Brekende kjekke datingtips

Publisert: 30.jan.2012 @ 12:10 // Blogg // 0 kommentarer

I og med at nylig har vist dere vår versjon av Prince Charming og hans estetiske fremtoning, er det helt naturlig at vi serverer dere et knippe lodne og glødende datingtips. Vårt intense fokus på det maskuline kjønn, har også gjerne fått den feminine delen av leserne til å føle seg glemt. Vel, fortvil ikke; Dette innlegg vil også by spenstige klestips for den datende frøken.


Flagrende folder virker utvilsomt attraktivt for øvrige, datende parter. Stiller du opp med denne på en nært forestående blindate, vil din utkårede mann, dame eller sau dåne. Den estetiske verdien rett og slett for høy å takle for hvermansen. I tillegg vitner den oransje fargen om at partneren din går en fyrrig og sensuell kveld i møte. En sikker vinner!


Denne yndige dressen legger til rette for endeløse mengder romantikk for begge parter. Blomstrete fløyel og pastellrosa rysjer gir absolutt ingen assosiasjoner til bløtkaker eller andre kulinariske godsaker, men når det er sagt; Antrukket i denne kjolen er du mer eller mindre til å spise opp!


"Wow, hvem er denne mystiske kvinnen så yndig antrukket?" vil daten din utbryte i det vedkommende kaster blikket sitt på deg. Disse avslappede, anstendige men samtidige sensuelle draktene, er perfekt for det første møtet. Løs, ledig og høyhalset genser kombinert med flagrende bukser i matchende farge overlater lite til fantasien -Sømmelig og lekkert på samme tid.


Så setter vi kursen mot kjernen i dette innlegget, nemlig de egentlig datingtipsene. Her følger en rekke snedige råd for en vellykket romantisk aften.

Mat og drikke
Med et flettekurv fylt med twist i hende, så er datingkvelden for både deg og din frende. Skulle tørsten melde seg, er det greit med den flaske vann på lur. Lidenskapelig og romantisk!

Sted

Følelsen av bart gress på stumpen og frisk vind på kjakene, gjør den romantiske faktoren i hele møtet mer dominerende enn noen gang. Klinemusikk trengs ikke - Lyden av ringende bjeller og brekende ulldotter i harmoni er romantikk i musikkformat.


Deretter er det tid for underholdningen. Sleng gitarreimen over skulderen, og plasser fingrene dine strategisk på gitarhalsen. Følget ditt vil falle som en flue (sau)!

God dating!
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits