Sjå her! Eg kan skriva!

Publisert: 10.mar.2012 @ 09:29 // Blogg // 3 kommentarer

Kjenner du følelsen av å våkne opp..... slik?

 Håret spriker til værs, øynene er ville og ute av fokus. Ja, dette er slik DU ser ut om morgenen. Huden ser både mørk og fargeløs ut på samme tid. Håret ligner på Karl I. Hagen ute i en orkan. Øynene kan eventuelt sammenlignes med hvordan Siv Jensens øyne ville sett ut hvis hun fant en nigerianer i sengen...

 

Som dere kanskje allerede har gjettet, skal dette innlegget omhandle det ubeskriveligt viktige emnet HÅR. Majoriteten av befolkningen har det; enkelte har det ikke. Sånn er realiteten, men den må vi bare bestemme oss for å leve med. Til opplysning kan det sies at den samlede redaksjonen hører hjemme i folkegruppen MED hår. Så visste dere det.

 Alle har selvsagt opplevd dager der ALT klaffer. Håret er nydelig, klærne dyre og været er like fint som en stormdag i Lofoten. Desverre gjelder dette bare for en brøkdel av livene våres. Under skal vi demonstrere hverdagen.

 Enkelte dager våkner man opp under en orkan, og ser SÅNN ut. Den som hevder hardnakket å aldri ha sett slik ut kan holde munn fortere enn Petter Nordthug går på ski. Basta. Så hva kan man gjøre når slike forferdeligheter møter et vassent blikk i baderomsspeilet om morgenen?

 Hva enn dere gjør, må dere ALDRI prøve å rive håret ut fra hodeskallen. Dette er unyttig, tar lang tid og dessuten svært upraktisk i ettertid. Har dere noen gang forsøkt å gro ut langt hår fra bunnen av i løpet av en sommeferie? I rest my case, followers.

 Å betale en feminin mann for å klippe seg ville gjerne høres naturlig ut i slike situasjoner. Likevel, frisører er romvesener de også (som alle andre). De kan feile. Når de faktisk feiler, gjør de det gjerne med stil. Eller, kanskje ikke STIL... Mer... Med dramatikk! Så hva gjør dere hvis uhellet er ute?

 GRO ET DIGERT OG SKITTENT SKJEGG!!! Dette vil distrahere selv de aller mest hardnakkede kritikerne deres (aka. selvtillitten deres). Skjegget trekker vekk oppmerksomheten på en naturlig måte, samtidig som det skaper en viss røff eleganse. Med en lett tvinning eller fletning nederst i skjegget er dere tilbake i spillet om selvtillittens gunst.

  Det aller beste rådet redaksjonen kan gi er selvfølgelig åpenlyst: rock it, gurrl (or booi)! Hvis skaden allerede har skjedd, og lommeboken er like slunken som en 3 måneder gammel ballong er det bare 1 ting dere kan gjøre. Have confidence! Be fabulous! Be.. magnificent! Bare gjenta dette mantraet ustoppelig i hodet når tvilen om deres egen attraksjon til det verden melder seg uvilkårlig og skremmende sterk:

Bitch, I'm fabulous!

Eller: Fordi jeg er verdt det!

3 kommentarer

Yngvar

10.mar.2012 kl.11:48

Kjempebra, jentar! Eg er stolt av dekan! Hår er eit evig viktig emne, som må belysast med jamne mellomrom. Brad Pitt har eit flott skjegg.

Anne-Berit

10.mar.2012 kl.11:57

Flott! Jeg elsker hår!!! er spesielt fan av det lille dyret i det første bildet. Hva er det for et herlig vesen?

Lina Kristine

12.mar.2012 kl.17:18

Kanskje afroamerikaneren ble arrestert før frisøren rakk å bli ferdig!

Skriv en ny kommentar

hits