Snedig mote

Publisert: 18.jan.2012 @ 19:45 // Blogg // 3 kommentarer

I og med at bloggen har blitt en livsstil for mange andre enn oss selv, synes vi at det er på høy tid å lansere et knippe røffe TwistSauogRocknRoll-effekter. I første omgang selger vi kun t-skjorter, men dersom disse blir en suksess, skal du ikke se bortifra en real utvidelse av den nåværende kolleksjoken.

Dette er en serie t-skjorter for moteriktige, sofistikerte og grasiøse damer og herrer med et brennende ønske om en tidsriktig garderobe. Plaggene er rocka og spenstige, men kan også kombineres med andre tøystykker for et mykere uttrykk. T-skjortene er for øvrig midt i blinken som gave for familiemedlemmer, kompiser, venninner, "han i kikkerten" og din bedre halvdel. Velg ut dine favoritter og bestill nå!


Sauer, el-gitar og twistbiter pryder den ellers så kule og avslappede t-skjorten. Stoffet er løst og ledig, men samtidig slitesterk. Samtidig vitner det røffe bildetrykket om en dristig, risky og sportslig livsstil - Perfekt for tøffingen i flokken.


"Med twisten på rette staden."

"Completely Twisted"

Bildetrykk av beitende sauer.

Er dette noe for deg? Legg i så fall igjen en melding i kommentarfeltet hvor de ytrer ønske om motiv, størrelse og farge. Pris avtales internt mellom selger og kjøper.

God shooping!
 

3 kommentarer

Tina

18.jan.2012 kl.20:25

Med twisten på rette staden virker som den kuleste, fordi den appellerer til mine barndomsminner om fantastisk nynorsk-teksting på nrk.

twistsauogrocknroll

18.jan.2012 kl.21:31

Tina: Henvend deg til oss på skolen, så skal du se at twisten havner på den rette staden; I dine armer.

Tina

19.jan.2012 kl.11:33

herlisch. will do.

Skriv en ny kommentar

hits