Mannen fra dine drømmer?

Publisert: 16.mar.2012 @ 08:54 // Blogg // 2 kommentarer

Alle ønsker seg en drømmeprins (eller frosk, vi diskrimminerer ikke). Faktumet er, desverre, at slike godbiter ikke er lette å finne. Hvis du derimot har flerfoldige kandidater, men mangler den nødvendige hjernekapasiteten til å bestemme... Vi har svaret! Det finnes utallige kriterier å dømme etter, men en beslutning må tas.

 

Hvis han faktisk gidder å gjøre dette....

 ... er han mest sannsynlig din kommende ektemann. Eller svært, svært homofil. En av delene!

 

Hvis han gidder å spandere deg en sånn.....

 ... er han fantastisk. Mest sannsynlig deler dere en intens glede av dyr, og kan starte en trendy øko-bondegård sammen oppe et sted i Karasjokk.

 

 

Hvis han faktisk har selvtilliten til slike situasjoner...

 ... er han herlig sikker på sin egen macho-het (er dette et ord? Kommenter og hjelp oss!). Velbygde og store menn som tør å gå tur med det lille hamsteret ditt er perfekte. Basta!

 

Hvis han ser sånn ut...

 ... skal du DEFINITIVT beholde ham! Pannebånd kombinert med langt skjegg og hår er simpelthen HIMMELSK! Dessuten; hvem kan motså en gentleman som ser ut som en sliten hund med høy puls?

 

Hvis èn av dine heldige kandidater matcher minst 2 av disse egenskapene, er han den rette. Da kan du overse hans dårlige ånde, og urovekkende likhet til frosker. Han er dermed din, og kan kjøpe deg flere murmeldyr eller sauer etter ditt ønske. (Her går vi ut i fra at mannen selvsagt er rik!!!)

 

Gift deg med ham! Ta pengene! Kjøp murmeldyr!

 

Lev som en bonde!

2 kommentarer

Yngvar

16.mar.2012 kl.08:58

Dei er alle utruleg kjekke. <3

Isolde

16.mar.2012 kl.19:14

Likte særlig han siste. Tror jeg har funnet en fremtidig ektemann! <3

Skriv en ny kommentar

hits