Mannens antrekk

Publisert: 29.jan.2012 @ 10:35 // Blogg // 1 kommentar

Her i redaksjonen anser vi oss som kontrolfriker; vi er ikke besatt av orden, men linjene kan viskes ut noen ganger. Derfor forsøker vi herved å gi dere lesere fullstendig og diktatorisk kontroll over alle livets aspekter. Siden drømmemannen nå er innenfor rekkevidde, må dere lære hvordan han skal kles opp. Å kle ham på en anstendig og riktig måte kan virke utfordrende, men frykt ikke. Vi er visere og eldre enn Buddha - and we're here to help!

 På besøk hos de kommende svigerforeldrene for første gang? Check. Jakken er deilig og dristig rutete, samtidig som den er fantastisk moteriktig. Barten er selvsagt valgfri, men veldig nyttig i de varme sommermånedene. Luen gir en balanse mellom røffhet og mykhet, mandighet og femininitet. Deilig!

 På Harry-Potter kveld. Ja, antrekket er virkelig pent. Samtidig som det utstråler autoritet og maskulin tilstedeværelse, gir det også en følelse av et mildt temperament. Skjegg i den størrelseordenen må selvsagt bindes opp, slik at det ikke kommer i veien under dagligdagse aktiviteter. Om disse aktivitetene innebærer slåssing med onde trollmenn eller vasking av kattedoen er selvsagt individuelt...

 Ble du plutselig og uforklarlig invitert på Slottsmiddag? Ja, da har du antrekket klart. Den skinnende buksen gir et akkurat høyt rop om farlig attraksjon. Likevel er den svært anvendelig og praktisk; ingenting er lettere å vaske en denne lekre saken. For å vise frem hans maskuline kropp må selvsagt toppen være kroppsnær. Denne krysser av alle boksene, samtidig som den sær voldsomt lekker ut. Ja!

 

Kort oppsummert er dette bare en mikroskopisk del av mulighetene en ny kjæreste gir. Han kan kles opp i bosktavelig talt alt; han vil aldri protestere, uansett. Han har en flott og atletisk kropp som du ikke må nøle med å bruke. Han kan endre hårstil, sminkestil og stemme alt etter anledning og antrekk. Kort sagt, den nye kjæresten din er verdens beste tilbehør. Bruk ham riktig, jenter!

1 kommentar

Sophia

30.jan.2012 kl.08:59

Liker det nye designet dere! Det må jeg si ^^ Søtt :P

Skriv en ny kommentar

hits