Etansyre

Publisert: 07.mar.2012 @ 19:37 // Blogg // 1 kommentar

HA!

Trodde dere at innlegget skulle handle om Etansyre? Tro om igjen, godtfolk. Dette innlegget skal nemlig belyse en svært naturlig del av menneskets eksistens:

Promp!!!

 

Mennesket har siden tidenes morgen hatt en merkelig trang til å slippe gass ut gjennom hullet der bak. Ja, jeg snakker om noe illeluktende og potensielt dødelig: prompe-gassen. Kuer har den, beltedyr har den, alligatorer har den og .... DU har den faktisk også! Overrasket?

De aller fleste "dannede" mennesker vil gjerne protestere frenetisk bare ved anklagen om at de "promper" eller "fjerter". For enkelte, bygger denne avskyen på en fantastisk redsel for promp. Det finnes ikke en spesifikk type fobi for dette, men redaksjonen har tatt seg den frihet å sette sammen noe slikt.

Olfactophobia = en ekstrem redsel for sterke, ubehagelige lukter

+

Acoustic phobia = en ekstrem redsel for lyder

 

Høres dette riktig ut? Redaksjonen tilbakekaller alle fakta hvis lesere kan bevise dem feil...

Nå som vi alle har funnet fram til en enighet om HVA fjerting er, burde vi finne noen teknikker som omhandler takling av fenomenet. Enkeltindivider har alvorlige problemer med denne frykten, og folket burde generelt opplyses.

Først og fremst må dere lære å gjenkjenne en promp. De fleste situasjoner der du kan oppdage fjerting er svært åpenlyste, og lette å gjennomskue. Desverre har ikke alle en like lang trening i dette. Her skal du opplæres!

 Hvis du ser slike mennesker sittende i møter, vet du at noe har skjedd. Da må du starte med å eliminære de sannsynlige hendelsesforløpende: "har julenissen sine reinsdyr bæsjet?", "spiste Bush kebab i går?" og "har noen prompet?". Etter en knallhard eliminerings-prosess finnes det naturligvis bare 1 god forklaring:

Noen har prompet!

Gratulerer, du klarte den første delen av testen!

 Nå har du oppdaget hvem som gjorde det. Hvis det desverre viser seg at synden ble begått (uvitende) av deg, er likevel ikke løpet kjørt. Spørsmålet er enkelt: hvem merket det?

 Hvis majoriteten i din umiddelbare nærhet ser SLIK ut, er nok løpet kjørt allikevel. Hvis en fjert skal kalles suksess-rik, må den oppføre seg som en ninja. Den skal ikke sees, høres eller luktes.

 

Det som gjenstår er MOTIVET. Du bør nå ha pønsket ut en brillijant måte å skylde på noen andre. Hvis ikke, må du finne et forbasket godt motiv. Hvorfor du gjorde det er umåtelig viktig, like viktig som bestemors gebiss før aftensmaten fortæres i høyt tempo.

Så husk, små engle-avkom:Hvis du prompet PÅ noen, tilgir Gud deg. 

1 kommentar

Sofie

07.mar.2012 kl.19:41

Hahhahah! Promper er ekle, men dere gjorde det liksom litt mindre ekkelt! <3

Skriv en ny kommentar

hits