Insert something cool here!

Publisert: 15.jan.2012 @ 00:31 // Blogg // 3 kommentarer

Hola bloggen!

Vi har vært sinnsykt kjedelige i det siste. Alle sammen lider av hjernestreik òg, så vi får ikke til  å skrive noe interessant her! Men det skal jeg selvfølgelig gjøre noe med nå da! I dag har vi hatt en skikkelig jentekveld. Vi har til og med lakkért tåneglene våre! Det er den ultimate bekreftelse på at du er en fremtidig feminist. Tenkte egentlig å legge ut bilder av tåneglene mine, men syns det er en litt privat del av meg. Istedet kan dere heller få se bilde av den ene fingerneglen min som er stor nok til å bli lakkért!


Tok en delvis ekkel tommel opp-posering. Bedøm selv.


Fist me!

Men ja. Ellers har dagen gått med til at mine såkalte venner, de rare gjenstandene som er alt for opptatt av lamaer og twist, har mobbet mitt nye favorittspill. DE SIER DET ER EKKELT. COG er nesten tre ganger så kult som twist, om du spør meg!

Nå var det nettopp en quest på spillet som het "Got wood?" Da ble jeg litt sånn som dette her:Så lo jeg litt for meg selv.

Håper disse fantastiske bildene spriter opp dagen din litt! 

3 kommentarer

Skadaaal

15.jan.2012 kl.01:13

hahahaha, FIST ME :L dødsbra Maria!

Katten

15.jan.2012 kl.22:33

Kult!

Men jeg lurte på noe. Kan dere plizzzz blogge om fugler. Det er helt horribelt hvor dårlige fuglekunskaper som er ute og går! http://dyrenett.no/no/s/fakta.asp?art=Fugl&h=d det er en link til hva de ulike delene på en fugl heter.

twistsauogrocknroll

16.jan.2012 kl.10:40

Katten: Kanskje det hadde vært noe!

Skriv en ny kommentar

hits