Ideer til påske-eggets filosofiske innhold

Publisert: 05.apr.2012 @ 22:12 // Blogg // 0 kommentarer

Har dere fått et frenetisk, stresset brev fra Påskeharen? Det har faktisk noen av oss her i redaksjonen. Dere vil kanskje lure litt på HVA dette brevet så handler om; frykt ikke, her kommer svaret like selvfølgelig som at elefanter bæsjer i alle regnbuens farger. Helt selvfølgelig, altså!

Brevet deler av redaksjonen har mottatt er svært enkelt i budskap; Påskeharen har problemer med å finne ut nøyaktig hva som skal puttes i eggene våres. Selvsagt spør han om hjelp, siden vår emminente hjernekapasitet ofte viser seg å kunne løse helt umulig ligninger.

 

Kjære Påskehare (og lesere, hvis dere får identiske brev):

Redningen er nær! Listen er lang, og inspirasjonen bedre en Britney Spears' synging uten playback. Ja, det er mulig!

 

 

 Vi starter naturligvis med litt kles-ønsker. Denne t-skjorten er flott, fargerik og freidig (frekk er den også) ! Er det noe vi i redaksjonen elsker, er det nettopp tykke barn, iskrem, cupcakes og GULT! Dessuten er gult en påskefarge.

 

 

 Neste på listen blir naturligvis en brå overgang; sexy stuff! Her i redaksjonen er vi glad i andefjes, ruter og tatoveringer. I tillegg blir den unaturlig flotte bikinien en flott topp på kransekaken! Pluss for den falske bakgrunnen, siden dette viser at det ikke er en skam å IKKE ha penger til trope-ferie 5 ganger i halvåret!

 

 

 Nr 3 på listen er alltid en sikker vinner, uansett årstid. Glitrende lepper har lenge vært bannlyst fra jordens overflate, men dette vil vi endre på! Det er jo nemlig så lekkert! Fargen kan selvfølgelig endre etter humør, årstid og antrekk. De som kaller glitrende lepper harry er selv harry. Potter. Eller ikke?

 

 

 Her kommer finalen. Denne kjolen er gul, rå-kjørende kul OG fluffy. Hvis ikke det er overtalelse nok, vet vi ikke hva som kan gjøres. Uansett, selv om den er relativt dyr er den GARANTERT verdt det! Si det til Påskeharen!

 

 

Det viktigste med dette innlegget er selvsagt; ikke ønsk dere alt på en gang! Porsjoner det utover en lengre periode. Fordelingen kan ligne på denne; litt til jul, litt til nyttår, bursdag, påske, vinterferie, sommerferie, høst etc. Enkelt og greit er faktisk det beste!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits