En sorgens dag

Publisert: 27.mar.2012 @ 13:53 // Blogg // 4 kommentarer

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at min visitt til den eldre garde skulle bli så skjebnesvanger. Det hele startet morgenen 24.mars. Jeg inntok frokosten slik jeg vanligvis gjør og fortærte raskt en gul Go' Morgen-yoghurt. Grunnet det faktum at jeg er et rutinemenneske, pleier jeg å obervere omgivelser mens jeg inntar morgenmaten. Denne handlingen skulle vise seg å sette mer preg på livet mitt enn forventet. På kjøkkenskapene bruker det å henge diverse avisutklipp om matvarer som bør unngås, og da jeg kastet blikket mitt bortover de blanke furuplatene, møtte jeg på noe interessant.

Palmeolje. Jeg smakte på ordet. PALMEOLJE. Svelget det - sakte og forsiktig. P-A-L-M-E-O-L-J-E! Assosiasjonene stilte seg på rekke og på rad. Palmeolje er et ekkelt flytende fettstoff som brukes i alt. ALT. Palmeolje ødelegger regnskogen. Palmeolje ødelegger kolestrolet ditt. Jeg beskuet listen over matvarer som inneholdt palmeolje: Chips. Greit, det forventet jeg. Nugatti. Jaha, Ok. Peanøttsmør. Akkurat, ja. Twist. OK. Nei, vent...TWIST? TWIST? TWIST? På stedet kunne jeg trekke en skremmende konklusjon: Twist inneholder palmeolje, noe som indikerer at vi har frontet skitne verdier siden november 2011. Dette møter vi med vantro, og vil med dette meddele at dersom noen har følt seg støtt, så tar vi alt ansvar - Vårt konsept med denne bloggen har aldri vært å promotere uskikkelige holdninger.

Det er derfor vi nå vurderer å skifte navn på denne bloggen, slik at den blir ren for...Ja, palmeolje. Vi trenger deres mening: Har dere noen spesielle innvendinger? Skal vi fjerne twist og beholde sau og rock n' roll? Eller skal vi gå helt bananas: Endre hele navnet? Ikke vet vi, så legg igjen en kommentar eller henvend dere til vår offisielle Facebook-gruppe.

Vi snakkes.

Her følger en bildeserie:


Alltid frisk og opplagt.


Enda friskere og enda mer opplagt.


Saras lille nurk.


4 kommentarer

Anne-Berit

27.mar.2012 kl.18:11

Flott at noen tar ansvar. Men er enig, dette er en sorgens dag. Jeg har alltid sett frem til deres spenstige innlegg, men dette må klart revurderes på bakgrunn av dette.

Marielle

27.mar.2012 kl.19:21

Sauogrocknrollutentwist.blogg.no

Aurora

27.mar.2012 kl.22:50

Det er jo opp til dere å velge hva som er den værste av to vonder. En verden uten twist, eller en verden der noen spiser palmeolje. Personlig ville jeg heller sendt klage til Freia og forlange en endring i deres miljø- og fettpolitikk!

twistsauogrocknroll

30.mar.2012 kl.10:42

Aurora:

Ja, vi valgte å henvende oss til Freia. Vi sendte inn en melding på deres offisielle "klagemur", der vi.. ja, klaget. Likevel kan vi ikke bare fortsette å spise Twist i påvente av en endring!

Skriv en ny kommentar

hits