Karl Lagerfield

Publisert: 30.03.2012 @ 22:00 // Blogg // 2 kommentarer

Har noen av dere hørt om denne flotte, allsidige drømme-mannen?

 

DET HAR VI!!!

 

Her i redaksjonen er det ingen hemmelighet at Monsieur Karl Lagerfield er verdens flotteste, mest talentfulle mann. Noensinne, lizzom. For dem som ikke er innviet i denne herligheten av en godbit; dere skal få hjelp. På den neste coktail-festen dere gjester kan dere dermed briljere noe vanvittig! Your'e welcome, my dears!

 Noen som husker denne damen? Hun er bare.. tja, skaperen av verdens mest ikoniske sko og kjoler? Dette er Coco Chanel. Hun var feministisk, og sørget for at unge jenter kunne gå i korte kjoler. Det høres kanskje selvmotsigende ut, siden alle vet at menn blir til frådende udyr i det sekundet jentene viser bein og nedre deler av vagina. Ja, vi vet.

Likevel, hun skapte Chanel. Chanel er et ikonisk merke, og ble da senere overtatt av Karl Lagerfield. Spørsmålet blir da: revolusjonerte han merket, eller ødela han det i vilt raseri??

 

Svaret er svært åpenbart:

 MANNEN ER EN REVOLUSJONÆR! EN VISJONÆR!!

 

Spørsmålet er nærmest irrelevant; det føler i alle fall redaksjonen. Falske pels-jakker? Krysset av. Bukser i jukse-pels? Krysset av med stil. Støvler i matchende stil? Sjekket av med shwung, jaa!

 

Så undrer dere kanskje hva annet lekker-biskenen har gjort for dette merket. Han har, om ikke annet, revolusjonert bruken av krager besatt med falske smykker. De er flotte, store og passer perfekt til din brors konfirmasjon.

 Hvit versjon, veldig fin.

 Flere versjoner

 De berømte støvlene.

 

 Her ser dere het mote, i lekker og kjølig pastell-rosa. Beltet har en fin detalj som må tillegges litt oppmerksomeht; svarte rundinger kombinert med blek-rosa er en garantert estetisk vinner på skoleballet, i konfirmasjonen eller i din brors syvende bryllup. Hatten er selvsagt her valgfri, men anbefales på det varmeste.

 

 Innlegget avrundes elegant med et portrett-bilde av godbiten selv; Mr Karl. Han er fabulous, han er hvithåret og (aller viktigst!) HAN BRUKER BLONDEKRAGER SAMMEN MED SVARTE SLØYFER!!

Ikke bli helt fylt med angst, småpiker (og gutter) ved forferdelige tanker på forskudd. Han er i et åpent forhold, og hevder å elske begge kjønn likeverdig.

Bon appetit!

2 kommentarer

Sven

02.04.2012 kl.13:03

Ich liebe Karl 4ever. <3 <3 <3

Kristin

18.04.2012 kl.21:05

Correction: HAN ER ELSKBAR FORDI HAN ELSKER FLORENCE!

Skriv en ny kommentar

hits