Meg - Marielle

Publisert: 17.jan.2012 @ 20:24 // Redaksjonen // 3 kommentarer

Jeg er da Marielle. Kanskje mer kjent som "hun med sauehåret", ikke vet jeg.. Jeg er da egentlig et ganske normalt vesen som lever på denne jorden, liker jeg hvertfall å tro selv. Jeg har alltid ønsket å bli veggmalingsmodell, noe som forklarer det noge spesielle bildet under. 

Meg som poserer for en malingsreklame for veggmaling. 

Jeg har alltid hatt en stor fasinasjon for musikk. Da sikter jeg til instrumenter som bongotrommer og ukulele. Ukulelen har vært min følgesvenn gjennom hele 2012. Enkelte mener at den er ustemt og sur, men personlig tror synes jeg at det er litt av ukulelens magiske sjarm. 

Jeg har en ekstremt fasinasjon for gjenstander. Da spesielt grønne gjenstander. Så ligg unna mine grønne gjenstander. 

Som sagt tidligere blir jeg ofte omtalt som "hun med sauehåret", men kjært barn har mange navn. Der mange inkluderer den over gjennomsnitts-lyse-nordisk-hudfargen min. 

Sist, men ikke minst er jeg en ekstremt desorientert person. Jeg har store problemer med å finne frem, tilogmed i mitt eget hus. Jeg har bodd i Bergen rundt 12 år nå, og lærte meg nettopp hvor Festplassen var (Alle bergensere som leser dette blir nok mildt sakt skuffet..) 

Jeg har en sterk tilknyttning til våre kjære forfedre. Nei, jeg sikter ikke til sauene, men apene. Hvis du leter etter meg finner du meg mest sannsynelig hengende i nærmeste tre. 

T: Fortell oss litt om deg. Hva er bloggen din?

3 kommentarer

Sina Erichsen

17.jan.2012 kl.20:58

hahahaha, Marielle du er dritkul ! (Y)

Maren

17.jan.2012 kl.21:30

marielleee<3

19.jan.2012 kl.23:55

Englekrøller, slett ikke "sauehår"! Uvitenhet, ass!!!

Skriv en ny kommentar

hits