Pynt på fasaden - Redaksjonens beste sminketips

Publisert: 30.jan.2012 @ 15:07 // Blogg // 3 kommentarer

Selv om vi her i redaksjonen helst ser at majoriteten av våre lesere dypper ansiktet sitt i hvit foundation og svart eyeliner, skjønner vi at dette kanskje kan være en særs problematisk prosedyre for mange. Av den grunn, serverer vi dere et spenstig sminkespalte. Vi garanterer noe for enhver smak.

Nam! Lyserosa leppestift kombinert med mørk lipliner utgjør en sensuell miks. Disse leppene signaliserer ingenting annet enn "Kom og kyss meg, sauer i nær omkrets!". Og sannelig; Denne leppestiften tiltrekker utvilsomt alt som kryper og går. Vi skimter også elementer fra vår opprinnelige sminkespalte ifjor, med rufsete eyeliner i øyets periferi. Riktig snedig! Kronen på verket er øyebrynene, som umulig kan gå deg hus forbi.
Wow, hvor skal vi starte? Blank lipgloss og løsvipper sprer budskapet om dine endeløse mengder grasiøsitet, eleganse og evne til å være sofistikert. Oransje foundation gjør ingen skade for den fullstendige looken. Praktfull sminke akkompagnert med skinnende stoffer indikerer at du er iferd med å forlate vår åndelige dimensjon til fordel for en av høyere rang. Denne looken utstråler klasse.
Kjenner du vannet i munnen samle seg opp til det fjerde verdenshav? Det gjør vi også. Med leppestift, rouge og øyeskygge i matchende farge, er du klar for å møte verden med et seriøst og troverdig uttrykk. Dette er forresten den perfekte looken for fremtidige jobbintervju. På et nanosekund er du administrerende direktør i et eller annet kult selskap. Sikter du derimot til et mer konservativt selskap, kan naglebåndene vist på bildet lett byttes ut med skinn eller fløyel. Husk likevel at en nybarbert skalle er essenstielt for å oppnå suksess med denne looken.
Hvem sa at turkis øyeskygge var ute av motebildet? Om det var deg, bør du absolutt tro om igjen. Kvinnen på bildet motbeviser alle negative påstander; Turkis øyeskygge er tidsriktig og vitner om en leken og spenstig holdning til verden og alt den byr på. Med turkis farge på øyelokkene er du klar for alt. Føler du deg likevel litt pysete og ynkelig og du ikke vet dine arme råd, så er hjelpen nær. Med rød leppestift i ekstrem form er du ustoppelig!Jippi, enda en unskyldning til å ikke nappe øyebrynene sine! Med gullfolie eller aluminiumsfolie trygt plassert i kjøkkenskuffen er du klar for nye eventyr. Du må dog regne med å foreta en ekstra innsats med resten av øyesminken. Her observerer vi løsvipper av dimensjoner og øyeskygge fra ulike deler av fargeskalaen. Uansett resultat, vil i det minste sauene på beitet se at du har gjort et forsøkt, og det er da noe?

Skal du prøve disse sminketipsene? 

3 kommentarer

sommerkroppen2k12

30.jan.2012 kl.15:37

haha, digger innlegget og humoren!

sv: med tanke på at jeg er 165 høy så er ikke det for lite å veie 55-57 kg? Syns jeg iallefall! Som jeg skrev kommer jeg heller ikke til å være så veldig opptatt av kiloene, men vil ned på en trivselvekt der jeg kan gå med hva jeg vil og føle meg vell i min egen kropp! :)

Andrea

30.jan.2012 kl.20:49

kansje en anen gang ;)

Kamilla Freitag

30.jan.2012 kl.21:53

sv: takk.det var koselig å høre :)

Skriv en ny kommentar

hits