Gal kattedame - hvordan?

Publisert: 06.feb.2012 @ 10:32 // Blogg // 5 kommentarer

Den gale kattedamen finnes i de fleste filmer. Hun står i bakgrunnen som en trist og melankolsk figur, uten noensinne å motta nødvendig sympati for sine handlinger. Her i redaksjonen er vi særdeles glad i slike gale individer; defor vil vi lage en aldri så liten hyllest. Kattedamer er ikke gale, ensomme og diabolske, men flotte og velfungerende galninger.

Det første spørsmålet til dette innlegget er nok; hvordan blir jeg en kattedame? Hva gjør jeg først? Heldigvis har vi forsket, gjennom flere år, på dette temaet. Dermed viser resultatene nøyaktig hvordan du går frem for å bygge opp en respektabel stall av mjauende katter.

 Dette er en nødvendighet. Uten det første kattekullet ditt klarer du aldri å samle inn en samling på... røft regnet... 35? Redaksjonen er usikre på hvor du finner et slikt sett rimelig, men kan selvfølgelig svare på desperate henvendelser. En huskeregel; du bør finne variasjon i fargeskjemaet (ingen identiske!)...

 Den neste saken på timeplanen må dermed være husvær. Et passende flott hus, med rikelig plass, kan ofte være utfordrende å ærverve. Vi tipser deg herved om at forlatte hus faktisk kan bli riktig så tiltrekkende, bare du investerer i et par vegg-til-vegg-tepper. Det vil effektivt holde kattehårene i sjakk-matt.

 Så må fokuset flyttes fra huset til deg. Din sminke er viktigere enn vann for elefantene, og må prioriteres overfor alt annet. Dette eksemplet er kledelig og svært smakfullt. Det hele starter med en fin hudfarge; hvis du ikke naturlig har den lettere røde, solbrente looken må du skaffe deg den. Her kommer blushen til unnsetning! Med en bronse-aktig og frisk farge på kinnene ser du alltid like lekker ut. Så kommer øyensminken. Stikkordene er som følger; skinnende, sølv, grønn og svart eyeliner. Følg reglene slavisk, og slå opp de vakre øynene!

 Hvis dette ble for vågalt for deg, fortvil ikke. Denne lekre minxen ser vågal, leken og frekk ut. Dette kan du også oppnå! Med slike brillwe, oppsperrede øyne og gave-bånd i ørene er du alltid festklar. Med den største katten din under armen kan de andre brullypsgjestene bare gjemme seg, i frykt for å se kjedelige ut sammenlignet med dine røffe gevanter.

 Selv om dette antrekket er både yndig og elegant, må det kun brukes ved spesielle anledninger. Tannlegetimen, handling på Rema 1000 og vårrengjøring passer smidig inn i denne kategorien. Stripene forlenger hele kroppen, og skaper et strømlinjeformet resultat. Lekkert!

 Oppførsel er selvsagt essensielt under transformasjonen fra vanlig til gal kattedame. Danser du på gaten i den gjennomsiktige regn-ponchoen din, vil hele verden smile til deg. Eventuelt litt anstrengt, før de ringer politiet... Ansiktsuttrykket er valgfritt, men ekstremt viktig for å skape et helhetlig inntrykk.

 Det absolutt viktigste for en kattedame er (helt elementært) ... verdens største katt. Slike lekne undivider skal helst kalles Moses-Andreas, Inger-Solfrid eller lignende. Bøy og strekk av katten hver bidige morgen er selvsagt obligatorisk, og bør ikke unnasluntres.

 Det siste steget i transformasjonen er å oppdrette en snedig katteblogg. Ved underlige bilder, der du poserer med kattene dine, vil hele verden bli introdusert til deg. Du blir verdenskjent og rik på et blunk! Vær snedig! Vær uvanlig!

Because you're worth it!

Mjau in peace!

5 kommentarer

Bjørg

06.feb.2012 kl.10:44

soo awesome

I wanna b a catwoman

Tina

06.feb.2012 kl.11:27

Because you're worth it. Så sant, så sant.

Ingelin

06.feb.2012 kl.11:29

Mimimimi ^^ Læreren min er en gal kattedame :-P Han har 6 katter og kaller oss for "sine søte små barn" :3

Ingelin

06.feb.2012 kl.11:30

Hun* HUN er en gal kattedame

Aurora

06.feb.2012 kl.15:46

Tusen takk for de flotte tipsene! Skal linke til kattebloggen min når alt er i boks.

:3

raooow

Skriv en ny kommentar

hits