Boyband

Publisert: 30.jan.2012 @ 10:01 // Blogg // 2 kommentarer

Er det noe vi her i redaksjonen elsker, så er det boyband. Synet av trange gensere i syntetiske stoffer og lyden av fløyelsesmyke stemmer i samspill, er for oss uimotsåelig. Her føler en håndfull favoritter:

Westlife

Dette er en godtepose for kropp, sjel og sinn. Hvem glemmer deres utrolig coverlåter som "Uptown Girl" og "You Raise Me Up"? Ikke vi i redaksjonen i hvert fall.

N'Sync

Synkroniserte herremenn i skinnjakker med flammemotiv kan umulig gå en hus forbi. Dette akkompagnert med stilig rytmer og elektriske stemmer er unektelig en heldig kombinasjon. Vi bryr oss ikke et fnugg om hvorvidt disse guttebassene kan spille instrumenter eller ikke; De er jo så lekre! Når de i tillegg hinter kontinuerlig om at det skal bli DEM ("It's Gonna Be Me" red. anm), motiverer dette naturligvis enhver enslig kvinne - Vi skal få dem. Vi skal få kjekkasene i N'Sync!

A1


Sprettent midtskill, yndige glis, sensuelle blikk og nordisk skjønnhet er stikkordene i A1. Disse sjarmerende ansiktene på rad og rekke, gjør at vi rett og slett føler oss "Caught In The Middle". Det samme gjelder deres endeløse mengder musikalske verker. Beethoven blir en beskjeden skygge i forhold.

Backstreet Boys

Igjen blir vi tilbudt estetiske herligheter med hårpryd i sentrum. Røffe trøyer uten ermer får kulhetsbarometeret til å sprenge. Dette tar helt av! Disse bakgateguttene er definitivt tilbake i nær fremtid ("Everybody (Backstreet's back" red. anm). Dessuten råder det ingen tvil over det faktum om at disse lekne typene skal få det på sin måte ("I Want It That Way" red. anm.).


 

2 kommentarer

lisellish

30.jan.2012 kl.10:04

westlife må være en klar favoritt! :)

Linda

30.jan.2012 kl.10:05

Backstreet Boys er ein klar favoritt !

Skriv en ny kommentar

hits