankomst, og det har sannsynligvis bilringene dine gjort også. Det ingen tvil om at nyåret er et høytid for å observere feite, svette middelandrende menn i lycra med årstidsbasert treningslyst. Vi vil ikke at du skal bli en av disse, og det er derfor vi disker opp med en leken nyttårsdiett, selvfølgelig med treningstips inkludert, spesielt beregnet for Ola og Kari Nordmann.


Essensielt for en god treningsopplevelse, er et treningsantrekk du føler deg komfortabel i. Vi i redaksjonen har en forkjærlighet for antrekkene vist på følgende bilder.

En leken kjeleress som virkelig ser ut i måneskinn. De røffe brystlommene gir assosiasjoner til en røff og sportslig livsstil. Denne dressen er også ypperlig for dem som ønsker å skjule såkalte "problemområder." Den er løs og ledig, men fortsatt snasen.
 Dersom agorafobien melder sin ankomst ved bruk av den blå dressen vi nettopp viste dere, kan en spretten body være grei å ha i gymposen. En body tilbyr deg full fleksibilitet, og gir det muligheten til å bedrive spenstige og akrobatiske øvelser uten å tenke på slappe ermer og flagrende buksebein. 


Synes du en vanlig, svart body kan bli litt daft, finnes det utallige kombinasjonsmuligheter. Hva med å følge eksempelet vist på bildet? En body kan lett piffes opp med en rocka rød tights med en snerten truse utenpå. Riktig snedig!
En sykkeltights beregnet for både underkropp og overkropp er en sikker vinner på treningssenteret. Med denne klistret på kroppen, vil du smelte alle pikehjerter i din nærliggende periferi. For å sprenge røffhetsskalaen, foreslår vi solbriller som kronen på verket. Mistenker du at dette vil se mindre pent ut, bør du ta en titt på den stramne karen i midten - Dermed får du avkreftet alle dine forutanelser. Vi i redaksjonen er mo i knærne allerede!


Kjenner du at gåsehuden er rett rundt hjørnet ved bruk av sykkeltights og body, så er det ingen ting som varmer mer enn en lodden høyhalset fuskepelstopp. Denne er perfekt til å ha over bodyen i begynnelsen av økten, slik at du kan ta den av senere når heten melder seg. Moteriktig og praktisk i gymsalen!


Uten mat og drikke, duger helten ikke. Her følger artige matidèer til å glede både smaksløker og allmenntilstanden med.Etter at de kulinariske herlighetene er ferdig fortært, er det gjerne ønskelig å rise litt på valkene. Følg øvelsene vist nedenfor - Dermed er det kun et tidsspørsmål om hvortid du ikke har bilringer som vibrerer når du går.


På med stilongsen og opp med minstemann! Kombiner trening med kvalitetstid med din nykomponerte verdensborger. Har du ikke formert deg ennå, foreslår vi adopsjon eller kidnapping.

Innta plassen på en blå treningsball mens du holder en vannflaske. Skyt nakken litt fremover og smil. Strekk beina slik at de vitner om en røff og avslappet attitude - Dette klarer du!

Lytt til din indre bonde og sett kursen mot sauebeitet! Saueridining er super aktivitet for familien, kjæresteparet og venninnegjengen. Hvem kan motstå følelsen av lodden ull mot lysken?


Fortsatt god mandag!

 


1 kommentar

Det danske sprogråd

13.jan.2012 kl.23:35

Jeg tenger ige denne dress, her i denmark har vi mye vind, så jeg tenger trange teningsjakker, men tagger for tipsed:

Skriv en ny kommentar

hits