Hvordan vi oppfatter oss selv

Publisert: 28.jan.2012 @ 20:09 // Blogg // 0 kommentarer

Nøkkelen til suksees i livet er faktisk selvtillit. Ja, jeg sa det. Selvtillit. Hvordan du ser på deg selv reflekterer hvordan de andre bøndene i nabolaget oppfatter deg.

 Dette er hvordan vi oppfatter oss selv. Faktisk. Vi er stilig antrukket, uansett anledning. Vi setter på en overlegen og bedrevitende mine under sosiale arrangementer. Perlekjedene er praktiske når tau er mangelvare, for eksempel hvis du plutselig befinner deg på fjellklatring. Vi er stilige karer, ja.

 Dette er hvordan vi ser ut i virkeligheten. Jepp, sannheten kan være skremmende. Vi fant tilfeldige bilder av fremmede mennesker, og postet dem som oss. VI finnes faktisk ikke, dette er MIN ordentlige identitet. Der fikk dere den, ja.

 

Siden denne nye identiteten krever et sett med nye klær, adlyder jeg selvfølgelig. Her er de klærne jeg liker:

 Festklærne mine er herved i boks. Rysjene er etter min mening særdeles smakfulle, og fantastisk flatterende. Den sprudlenede fargen gir også antrekket et lett preg av farlighet.

 Til de mer flørtende anledningene regner jeg med at denne kjolen vil kunne gjøre rent bord. Den er turkis, glitrende og viser akkurat nok hud. Den er perfekt for jobbintervjuet, eller når potensielle svigerforeldre skal møtes for aller første gang. Vi (jeg) elsker den!

 Til en avslappet tur på jobben ønsker jeg meg dette antrekket. Om våren skal jo fargene frem, og kroppen vises frem. Dette antrekket fremhever det aller beste med kvinnkroppen; anklene. De røffe, lilla tingene ligger deilig sjaskende rundt anklene, og krasjer flott med den gule tightsen.

 

Nå mangler jeg bare drømmemannen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits