Blogg

Skumle internett-adresser

Publisert: 19.04.2012 @ 13:04 // Blogg // 1 kommentar

Har dere noen gang hatt den nagende følelsen av å gå glipp av noe? Gå glipp av DEN nye tinge, eller DEN nyeste bloggen? Vel, vi her i redaksjonen er i hvert fall familiære med denne følelsen. Ikke frykt! Vi skal hjelpe dere gjennom vanskelighetene, gjennom enkel dog effektiv veiledning.

 

Den første adressen dere skal oppdage (på våres kommando!) er her i redaksjonen utropt som våres arvtakere:

sheepusismygod.tumblr.com

 

Tumblreren er fin, strukturert og hylende morsom. Dessuten oppdateres den oftere enn grand-tanten din sine kjærester. Ja, Gunfrid er 84 og singel lady, hvis dere lurte!

 

Den andre adressen vil lede dere til herlighetene som Maria (kjent fra redaksjonen) gir oss:

 

xcathorror.tumblr.com

 

Foruten disse er også denne bloggen verdt flerfoldige besøk etter endt arbeidsdag:

 

whatshouldwecallme.tumblr.com

 

Takk for deres gode oppmerksomhet gjennom en vanskelig tid, der blogginnleggende gjerne har vært få og mindre spennende.

Gå til våres etterkommere, men frykt ikke! Vi kommer tilbake!!

 

Med et foreløpig farvel,

redaksjonen

Ideer til påske-eggets filosofiske innhold

Publisert: 05.04.2012 @ 22:12 // Blogg // 0 kommentarer

Har dere fått et frenetisk, stresset brev fra Påskeharen? Det har faktisk noen av oss her i redaksjonen. Dere vil kanskje lure litt på HVA dette brevet så handler om; frykt ikke, her kommer svaret like selvfølgelig som at elefanter bæsjer i alle regnbuens farger. Helt selvfølgelig, altså!

Brevet deler av redaksjonen har mottatt er svært enkelt i budskap; Påskeharen har problemer med å finne ut nøyaktig hva som skal puttes i eggene våres. Selvsagt spør han om hjelp, siden vår emminente hjernekapasitet ofte viser seg å kunne løse helt umulig ligninger.

 

Kjære Påskehare (og lesere, hvis dere får identiske brev):

Redningen er nær! Listen er lang, og inspirasjonen bedre en Britney Spears' synging uten playback. Ja, det er mulig!

 

 

 Vi starter naturligvis med litt kles-ønsker. Denne t-skjorten er flott, fargerik og freidig (frekk er den også) ! Er det noe vi i redaksjonen elsker, er det nettopp tykke barn, iskrem, cupcakes og GULT! Dessuten er gult en påskefarge.

 

 

 Neste på listen blir naturligvis en brå overgang; sexy stuff! Her i redaksjonen er vi glad i andefjes, ruter og tatoveringer. I tillegg blir den unaturlig flotte bikinien en flott topp på kransekaken! Pluss for den falske bakgrunnen, siden dette viser at det ikke er en skam å IKKE ha penger til trope-ferie 5 ganger i halvåret!

 

 

 Nr 3 på listen er alltid en sikker vinner, uansett årstid. Glitrende lepper har lenge vært bannlyst fra jordens overflate, men dette vil vi endre på! Det er jo nemlig så lekkert! Fargen kan selvfølgelig endre etter humør, årstid og antrekk. De som kaller glitrende lepper harry er selv harry. Potter. Eller ikke?

 

 

 Her kommer finalen. Denne kjolen er gul, rå-kjørende kul OG fluffy. Hvis ikke det er overtalelse nok, vet vi ikke hva som kan gjøres. Uansett, selv om den er relativt dyr er den GARANTERT verdt det! Si det til Påskeharen!

 

 

Det viktigste med dette innlegget er selvsagt; ikke ønsk dere alt på en gang! Porsjoner det utover en lengre periode. Fordelingen kan ligne på denne; litt til jul, litt til nyttår, bursdag, påske, vinterferie, sommerferie, høst etc. Enkelt og greit er faktisk det beste!

Karl Lagerfield

Publisert: 30.03.2012 @ 22:00 // Blogg // 2 kommentarer

Har noen av dere hørt om denne flotte, allsidige drømme-mannen?

 

DET HAR VI!!!

 

Her i redaksjonen er det ingen hemmelighet at Monsieur Karl Lagerfield er verdens flotteste, mest talentfulle mann. Noensinne, lizzom. For dem som ikke er innviet i denne herligheten av en godbit; dere skal få hjelp. På den neste coktail-festen dere gjester kan dere dermed briljere noe vanvittig! Your'e welcome, my dears!

 Noen som husker denne damen? Hun er bare.. tja, skaperen av verdens mest ikoniske sko og kjoler? Dette er Coco Chanel. Hun var feministisk, og sørget for at unge jenter kunne gå i korte kjoler. Det høres kanskje selvmotsigende ut, siden alle vet at menn blir til frådende udyr i det sekundet jentene viser bein og nedre deler av vagina. Ja, vi vet.

Likevel, hun skapte Chanel. Chanel er et ikonisk merke, og ble da senere overtatt av Karl Lagerfield. Spørsmålet blir da: revolusjonerte han merket, eller ødela han det i vilt raseri??

 

Svaret er svært åpenbart:

 MANNEN ER EN REVOLUSJONÆR! EN VISJONÆR!!

 

Spørsmålet er nærmest irrelevant; det føler i alle fall redaksjonen. Falske pels-jakker? Krysset av. Bukser i jukse-pels? Krysset av med stil. Støvler i matchende stil? Sjekket av med shwung, jaa!

 

Så undrer dere kanskje hva annet lekker-biskenen har gjort for dette merket. Han har, om ikke annet, revolusjonert bruken av krager besatt med falske smykker. De er flotte, store og passer perfekt til din brors konfirmasjon.

 Hvit versjon, veldig fin.

 Flere versjoner

 De berømte støvlene.

 

 Her ser dere het mote, i lekker og kjølig pastell-rosa. Beltet har en fin detalj som må tillegges litt oppmerksomeht; svarte rundinger kombinert med blek-rosa er en garantert estetisk vinner på skoleballet, i konfirmasjonen eller i din brors syvende bryllup. Hatten er selvsagt her valgfri, men anbefales på det varmeste.

 

 Innlegget avrundes elegant med et portrett-bilde av godbiten selv; Mr Karl. Han er fabulous, han er hvithåret og (aller viktigst!) HAN BRUKER BLONDEKRAGER SAMMEN MED SVARTE SLØYFER!!

Ikke bli helt fylt med angst, småpiker (og gutter) ved forferdelige tanker på forskudd. Han er i et åpent forhold, og hevder å elske begge kjønn likeverdig.

Bon appetit!

Vi tar ansvar!

Publisert: 30.03.2012 @ 10:35 // Blogg // 0 kommentarer

Blokkdag i engelsk impliserte en gylden anledning til å skrive en sint henvendelse til Freia, hvor vi ba om at nevnte produsent snarest fjernet planteoljen fra vår alles favorittsjokolade. Dersom Freia overser vårt skrik om hjelp, blir Freia vår klagemur i lang tid fremover.


Nå avdøde pave Johannes Paul II ved klagemuren i 2000.

Ha en fin palmeoljefri dag!
 

En sorgens dag

Publisert: 27.03.2012 @ 13:53 // Blogg // 4 kommentarer

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at min visitt til den eldre garde skulle bli så skjebnesvanger. Det hele startet morgenen 24.mars. Jeg inntok frokosten slik jeg vanligvis gjør og fortærte raskt en gul Go' Morgen-yoghurt. Grunnet det faktum at jeg er et rutinemenneske, pleier jeg å obervere omgivelser mens jeg inntar morgenmaten. Denne handlingen skulle vise seg å sette mer preg på livet mitt enn forventet. På kjøkkenskapene bruker det å henge diverse avisutklipp om matvarer som bør unngås, og da jeg kastet blikket mitt bortover de blanke furuplatene, møtte jeg på noe interessant.

Palmeolje. Jeg smakte på ordet. PALMEOLJE. Svelget det - sakte og forsiktig. P-A-L-M-E-O-L-J-E! Assosiasjonene stilte seg på rekke og på rad. Palmeolje er et ekkelt flytende fettstoff som brukes i alt. ALT. Palmeolje ødelegger regnskogen. Palmeolje ødelegger kolestrolet ditt. Jeg beskuet listen over matvarer som inneholdt palmeolje: Chips. Greit, det forventet jeg. Nugatti. Jaha, Ok. Peanøttsmør. Akkurat, ja. Twist. OK. Nei, vent...TWIST? TWIST? TWIST? På stedet kunne jeg trekke en skremmende konklusjon: Twist inneholder palmeolje, noe som indikerer at vi har frontet skitne verdier siden november 2011. Dette møter vi med vantro, og vil med dette meddele at dersom noen har følt seg støtt, så tar vi alt ansvar - Vårt konsept med denne bloggen har aldri vært å promotere uskikkelige holdninger.

Det er derfor vi nå vurderer å skifte navn på denne bloggen, slik at den blir ren for...Ja, palmeolje. Vi trenger deres mening: Har dere noen spesielle innvendinger? Skal vi fjerne twist og beholde sau og rock n' roll? Eller skal vi gå helt bananas: Endre hele navnet? Ikke vet vi, så legg igjen en kommentar eller henvend dere til vår offisielle Facebook-gruppe.

Vi snakkes.

Her følger en bildeserie:


Alltid frisk og opplagt.


Enda friskere og enda mer opplagt.


Saras lille nurk.


Norsk Attraksjon

Publisert: 21.03.2012 @ 10:42 // Blogg // 1 kommentar

Hvor tid ble Bergen Offentlige Bibliotek en Norsk Attraksjon? Ikke vet vi, men vi kan i hvert fall stolt meddele at vi fikk oppleve dette fenomenet for noen dager siden. 

Er du spesielt interessert i Norsk Attraksjon eller er du bare glad i rar form for tv-underholdning? Da har du sikkert fått med deg TV programmet "Norsk Attraksjon", med den noe spesielle, men ekstremt oppglødde verten, Linda Eide, som hopper rundt i en snasen rød kjeledress. 

 

Siden vi er spesielt glad i gamle bøker og nedstøvete bokhyller pleier vi å henge på biblioteket. Bergen Offentlige Bibliotek! Strømgaten 6 5015 Bergen, for de som er ekstra interessert i detaljer. Maria og Marielle var i det ekstra kunstneriske hjørnet så de stilte seg opp for å posere med "Norsk Attraksjon"-skiltet. 

 

Liker du TACO? 

Mannen fra dine drømmer?

Publisert: 16.03.2012 @ 08:54 // Blogg // 2 kommentarer

Alle ønsker seg en drømmeprins (eller frosk, vi diskrimminerer ikke). Faktumet er, desverre, at slike godbiter ikke er lette å finne. Hvis du derimot har flerfoldige kandidater, men mangler den nødvendige hjernekapasiteten til å bestemme... Vi har svaret! Det finnes utallige kriterier å dømme etter, men en beslutning må tas.

 

Hvis han faktisk gidder å gjøre dette....

 ... er han mest sannsynlig din kommende ektemann. Eller svært, svært homofil. En av delene!

 

Hvis han gidder å spandere deg en sånn.....

 ... er han fantastisk. Mest sannsynlig deler dere en intens glede av dyr, og kan starte en trendy øko-bondegård sammen oppe et sted i Karasjokk.

 

 

Hvis han faktisk har selvtilliten til slike situasjoner...

 ... er han herlig sikker på sin egen macho-het (er dette et ord? Kommenter og hjelp oss!). Velbygde og store menn som tør å gå tur med det lille hamsteret ditt er perfekte. Basta!

 

Hvis han ser sånn ut...

 ... skal du DEFINITIVT beholde ham! Pannebånd kombinert med langt skjegg og hår er simpelthen HIMMELSK! Dessuten; hvem kan motså en gentleman som ser ut som en sliten hund med høy puls?

 

Hvis èn av dine heldige kandidater matcher minst 2 av disse egenskapene, er han den rette. Da kan du overse hans dårlige ånde, og urovekkende likhet til frosker. Han er dermed din, og kan kjøpe deg flere murmeldyr eller sauer etter ditt ønske. (Her går vi ut i fra at mannen selvsagt er rik!!!)

 

Gift deg med ham! Ta pengene! Kjøp murmeldyr!

 

Lev som en bonde!

Et geite-liv

Publisert: 12.03.2012 @ 14:24 // Blogg // 3 kommentarerMenn med klumper rundt ørene (bedre kjent som hår) er noe vi i redaksjonen er svært opptatte av. Vi søker kontinuerlig på Google, i vilt håp om å finne estetiske bilder av slike individer. Her var vi sannelig de heldige vinnerne av Lotto; han er flott!

Black Adder-skuespilleren Rowan Atkinson blir ikke oppfattet som attraktiv av den generelle befolkningen. Likevel mener redaksjonen at hans umåtelige skjønnhet er særdeles undervurdert. Særdeles, søyer.

Vårt bud (nei, krav) til dere er simpelt og rent: finn flere slike individer. Send bilder eller andre bevis til redaksjonen. For å utdype, kan andre bevis inbefatte hår-dotter, klær eller negler. Stalkere er klart velkomne her!

Finn, søyer. Finn!

Sjå her! Eg kan skriva!

Publisert: 10.03.2012 @ 09:29 // Blogg // 3 kommentarer

Kjenner du følelsen av å våkne opp..... slik?

 Håret spriker til værs, øynene er ville og ute av fokus. Ja, dette er slik DU ser ut om morgenen. Huden ser både mørk og fargeløs ut på samme tid. Håret ligner på Karl I. Hagen ute i en orkan. Øynene kan eventuelt sammenlignes med hvordan Siv Jensens øyne ville sett ut hvis hun fant en nigerianer i sengen...

 

Som dere kanskje allerede har gjettet, skal dette innlegget omhandle det ubeskriveligt viktige emnet HÅR. Majoriteten av befolkningen har det; enkelte har det ikke. Sånn er realiteten, men den må vi bare bestemme oss for å leve med. Til opplysning kan det sies at den samlede redaksjonen hører hjemme i folkegruppen MED hår. Så visste dere det.

 Alle har selvsagt opplevd dager der ALT klaffer. Håret er nydelig, klærne dyre og været er like fint som en stormdag i Lofoten. Desverre gjelder dette bare for en brøkdel av livene våres. Under skal vi demonstrere hverdagen.

 Enkelte dager våkner man opp under en orkan, og ser SÅNN ut. Den som hevder hardnakket å aldri ha sett slik ut kan holde munn fortere enn Petter Nordthug går på ski. Basta. Så hva kan man gjøre når slike forferdeligheter møter et vassent blikk i baderomsspeilet om morgenen?

 Hva enn dere gjør, må dere ALDRI prøve å rive håret ut fra hodeskallen. Dette er unyttig, tar lang tid og dessuten svært upraktisk i ettertid. Har dere noen gang forsøkt å gro ut langt hår fra bunnen av i løpet av en sommeferie? I rest my case, followers.

 Å betale en feminin mann for å klippe seg ville gjerne høres naturlig ut i slike situasjoner. Likevel, frisører er romvesener de også (som alle andre). De kan feile. Når de faktisk feiler, gjør de det gjerne med stil. Eller, kanskje ikke STIL... Mer... Med dramatikk! Så hva gjør dere hvis uhellet er ute?

 GRO ET DIGERT OG SKITTENT SKJEGG!!! Dette vil distrahere selv de aller mest hardnakkede kritikerne deres (aka. selvtillitten deres). Skjegget trekker vekk oppmerksomheten på en naturlig måte, samtidig som det skaper en viss røff eleganse. Med en lett tvinning eller fletning nederst i skjegget er dere tilbake i spillet om selvtillittens gunst.

  Det aller beste rådet redaksjonen kan gi er selvfølgelig åpenlyst: rock it, gurrl (or booi)! Hvis skaden allerede har skjedd, og lommeboken er like slunken som en 3 måneder gammel ballong er det bare 1 ting dere kan gjøre. Have confidence! Be fabulous! Be.. magnificent! Bare gjenta dette mantraet ustoppelig i hodet når tvilen om deres egen attraksjon til det verden melder seg uvilkårlig og skremmende sterk:

Bitch, I'm fabulous!

Eller: Fordi jeg er verdt det!

Etansyre

Publisert: 07.03.2012 @ 19:37 // Blogg // 1 kommentar

HA!

Trodde dere at innlegget skulle handle om Etansyre? Tro om igjen, godtfolk. Dette innlegget skal nemlig belyse en svært naturlig del av menneskets eksistens:

Promp!!!

 

Mennesket har siden tidenes morgen hatt en merkelig trang til å slippe gass ut gjennom hullet der bak. Ja, jeg snakker om noe illeluktende og potensielt dødelig: prompe-gassen. Kuer har den, beltedyr har den, alligatorer har den og .... DU har den faktisk også! Overrasket?

De aller fleste "dannede" mennesker vil gjerne protestere frenetisk bare ved anklagen om at de "promper" eller "fjerter". For enkelte, bygger denne avskyen på en fantastisk redsel for promp. Det finnes ikke en spesifikk type fobi for dette, men redaksjonen har tatt seg den frihet å sette sammen noe slikt.

Olfactophobia = en ekstrem redsel for sterke, ubehagelige lukter

+

Acoustic phobia = en ekstrem redsel for lyder

 

Høres dette riktig ut? Redaksjonen tilbakekaller alle fakta hvis lesere kan bevise dem feil...

Nå som vi alle har funnet fram til en enighet om HVA fjerting er, burde vi finne noen teknikker som omhandler takling av fenomenet. Enkeltindivider har alvorlige problemer med denne frykten, og folket burde generelt opplyses.

Først og fremst må dere lære å gjenkjenne en promp. De fleste situasjoner der du kan oppdage fjerting er svært åpenlyste, og lette å gjennomskue. Desverre har ikke alle en like lang trening i dette. Her skal du opplæres!

 Hvis du ser slike mennesker sittende i møter, vet du at noe har skjedd. Da må du starte med å eliminære de sannsynlige hendelsesforløpende: "har julenissen sine reinsdyr bæsjet?", "spiste Bush kebab i går?" og "har noen prompet?". Etter en knallhard eliminerings-prosess finnes det naturligvis bare 1 god forklaring:

Noen har prompet!

Gratulerer, du klarte den første delen av testen!

 Nå har du oppdaget hvem som gjorde det. Hvis det desverre viser seg at synden ble begått (uvitende) av deg, er likevel ikke løpet kjørt. Spørsmålet er enkelt: hvem merket det?

 Hvis majoriteten i din umiddelbare nærhet ser SLIK ut, er nok løpet kjørt allikevel. Hvis en fjert skal kalles suksess-rik, må den oppføre seg som en ninja. Den skal ikke sees, høres eller luktes.

 

Det som gjenstår er MOTIVET. Du bør nå ha pønsket ut en brillijant måte å skylde på noen andre. Hvis ikke, må du finne et forbasket godt motiv. Hvorfor du gjorde det er umåtelig viktig, like viktig som bestemors gebiss før aftensmaten fortæres i høyt tempo.

Så husk, små engle-avkom:Hvis du prompet PÅ noen, tilgir Gud deg. 

Nasjonalromantisk ungdom

Publisert: 04.03.2012 @ 12:40 // Blogg // 0 kommentarer

Om rundt tre timer, reiser vi i redaksjonen på inspirasjonstur til Myrkdalen. Der skal vi samle krefter og lade batteriene til nok en tøff, men fin blogguke. Kanskje turen resulterer i et knippe bilder på neste ukes bloggmeny - Ikke godt å si.

 
I anledning fremtidig skigåing, har jeg tatt på meg fjellanorakken. Ja, jeg har på meg fjellanorakk inne, men det er fordi jeg ikke får den av, derav det noe melankolse og tenkende ansiktsuttrykket.

Nei, vent: Nå fikk jeg den av. 


Hurra.

Manne-namme-namm og andre godsaker

Publisert: 17.02.2012 @ 10:49 // Blogg // 1 kommentar

Hvis noe er allment kjent, er det våres kjærlighet for menn i rosa. Uansett hvilket plagg, hvilken anledning eller antallet personer tilstede; rosa er maskulint. Som dere sikkert vil observere, liker vi aller best trange klær. Slurp!

 

 Ved anledningen første møte med svigers er dette en sikker vinner. Stramt, rosa og maskulint. De rene linjene fremhever din (forhåpentligvis) veltrente kropp på en utmerket måte. De Polo-spillende figurene på t-skjorten vil bare videre understreke din sporty og lekne personlighet. Win!

 Her ser dere en annen, om mulig flottere versjon. Den nydelige kragen gir et ekstra lite "poff" av farlig lek med elementene. Dette er skjorten for firmaets viktigste fotballkamp! Skjorten vil transportere svetten vekk fra huden din, samtidig som den kun fremhever de svulmende musklene dine til den store gullmedaljen. Jepp!

 

 For mer formelle anledninger, som jobbintervju, anbefaler vi dette lekne kreaturet. En stilig, knallfarget dress vil skille deg ut fra den homogene mengden. Du ser kjekk, frisk og ufattelig smart ut i denne. Legg merke til beltet; en snerten og sprek detalje, som framhever den tynne og smidige midjen din! Ka-ching, jobben er din!

 

De aller færreste menn er klar over nøyaktig HVOR sterkt du oser makt ved bare å ta på en rosa dress. Kjente skuespillere, forretningsmenn og barnehage-onkler har allerede oppdaget dette miraklet. Dere vil nærmest STINKE makt, penger og stilighet bare ved å bruke rosa ankelsokker. Ved et helrosa antrekk vil reellt sett sprekhets-barometeret sprenges automatisk.

Moralen med dette innlegget oppsummeres fint med dette bildet:

 Barnearbeid er helt greit...

Publisert: 07.02.2012 @ 19:06 // Blogg // 2 kommentarer

...Så lenge det er snakk om lillebroren din og kompisen hans. Her beskuer dine øyne bollebaking. For å få en bedre baker look bestemte disse intelligente individene seg for å strø mel i ansiktet sitt. Senere viste det seg at dette var totalt bortkastet siden kameraet ikke hadde nok piksler til å fange melkorn på bildet. 

Så bør det jo også nevnes at mesterkokkene ikke sjekket alle ingrediensene før de begynte, noe som endte med mangel på kardemomme, så hvis noen sjenerøse sjeler kan anse en 1/2 ts kardemomme hadde det vært fint. Kokkene er i skrivende stund ute på leting etter barmhjertige naboer som kan anse en 1/2 ts kardemomme. Så om vi er født under en heldig stjerne trenger du kanskje ikke lete frem denne kardemommen lika vel. 

Tror foresten også at bakerne glemte å gjære baksten sin, dette velger jeg å ikke kommentere for kokkene. Så regner med at sluttresultatet vil bli vidunderlig. 

 

Har en sterk tro på at denne baksten kommer til å lykkes 

 


Gal kattedame - hvordan?

Publisert: 06.02.2012 @ 10:32 // Blogg // 5 kommentarer

Den gale kattedamen finnes i de fleste filmer. Hun står i bakgrunnen som en trist og melankolsk figur, uten noensinne å motta nødvendig sympati for sine handlinger. Her i redaksjonen er vi særdeles glad i slike gale individer; defor vil vi lage en aldri så liten hyllest. Kattedamer er ikke gale, ensomme og diabolske, men flotte og velfungerende galninger.

Det første spørsmålet til dette innlegget er nok; hvordan blir jeg en kattedame? Hva gjør jeg først? Heldigvis har vi forsket, gjennom flere år, på dette temaet. Dermed viser resultatene nøyaktig hvordan du går frem for å bygge opp en respektabel stall av mjauende katter.

 Dette er en nødvendighet. Uten det første kattekullet ditt klarer du aldri å samle inn en samling på... røft regnet... 35? Redaksjonen er usikre på hvor du finner et slikt sett rimelig, men kan selvfølgelig svare på desperate henvendelser. En huskeregel; du bør finne variasjon i fargeskjemaet (ingen identiske!)...

 Den neste saken på timeplanen må dermed være husvær. Et passende flott hus, med rikelig plass, kan ofte være utfordrende å ærverve. Vi tipser deg herved om at forlatte hus faktisk kan bli riktig så tiltrekkende, bare du investerer i et par vegg-til-vegg-tepper. Det vil effektivt holde kattehårene i sjakk-matt.

 Så må fokuset flyttes fra huset til deg. Din sminke er viktigere enn vann for elefantene, og må prioriteres overfor alt annet. Dette eksemplet er kledelig og svært smakfullt. Det hele starter med en fin hudfarge; hvis du ikke naturlig har den lettere røde, solbrente looken må du skaffe deg den. Her kommer blushen til unnsetning! Med en bronse-aktig og frisk farge på kinnene ser du alltid like lekker ut. Så kommer øyensminken. Stikkordene er som følger; skinnende, sølv, grønn og svart eyeliner. Følg reglene slavisk, og slå opp de vakre øynene!

 Hvis dette ble for vågalt for deg, fortvil ikke. Denne lekre minxen ser vågal, leken og frekk ut. Dette kan du også oppnå! Med slike brillwe, oppsperrede øyne og gave-bånd i ørene er du alltid festklar. Med den største katten din under armen kan de andre brullypsgjestene bare gjemme seg, i frykt for å se kjedelige ut sammenlignet med dine røffe gevanter.

 Selv om dette antrekket er både yndig og elegant, må det kun brukes ved spesielle anledninger. Tannlegetimen, handling på Rema 1000 og vårrengjøring passer smidig inn i denne kategorien. Stripene forlenger hele kroppen, og skaper et strømlinjeformet resultat. Lekkert!

 Oppførsel er selvsagt essensielt under transformasjonen fra vanlig til gal kattedame. Danser du på gaten i den gjennomsiktige regn-ponchoen din, vil hele verden smile til deg. Eventuelt litt anstrengt, før de ringer politiet... Ansiktsuttrykket er valgfritt, men ekstremt viktig for å skape et helhetlig inntrykk.

 Det absolutt viktigste for en kattedame er (helt elementært) ... verdens største katt. Slike lekne undivider skal helst kalles Moses-Andreas, Inger-Solfrid eller lignende. Bøy og strekk av katten hver bidige morgen er selvsagt obligatorisk, og bør ikke unnasluntres.

 Det siste steget i transformasjonen er å oppdrette en snedig katteblogg. Ved underlige bilder, der du poserer med kattene dine, vil hele verden bli introdusert til deg. Du blir verdenskjent og rik på et blunk! Vær snedig! Vær uvanlig!

Because you're worth it!

Mjau in peace!

Kaker og andre lumskheter

Publisert: 01.02.2012 @ 12:49 // Blogg // 2 kommentarer

Kakesalg ødelegger moralen. Ja, kjære lesere, det er sant. Kaker er lumske, klissete og ekle - kort sagt ikke særlig fristende. Over hele verden bakes det, spise og fortæres det millioner av kakevarianter. Folk bruker timesvis i løpet av livet bare på å bake disse fordærvede, mostrøse tingene. I våres øyne er dette et stort samfunnsproblem - en løsning må finnes fortere enn du kan spise en gulrot!

Desverre kommer kakene noen ganger tett innpå midjene våres. Noen ganger sniker forrædere seg inn på beitet - vi andre sauer klarer som regel ikke å gjennomskue dem raskt nok. I det ene øyeblikket gresser de sorte fårene fredelig, i det andre haster de frem et stort bord. Mens vi skrekkslagne ser på, dekker de hele bordet med..... KAKER!! Uverdig og urettferdig angrep på beitet, klassifiserer vi dette som. 

 

For å muntre dere opp legger vi ved et flott bilde av en bundt med gulrøtter. 

 Brenn kakene - før de brenner DEG!

Lett glede

Publisert: 01.02.2012 @ 11:59 // Blogg // 0 kommentarer

Vi i redaksjonen feirer finværet med halvliter iskald, vestlandsk lettmelk. Nam!Unnskyld oss; Nå skal det bygges et sterkt skjelett!

 

Pynt på fasaden - Redaksjonens beste sminketips

Publisert: 30.01.2012 @ 15:07 // Blogg // 3 kommentarer

Selv om vi her i redaksjonen helst ser at majoriteten av våre lesere dypper ansiktet sitt i hvit foundation og svart eyeliner, skjønner vi at dette kanskje kan være en særs problematisk prosedyre for mange. Av den grunn, serverer vi dere et spenstig sminkespalte. Vi garanterer noe for enhver smak.

Nam! Lyserosa leppestift kombinert med mørk lipliner utgjør en sensuell miks. Disse leppene signaliserer ingenting annet enn "Kom og kyss meg, sauer i nær omkrets!". Og sannelig; Denne leppestiften tiltrekker utvilsomt alt som kryper og går. Vi skimter også elementer fra vår opprinnelige sminkespalte ifjor, med rufsete eyeliner i øyets periferi. Riktig snedig! Kronen på verket er øyebrynene, som umulig kan gå deg hus forbi.
Wow, hvor skal vi starte? Blank lipgloss og løsvipper sprer budskapet om dine endeløse mengder grasiøsitet, eleganse og evne til å være sofistikert. Oransje foundation gjør ingen skade for den fullstendige looken. Praktfull sminke akkompagnert med skinnende stoffer indikerer at du er iferd med å forlate vår åndelige dimensjon til fordel for en av høyere rang. Denne looken utstråler klasse.
Kjenner du vannet i munnen samle seg opp til det fjerde verdenshav? Det gjør vi også. Med leppestift, rouge og øyeskygge i matchende farge, er du klar for å møte verden med et seriøst og troverdig uttrykk. Dette er forresten den perfekte looken for fremtidige jobbintervju. På et nanosekund er du administrerende direktør i et eller annet kult selskap. Sikter du derimot til et mer konservativt selskap, kan naglebåndene vist på bildet lett byttes ut med skinn eller fløyel. Husk likevel at en nybarbert skalle er essenstielt for å oppnå suksess med denne looken.
Hvem sa at turkis øyeskygge var ute av motebildet? Om det var deg, bør du absolutt tro om igjen. Kvinnen på bildet motbeviser alle negative påstander; Turkis øyeskygge er tidsriktig og vitner om en leken og spenstig holdning til verden og alt den byr på. Med turkis farge på øyelokkene er du klar for alt. Føler du deg likevel litt pysete og ynkelig og du ikke vet dine arme råd, så er hjelpen nær. Med rød leppestift i ekstrem form er du ustoppelig!Jippi, enda en unskyldning til å ikke nappe øyebrynene sine! Med gullfolie eller aluminiumsfolie trygt plassert i kjøkkenskuffen er du klar for nye eventyr. Du må dog regne med å foreta en ekstra innsats med resten av øyesminken. Her observerer vi løsvipper av dimensjoner og øyeskygge fra ulike deler av fargeskalaen. Uansett resultat, vil i det minste sauene på beitet se at du har gjort et forsøkt, og det er da noe?

Skal du prøve disse sminketipsene? 

Brekende kjekke datingtips

Publisert: 30.01.2012 @ 12:10 // Blogg // 0 kommentarer

I og med at nylig har vist dere vår versjon av Prince Charming og hans estetiske fremtoning, er det helt naturlig at vi serverer dere et knippe lodne og glødende datingtips. Vårt intense fokus på det maskuline kjønn, har også gjerne fått den feminine delen av leserne til å føle seg glemt. Vel, fortvil ikke; Dette innlegg vil også by spenstige klestips for den datende frøken.


Flagrende folder virker utvilsomt attraktivt for øvrige, datende parter. Stiller du opp med denne på en nært forestående blindate, vil din utkårede mann, dame eller sau dåne. Den estetiske verdien rett og slett for høy å takle for hvermansen. I tillegg vitner den oransje fargen om at partneren din går en fyrrig og sensuell kveld i møte. En sikker vinner!


Denne yndige dressen legger til rette for endeløse mengder romantikk for begge parter. Blomstrete fløyel og pastellrosa rysjer gir absolutt ingen assosiasjoner til bløtkaker eller andre kulinariske godsaker, men når det er sagt; Antrukket i denne kjolen er du mer eller mindre til å spise opp!


"Wow, hvem er denne mystiske kvinnen så yndig antrukket?" vil daten din utbryte i det vedkommende kaster blikket sitt på deg. Disse avslappede, anstendige men samtidige sensuelle draktene, er perfekt for det første møtet. Løs, ledig og høyhalset genser kombinert med flagrende bukser i matchende farge overlater lite til fantasien -Sømmelig og lekkert på samme tid.


Så setter vi kursen mot kjernen i dette innlegget, nemlig de egentlig datingtipsene. Her følger en rekke snedige råd for en vellykket romantisk aften.

Mat og drikke
Med et flettekurv fylt med twist i hende, så er datingkvelden for både deg og din frende. Skulle tørsten melde seg, er det greit med den flaske vann på lur. Lidenskapelig og romantisk!

Sted

Følelsen av bart gress på stumpen og frisk vind på kjakene, gjør den romantiske faktoren i hele møtet mer dominerende enn noen gang. Klinemusikk trengs ikke - Lyden av ringende bjeller og brekende ulldotter i harmoni er romantikk i musikkformat.


Deretter er det tid for underholdningen. Sleng gitarreimen over skulderen, og plasser fingrene dine strategisk på gitarhalsen. Følget ditt vil falle som en flue (sau)!

God dating!
  

Boyband

Publisert: 30.01.2012 @ 10:01 // Blogg // 2 kommentarer

Er det noe vi her i redaksjonen elsker, så er det boyband. Synet av trange gensere i syntetiske stoffer og lyden av fløyelsesmyke stemmer i samspill, er for oss uimotsåelig. Her føler en håndfull favoritter:

Westlife

Dette er en godtepose for kropp, sjel og sinn. Hvem glemmer deres utrolig coverlåter som "Uptown Girl" og "You Raise Me Up"? Ikke vi i redaksjonen i hvert fall.

N'Sync

Synkroniserte herremenn i skinnjakker med flammemotiv kan umulig gå en hus forbi. Dette akkompagnert med stilig rytmer og elektriske stemmer er unektelig en heldig kombinasjon. Vi bryr oss ikke et fnugg om hvorvidt disse guttebassene kan spille instrumenter eller ikke; De er jo så lekre! Når de i tillegg hinter kontinuerlig om at det skal bli DEM ("It's Gonna Be Me" red. anm), motiverer dette naturligvis enhver enslig kvinne - Vi skal få dem. Vi skal få kjekkasene i N'Sync!

A1


Sprettent midtskill, yndige glis, sensuelle blikk og nordisk skjønnhet er stikkordene i A1. Disse sjarmerende ansiktene på rad og rekke, gjør at vi rett og slett føler oss "Caught In The Middle". Det samme gjelder deres endeløse mengder musikalske verker. Beethoven blir en beskjeden skygge i forhold.

Backstreet Boys

Igjen blir vi tilbudt estetiske herligheter med hårpryd i sentrum. Røffe trøyer uten ermer får kulhetsbarometeret til å sprenge. Dette tar helt av! Disse bakgateguttene er definitivt tilbake i nær fremtid ("Everybody (Backstreet's back" red. anm). Dessuten råder det ingen tvil over det faktum om at disse lekne typene skal få det på sin måte ("I Want It That Way" red. anm.).


 

Mannens antrekk

Publisert: 29.01.2012 @ 10:35 // Blogg // 1 kommentar

Her i redaksjonen anser vi oss som kontrolfriker; vi er ikke besatt av orden, men linjene kan viskes ut noen ganger. Derfor forsøker vi herved å gi dere lesere fullstendig og diktatorisk kontroll over alle livets aspekter. Siden drømmemannen nå er innenfor rekkevidde, må dere lære hvordan han skal kles opp. Å kle ham på en anstendig og riktig måte kan virke utfordrende, men frykt ikke. Vi er visere og eldre enn Buddha - and we're here to help!

 På besøk hos de kommende svigerforeldrene for første gang? Check. Jakken er deilig og dristig rutete, samtidig som den er fantastisk moteriktig. Barten er selvsagt valgfri, men veldig nyttig i de varme sommermånedene. Luen gir en balanse mellom røffhet og mykhet, mandighet og femininitet. Deilig!

 På Harry-Potter kveld. Ja, antrekket er virkelig pent. Samtidig som det utstråler autoritet og maskulin tilstedeværelse, gir det også en følelse av et mildt temperament. Skjegg i den størrelseordenen må selvsagt bindes opp, slik at det ikke kommer i veien under dagligdagse aktiviteter. Om disse aktivitetene innebærer slåssing med onde trollmenn eller vasking av kattedoen er selvsagt individuelt...

 Ble du plutselig og uforklarlig invitert på Slottsmiddag? Ja, da har du antrekket klart. Den skinnende buksen gir et akkurat høyt rop om farlig attraksjon. Likevel er den svært anvendelig og praktisk; ingenting er lettere å vaske en denne lekre saken. For å vise frem hans maskuline kropp må selvsagt toppen være kroppsnær. Denne krysser av alle boksene, samtidig som den sær voldsomt lekker ut. Ja!

 

Kort oppsummert er dette bare en mikroskopisk del av mulighetene en ny kjæreste gir. Han kan kles opp i bosktavelig talt alt; han vil aldri protestere, uansett. Han har en flott og atletisk kropp som du ikke må nøle med å bruke. Han kan endre hårstil, sminkestil og stemme alt etter anledning og antrekk. Kort sagt, den nye kjæresten din er verdens beste tilbehør. Bruk ham riktig, jenter!

Drømmemannen

Publisert: 29.01.2012 @ 09:53 // Blogg // 1 kommentar

Han finnes der ute. Dette har jeg alltid fortalt meg selv, uansett hvor mange barske vikingmenn stakk. Her kommer et lite utvalg, slik at den siklende tilstanden kan nå deg også!

 Han er virkelighetens don juan. Han er vakrere enn Hulken, og sikkert sterkere enn Aristoteles... Uansett har han verdens herligste bukse-dress på seg, med den flotte magen stolt fremvist. Jeg tror jeg er forelsket...

 

 

Hvordan vi oppfatter oss selv

Publisert: 28.01.2012 @ 20:09 // Blogg // 0 kommentarer

Nøkkelen til suksees i livet er faktisk selvtillit. Ja, jeg sa det. Selvtillit. Hvordan du ser på deg selv reflekterer hvordan de andre bøndene i nabolaget oppfatter deg.

 Dette er hvordan vi oppfatter oss selv. Faktisk. Vi er stilig antrukket, uansett anledning. Vi setter på en overlegen og bedrevitende mine under sosiale arrangementer. Perlekjedene er praktiske når tau er mangelvare, for eksempel hvis du plutselig befinner deg på fjellklatring. Vi er stilige karer, ja.

 Dette er hvordan vi ser ut i virkeligheten. Jepp, sannheten kan være skremmende. Vi fant tilfeldige bilder av fremmede mennesker, og postet dem som oss. VI finnes faktisk ikke, dette er MIN ordentlige identitet. Der fikk dere den, ja.

 

Siden denne nye identiteten krever et sett med nye klær, adlyder jeg selvfølgelig. Her er de klærne jeg liker:

 Festklærne mine er herved i boks. Rysjene er etter min mening særdeles smakfulle, og fantastisk flatterende. Den sprudlenede fargen gir også antrekket et lett preg av farlighet.

 Til de mer flørtende anledningene regner jeg med at denne kjolen vil kunne gjøre rent bord. Den er turkis, glitrende og viser akkurat nok hud. Den er perfekt for jobbintervjuet, eller når potensielle svigerforeldre skal møtes for aller første gang. Vi (jeg) elsker den!

 Til en avslappet tur på jobben ønsker jeg meg dette antrekket. Om våren skal jo fargene frem, og kroppen vises frem. Dette antrekket fremhever det aller beste med kvinnkroppen; anklene. De røffe, lilla tingene ligger deilig sjaskende rundt anklene, og krasjer flott med den gule tightsen.

 

Nå mangler jeg bare drømmemannen...

Sponset?

Publisert: 23.01.2012 @ 10:45 // Blogg // 2 kommentarer

JA, nå har vi også gått i fellen. Vi skal bli sponset. Vi kunne ikke dy oss, plastiksolbrillene var tiltrekkende. Nøkkelfinneren tiltalte oss. Vi registrerte oss på sponsetblogg.no. Vi skulle egentlig skrive : "Vi har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i dag registrerte vi oss hos http://sponsetblogg.no som kan hjelpe oss. De har allerede gitt oss en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag." Men det gidder vi ikke. Så vi legger heller med bilder av de kule ekstragavene. 

 

 

Superkul nøkkelfinner fra JPX, som muligens ville sponse oss..

 

Kvalitets plastikksolbriller, og det ligger vel i kortene at brillene er fra Superkul.no.. 

 

 

Små hverdagsgleder #2

Publisert: 19.01.2012 @ 22:50 // Blogg // 0 kommentarer

Når vennene dine ser sånn ut:

Når det er masse banantwist i posen:

Når du spiser slush OG er med Marielle samtidig:

Når småunger sitter på biblioteket og ser på Pokémon:

Når du har søte, kinesiske venner:

Når din kusines 9 år gamle sønn får en bok om Justin Bieber til jul: (Besøk musikkbloggen hans her!)

 

Små hverdagsgleder

Publisert: 19.01.2012 @ 17:35 // Blogg // 2 kommentarer

Livet består av både opp- og nedturer. Vi liker å fokusere på de små gledene i livet. Det øyeblikket du oppdager og innser at du ikke er eneste sauen i flokken. 

Gutter i vikingskjegg. Rawww

 

Det øyeblikket når det ikke er en eneste banan i TwistposenNår fingrene dine blir valgt ut til å være i reklame for insekterNår Sara bestemmer seg for å forlate denne dimensjonen til fordel for en annen.. Finally..


Øyeblikket før et kyss!

Når noen husker bursdagen din

 


Når noen avslutter setningene dine for deg..


Filmer som får deg til å le høyt!! 


Kvalitetstid med dine nærmeste


Bli ferdig påkledd!


Som du sikkert forstår er livet for oss en haug med små gleder. 

T: Hva er hverdagsgleder for deg?

Vi lager kunst

Publisert: 19.01.2012 @ 12:59 // Blogg // 2 kommentarer

Redigert for lesernes beste.


Husk barn, norsktimene skal brukes til nyttige ting.

Stem i vei!

Publisert: 19.01.2012 @ 11:51 // Blogg // 0 kommentarer


Snedig mote

Publisert: 18.01.2012 @ 19:45 // Blogg // 3 kommentarer

I og med at bloggen har blitt en livsstil for mange andre enn oss selv, synes vi at det er på høy tid å lansere et knippe røffe TwistSauogRocknRoll-effekter. I første omgang selger vi kun t-skjorter, men dersom disse blir en suksess, skal du ikke se bortifra en real utvidelse av den nåværende kolleksjoken.

Dette er en serie t-skjorter for moteriktige, sofistikerte og grasiøse damer og herrer med et brennende ønske om en tidsriktig garderobe. Plaggene er rocka og spenstige, men kan også kombineres med andre tøystykker for et mykere uttrykk. T-skjortene er for øvrig midt i blinken som gave for familiemedlemmer, kompiser, venninner, "han i kikkerten" og din bedre halvdel. Velg ut dine favoritter og bestill nå!


Sauer, el-gitar og twistbiter pryder den ellers så kule og avslappede t-skjorten. Stoffet er løst og ledig, men samtidig slitesterk. Samtidig vitner det røffe bildetrykket om en dristig, risky og sportslig livsstil - Perfekt for tøffingen i flokken.


"Med twisten på rette staden."

"Completely Twisted"

Bildetrykk av beitende sauer.

Er dette noe for deg? Legg i så fall igjen en melding i kommentarfeltet hvor de ytrer ønske om motiv, størrelse og farge. Pris avtales internt mellom selger og kjøper.

God shooping!
 

Vær en barmhjertig samaritan - Gjør dagens gode gjerning

Publisert: 18.01.2012 @ 13:01 // Blogg // 0 kommentarer

Legg igjen en stemme og del linken med Facebook-venner.

 http://klassekassen.no/sak/10595

Det å kopiere andre

Publisert: 17.01.2012 @ 22:08 // Blogg // 1 kommentar

Et tema som er særs aktuelt for innehavere av nettsider og blogger, er kopiering og stjeling av andres verk og ideer. Senest i dag så vi kopieringsspøkelset i hvitøyet. Sheepus sier kopiering er en synd, og dette følger vi. Derfor er vi alltid kreative og originale. Alt vi skriver er selvkomponert. Vi er tross alt et knippe ungdom med umettelig kreativitet. Derfor gjør det rett og slett vondt i hjertet når vi bevitner at andre må herme for å oppnå kunstnerisk tilfredsstillelse. Men sammen er vi sterke; Sammen skal vi styrke populariteten til TwistSauogRocknRoll - Vi skal gjøre den til verdens åttende underverk. Vi skal bli best.

Vi vet hvor dere bor.
Meg - Maria

Publisert: 17.01.2012 @ 11:29 // Blogg // 0 kommentarer

Hei alle småfugler. Jeg heter Maria. Jeg er en forvirret person som liker å sitte alene i et hjørne og pugge ungarske gloser eller spille Zelda. Hovedinteressen min er å skille meg ut og angre på det senere.

Litt sånn som dette:

Den andre interessen min er å ta stygge bilder av meg selv:Ellers liker jeg å spise

Dette er drømmemannen min:


Hils på Rolf-Herman.

Jeg hater snø og kulde, grunnet min indre meksikaner.

Jeg er rimelig kul og vittig.

Meg - Ingrid

Publisert: 17.01.2012 @ 11:10 // Blogg // 0 kommentarer

God dag, disipler.
Jeg heter Ingrid, og er selverklært språk- og bokstavnerd. På fritiden liker jeg å pynte neglene mine. Jeg liker også å blogge og spise. 


Meg til høyre.
 

Om meg - Vilde

Publisert: 17.01.2012 @ 11:06 // Blogg // 0 kommentarer

Hei, mine kjære lesere! Nå skal jeg skrive en liten tekst om meg selv. Dere har allerde fått litt fakta gjennom innleggene "organismen Vilde". Jeg er Vilde. Jeg er 16 år. Jeg spiller Trombone. Jeg er nerd. En kul en. Ansiktet mitt er tøyelig. Jeg kan bevege alle musklene i ansiktet. Myosinene trekker og drar på aktinen. Hele tiden.


Her er min tvilling. Med navn Vilde. Hun har fine øyne.


Min fasinasjon for lamaer kommer fram på dette bildet. En hamster, grevling eller kanin er det ikke. DET ER EN LAMA.Hver gang jeg sover ute, er jeg flink å kle på meg. Jeg fryser nemlig nesten hele tiden. Jeg ble født uten pels. 


Før jeg ble nerd. Før jeg ble lama. 


På dette bildet tøyer jeg overleppen slik at den blir usynlig. Tannkjøtt er et fint, estetisk trekk ved ansiktet. 

 

Håper du likte meg. 

T: Likte du meg?

Konkurranse

Publisert: 16.01.2012 @ 14:55 // Blogg // 4 kommentarer

Frem med konkurranseinstinktet og de små grå; her skal det duelleres og tenkes! TwistSauogRocknRoll disker opp med en spennende konkurranse:


Hvilken twist-bit er avbildet?
a) Japp
b) Chocolate Toffee
c) Lakris

Vinneren premieres med twisten på bildet. Skal du ha den tilsendt i posten må porto betales selv.

Lykke til!


Samfunnsfagstime alias fritime

Publisert: 16.01.2012 @ 11:25 // Blogg // 0 kommentarer

Siden meg og Parmesan har vært så effektive i samfunnsfagen, har vi fått tildelt en ekstraoppgave. Den ekstrapoppgaven er kjedelig, så vi poserer heller for kameraet.


Jeg så en nyklipt sau.


Marielle stikker innom med Vilde sin kule Skyr. Jeg prøver å forvandle fjeset mitt til en ball med brune lokker.

T; Hva gjør du på?

 

Svar på spørsmålsrunde

Publisert: 16.01.2012 @ 10:29 // Blogg // 0 kommentarer

Thea spør om følgende:
Favorittkjendis?
Lady Gaga fordi hun har sykt fint hår.
Favorittmat?
Twist.
Favorittdrikke?
Melk.
Har dere noen forbilder?
Sauen Dolly.

Osterdolene slår til med en kjapp replikk:

Så morsom blogg dere har! Er denne bloggen en liten protest mot alle de lett hjernedøde rosabloggerne der ute?
Hei! Ja, du har tatt oss helt på kornet. Bra du synes bloggen vår er morsom. Vi leste din også, og forsto det slik at du spiller i korps. Vel, da må vi rett og slett informere om at vi har en korpsentusiast i redaksjonen. Hun heter Vilde og spiller trombone i Norges beste skolekorps.
 

Anonymius er i det filosofiske hjørnet:
Hva kom først? Hønen eller egget? Sauen.

Flowerheartandicecream kliner til med et spørsmål av særs uvanlig karakter:
Liker dere sauer?
Nei, vi elsker sauer.

Bad brains foretar en heftig utspørring:
Hva kaller man en sau i dårlig vær? Lynsau.
Hvorfor er stadiet etter lam kalt sau? Godt spørsmål. Vår teori er som følger; Legger man til en k i lam, blir det lam, og legger man til en n og en a på slutten sau, blir det sauna. Dermed konkluderer vi med saueskaperen, Sheepus, likte å oppholde seg i en klam sauna.
Hva er deres favorittsjokolade i twist-posen? Den hersker litt blandede meninger rundt dette i redaksjonen. Flertallet er ganske så begeistret for Nøtti, men Maria liker å være et sosialt avvik siden hun foretrekker Banan.
Hva er stjernetegnene deres? Sara og Marielle tilhører Tyren, Ingrid er Krepsen, Vilde er Løven mens Maria er Skorpionen.

Takk for gode spørsmål, lesere!

 

Insert something cool here!

Publisert: 15.01.2012 @ 00:31 // Blogg // 3 kommentarer

Hola bloggen!

Vi har vært sinnsykt kjedelige i det siste. Alle sammen lider av hjernestreik òg, så vi får ikke til  å skrive noe interessant her! Men det skal jeg selvfølgelig gjøre noe med nå da! I dag har vi hatt en skikkelig jentekveld. Vi har til og med lakkért tåneglene våre! Det er den ultimate bekreftelse på at du er en fremtidig feminist. Tenkte egentlig å legge ut bilder av tåneglene mine, men syns det er en litt privat del av meg. Istedet kan dere heller få se bilde av den ene fingerneglen min som er stor nok til å bli lakkért!


Tok en delvis ekkel tommel opp-posering. Bedøm selv.


Fist me!

Men ja. Ellers har dagen gått med til at mine såkalte venner, de rare gjenstandene som er alt for opptatt av lamaer og twist, har mobbet mitt nye favorittspill. DE SIER DET ER EKKELT. COG er nesten tre ganger så kult som twist, om du spør meg!

Nå var det nettopp en quest på spillet som het "Got wood?" Da ble jeg litt sånn som dette her:Så lo jeg litt for meg selv.

Håper disse fantastiske bildene spriter opp dagen din litt! 

Return of the Alpakka

Publisert: 14.01.2012 @ 13:11 // Blogg // 0 kommentarer


Favorittalpakkaen min er tilbake! <3

Nyttårsdiett og trenigsprogram for hvermansen

Publisert: 13.01.2012 @ 11:57 // Blogg // 1 kommentar

2012 har for lengst meldt sin ankomst, og det har sannsynligvis bilringene dine gjort også. Det ingen tvil om at nyåret er et høytid for å observere feite, svette middelandrende menn i lycra med årstidsbasert treningslyst. Vi vil ikke at du skal bli en av disse, og det er derfor vi disker opp med en leken nyttårsdiett, selvfølgelig med treningstips inkludert, spesielt beregnet for Ola og Kari Nordmann.


Essensielt for en god treningsopplevelse, er et treningsantrekk du føler deg komfortabel i. Vi i redaksjonen har en forkjærlighet for antrekkene vist på følgende bilder.

En leken kjeleress som virkelig ser ut i måneskinn. De røffe brystlommene gir assosiasjoner til en røff og sportslig livsstil. Denne dressen er også ypperlig for dem som ønsker å skjule såkalte "problemområder." Den er løs og ledig, men fortsatt snasen.
 Dersom agorafobien melder sin ankomst ved bruk av den blå dressen vi nettopp viste dere, kan en spretten body være grei å ha i gymposen. En body tilbyr deg full fleksibilitet, og gir det muligheten til å bedrive spenstige og akrobatiske øvelser uten å tenke på slappe ermer og flagrende buksebein. 


Synes du en vanlig, svart body kan bli litt daft, finnes det utallige kombinasjonsmuligheter. Hva med å følge eksempelet vist på bildet? En body kan lett piffes opp med en rocka rød tights med en snerten truse utenpå. Riktig snedig!
En sykkeltights beregnet for både underkropp og overkropp er en sikker vinner på treningssenteret. Med denne klistret på kroppen, vil du smelte alle pikehjerter i din nærliggende periferi. For å sprenge røffhetsskalaen, foreslår vi solbriller som kronen på verket. Mistenker du at dette vil se mindre pent ut, bør du ta en titt på den stramne karen i midten - Dermed får du avkreftet alle dine forutanelser. Vi i redaksjonen er mo i knærne allerede!


Kjenner du at gåsehuden er rett rundt hjørnet ved bruk av sykkeltights og body, så er det ingen ting som varmer mer enn en lodden høyhalset fuskepelstopp. Denne er perfekt til å ha over bodyen i begynnelsen av økten, slik at du kan ta den av senere når heten melder seg. Moteriktig og praktisk i gymsalen!


Uten mat og drikke, duger helten ikke. Her følger artige matidèer til å glede både smaksløker og allmenntilstanden med.Etter at de kulinariske herlighetene er ferdig fortært, er det gjerne ønskelig å rise litt på valkene. Følg øvelsene vist nedenfor - Dermed er det kun et tidsspørsmål om hvortid du ikke har bilringer som vibrerer når du går.


På med stilongsen og opp med minstemann! Kombiner trening med kvalitetstid med din nykomponerte verdensborger. Har du ikke formert deg ennå, foreslår vi adopsjon eller kidnapping.

Innta plassen på en blå treningsball mens du holder en vannflaske. Skyt nakken litt fremover og smil. Strekk beina slik at de vitner om en røff og avslappet attitude - Dette klarer du!

Lytt til din indre bonde og sett kursen mot sauebeitet! Saueridining er super aktivitet for familien, kjæresteparet og venninnegjengen. Hvem kan motstå følelsen av lodden ull mot lysken?


Fortsatt god mandag!

 


Twist-test - Twest - andre del

Publisert: 10.01.2012 @ 19:09 // Blogg // 4 kommentarer

Her kommer oppfølgeren av forrige twist-test:http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1326114260_twisttest__twest.html
God twisting!

Fransk nougat

Ingrid: Jeg kan ikke si jeg får franske følelser for denne biten. Den er dekket med lys melkesjokolade, som for øvrig er helt OK, men selve høyepuntket er fyllet - på gode og vondt. I det twisten blir offer for sprelske jeksler, møtes man med en kremfarget, seig gugge med et lett snev av nøttesmak. For meg blir dette bare en vag imitasjon avskikkelig fransk nougat. Når det er sagt, er ikke dette den verste biten i posen. Jeg tar meg gjerne en bit av denne dersom øvrige favoritter ikke er i sikte.
Maria: Nei, ja, nei, ja? Dette er en skikkelig hard nougat å knekke. Må nok si at denne biten bare forvirrer meg endel. Hva er det hvite, seige (hehe) grumset inni den forsåvidt greie sjokoladen? Dette er ikke en favoritt. Smaken er kjedelig, men kan nytes til tider.

Sara: Her må jeg kraftig skjenne på mine med-redaktører. Denne biten er god! Sjokoladen er helt akseptabel, men har stort forbedringspotensiale. Derimot, når man endelig kommer gjennom sjokoladen kommer godsakene. Nougaten smaker godt nok, men kan forbedres betraktelig. Den er til tider like seig som Voldemorts grufulle død, og burde være like myk som innsiden av Severus Snape. Innrøm det, folkens: den er god inntil det motsatte er vitenskapelig, grundig og vakkert bevist. 


 Aprikos

Ingrid:
Nei, dette var ingen gledelig smaksopplevelse. Ved fortæringens første stund krysser man fingrene for at det kun er ordinær lys sjokolade, men den antakelsen destrueres ummidelbart i det øyeblikket man setter tennene i biten. Et aprikossmakende flytende fyll stjeler showet og blir særs dominerende. For meg blir Aprikos og Banan av samme ullen. Begge stiller med sjokolade, Banan riktignok med mørk, og en kjerne av fruktfyll som skriker om å komme i rampelyset. Denne biten unngår jeg med mindre jeg er desperat.
Maria: NAM! Dette er en soleklar favoritt, sammen med Banan. Som tidligere nevnt, byr begge på flytende, fruktig og syrlig fyll, blandet sammen med deilig sjokolade. Dette gjør smaksløkene mine helt ville, og jeg er som oftest heldig og får alle for meg selv, hurra.

Sara: Æsj var det aller første ordet som dukket opp i hodet mitt. Under fortæringen begynte jeg å gråte, i mangel på utløp for desperasjonen min. Det er jo en kjensgjerning at man skal fullføre spisingen av Twist-biter hvis den først er påbegynt. Når jeg endelig hadde tørket mine modige tårer begynte trangen for å mobbe å melde seg. Først, når sjokoladen vises etter utpakningen, blir konsumeren lykkelig. "Sjokolade," tenker hun, "det beste jeg vet". Så, når trekket er spist opp kommer sjokket plutselig. Et voldsomt angrep av kvalm, syntetisk aprikos-smak fortærer alle de lykkelige tankene dine (litt som Desperantene). Etter å ha skylt munnen grundig med vann var konklusjonen klar: ekkel, dum og stygg! (i mangel på ordforråd bruker jeg et traurigt språk.) 


Nougat Crisp

Ingrid:
Denne var ikke verst! Personlig er jeg særs begeistret for sjokoladenougat, så denne likte jeg ganske godt. Dog skal det nevnes at kombinasjonen av lys melkesjokolade og halvgod nougat blir noe pregløs i lengden. Dette er gjerne en bit som går lett i glemmeboken - Jeg savner det lille ekstra. Nougat Crisp blir dessverre litt vel anonym, både i smak og fremtoning.
Sara: Denne liker jeg! Papiret er fargerikt og barnslig, akkurat som min personlighet! De små stjernene gir et lite "piff" av festlighet og bidrar til et kjekt inntrykk. Melkesjokoladen er helt grei, litt som Willy Wonka sjokolade lagret litt for lenge. Dog, når nougaten endelig avdekkes kommer festivitetene frem. Wow! 


Daim

Ingrid:
Den er kjempegod for dem som liker den originale Daim-sjokolade, men for de resterende twistentusiastene som ikke finner Daim videre spennede, er ikke twistbiten Daim en ønskelig smaksopplevelse. Jeg kan plassere meg i sistnevtne kategori. Det eneste jeg forbinner med Daim er klissete jeksler.


Golden Toffee

Ingrid: Den er ikke vond, men kjedelig. Karamell med lyst sjokoladetrekk er ikke en kombinasjon av bemerkelsesverdig karakter. Smaken er tam, trygg og barnslig. Sistnevnte faktor gjør kanskje at den passer bedre for den yngre garde enn balansert ungdom - En sikker vinner i Mons' bursdagsselskap!


 

Godt nytt for banan!

Publisert: 10.01.2012 @ 14:52 // Blogg // 0 kommentarer

Hei alle engasjerte lesere, som bare venter i spenning på mer oppdatering om Twistdag!

Nå er jeg helt i ekstase, etter å ha funnet ut revolusjonerende forskning om Banan-twisten!

Den er fantastisk god! 

Dette ble oppdaget da jeg kun for få minutter siden da jeg var ordentlig tøff og heiv i meg en. 

Da ble jeg helt sånn som dette;
Twistdag!

Publisert: 10.01.2012 @ 11:43 // Blogg // 0 kommentarer

God twistdag alle sammen! Her i redaksjonen er vi store fan av å feire denne dagen, og det gjør vi i dag!Dristig!


Twist-test - Twest - første del

Publisert: 09.01.2012 @ 14:47 // Blogg // 4 kommentarer

Som en liten oppladning for morgendagens twistdag, skal vi i dag kjøre en test av diverse twist-biter. Dette er for å hindre at du går på en kulinarisk smell neste gang du hiver deg over godteskålen. Ja, sannelig kan det fargerike, glinsende papiret få deg til å skue hunden på håret, men nei; Les heller vår twist-test før du tar den endelige avgjørelsen.

Nøtti

Ingrid: Dette var en hard nøtt å knekke. I det man inntar den antar man at det er ordinær melkesjokoladebit, men i øyeblikket den er ferdig fortært innser man at det også er karamell og hasselnøtt. Riktig snedig!
Sara: Det første som traff meg i nøtten var at denne biten hadde et flott papir. Min mentale nøtteknekker stilte svakt på testdagen noe som resulterte i en forvirring uten like om hvorvidt jeg elsker den eller jeg var glad i den. For å elske den, må man være glad i den. For å være glad i den, må man unngå å hate den.
Vilde: Det som gjør at denne twisten appelerer til meg er dens unike utseende. Det at det er en twist uten twist fascinerer meg. Til tross for dens uvanlig utseende, så passer den like godt inn som de andre. Dette er en twist i sjokoladeskall! Mhm!

T T T T T T  6/6


Banan

Ingrid:
Papiret byr på en estetisk sjelereise. Gylden gul og glansfull grønn er unektelig en vakker kombinasjon. Dette er dog det eneste positive med denne biten. Inntakelse er ekvivalent med smaksløkstortur. Fyllet er kvalmt og udefinerbart, og dette overtrukket med usmakelig mørk sjokolade gir et særs uheldig utfall. Ingen favoritt for min del.
Sara: Personlig føler jeg en sterk avsmak overfor utseendet. Fargene er grelle i kombinasjon, og innpakningen bør nærmes med forsiktighet. Selve biten har jeg få positive ord om. Det syntetiske fyllet forsøker tappert å imitere banan-smaken, men mislykkes betraktelig. Mørk skjokolade er vanligvis en sensuell og naturlig opplevelse, men effekten ødelegges ytterligere i parforhold med bananen. Alt i alt, minigrisen Oscar ville absolutt aldri blitt besudlet med slike grusomheter. 
Vilde: Mørk sjokolade kan være så sensuell den bare vil. men dette funker ikke for meg. Bananfyllet er dårlig kopi av den pure, gode og virkelige banansmaken som jeg liker så godt. Fyllet overlapper sjokoladesmaken totalt. Dette var ikke en god smaksopplevelse. 

T T T T T T 2/6


Japp

Ingrid:
Papiret samsvarer så å si fullstendig med innholdet. Papiret er mer eller mindre ordinært og det samme gjelder smaken. Sjokolademarrengs ovetrtrukket med sjokolade kan ved første øyekast virke eksotisk og annerledes, men den gang ei. Japp er helt grei - Lett å like, men vanskelig å elske. 
Sara:
Enig med Ingrid her. Utseendet betyr mye i våres kroppsfikserte og overfladiske samfunn, og her kommer ikke Japp så godt ut. Papiret er helt akseptabelt, men lettere anonymt. Den svarte grunnfargen, de gylne stripene og de rolige bokstavene gir sammenlagt et relativt kjedelig ytre. Smaken, derimot, er lett å utvikle lunkne følelser for. Skjokolade er alltid godt, og toffeen i midten er også helt grei. Likevel, den er ikke en grensesprengende eller rebelsk kulinarisk opplevelse. Lett å like, men kan fremdeles ikke elskes ubetinget. 
Vilde: Nam! Denne likte jeg. Kombinasjonen av sjokolademarrengs og lyst sjokoladetrekk sender smaksløkene mine i lykkerus. En Japp-sjokolade i full størrelse kan gjerne være vanskelig å fortære i et kort tidsrom, og da er Japp-twisten grei å ha i hende. Ikke en favoritt, men absolutt en fullkommen erstatning når Nøtti er å skimte i posen.

T T T T T T 4/6


Marsipan

Ingrid:
For meg som ikke er begeistret for marsipan, så falt ikke denne biten helt i smak. Papiret gir en luksuriøs kvalitetsfølelse, men i det man fjerner dette papiret blir man lettere skuffet. Bitens estetikk byr på begrenset særpreg. En marsipanpølse med sjokoladetrekk er ikke videre innbydende. Marsipansmaken drukner også i dette sjokoladetrekket, til tross for marsipanens dominans størrelsesmessig. Kort oppsummert, virker dette nesten som en dårlig kopi av de velkjente marsipanpølsene som serveres rundt juletider.
Sara:
Her må jeg bare beklage enigheten min. Papiret ser jeg på som estetisk og flott, med lekre kombinasjoner av lukseriøse farger. Når endene vris opp kommer imidlertidig skuffelsen raskt. En blek etterligning av vår kjære julemarsipan gjør opplevelsen lettere fargeløs. Likevel, den er riktig snasen, uansett hvordan den blekner i sammenligning med andre typer marsipan. 
Vilde: Denne her synes jeg ikke noe om. Kan til nød inntas dersom alle de andre glimrer med sitt fravær, men da skal man være veldig godtesyk.

T T T
T T T 3/6
 


Chocolate Toffee

Ingrid:
Nam! Denne twisten kan sammenlignes med en kulinarisk fest. Det tynne laget mørk sjokolade vitner om at jeg er iferd med å delta i et gastronomisk samvær hvor mørk toffee er hovedgjesten. Erfaringsmessig er Chocolate Toffee gjerne en av de bitene som unslipper griske tunger i teselskapet, men dette er et fenomen uten noen god grunn - Chocolate Toffee er et smaksmessig eventyr. Når det gjelder innpakningen derimot, har jeg del å sette fingen på. Her trengs en real oppgradering!
Sara: Selv om det første som slår meg er dårlig image, velger jeg rebelsk å begynne med smaken. Toffee er en god, gammel slager og utmerket likt av hele det norske folket. Sjokoladen er relativt mørk: hos meg faller dette absolutt i smak. Karamellen inne i er deilig, myk og smelter behagelig på tungen. Likevel savner jeg et lite "piff" utenom det vanlige: noe til å gjøre denne sjokoladen ekstraordinær. Siden jeg fokuserer generelt sterkt på utseendet, må den dømmes deretter. Svart er en altfor mye brukt farge i Twist-posen, og jeg savner noe mer originalt. Likevel, designet er tidløst og enkelt. Sammenlagt er den lett å like, ganske enkel å bli glad i og vanskeligere å elske. 
Vilde: Dette er en av min absolutte favoritter. Harmonien som dannes det mørke sjokoladetrekket akkompagneres med den vel så mørke toffeen er rett og slett uslåelig. Hadde det eksitert en twistpose hvor Chocolate Toffee hadde vært den eneste biten, hadde lommeboken min vært betraktelig trangere enn det den er nå.

T T T T T
T 5/6
 


 Cocos

Ingrid:
Det grønne papiret med hvit skrift blir ganske så uttrykksløst. Man får ingen forutanelse av hvordan sjokoladen faktisk er. Sett bortifra tittelen, kan dette like så godt være en karamell, en nougat - Ja, tilnærmet hva som helst. Teorien om bitens anonymitet forsterkes ytterligere i det man tar av papiret. En brun klump gir oss antakelser med begrenset viktighet. Disse antakelsene blir av unyttig karakter i det man inntar biten. Her møtes man med heftig, gylden kokosmasse. Tatt det faktum at dette er en av de to originale twistbitene i betraktning, blir man noe skuffet. Personlig hadde jeg forventet meg en smaksfest av de sjeldne, og da gjerne lignende tendenser som jeg observerte i Chocolate Toffee - Helt OK, med andre ord.
Sara: Personlig elsker jeg Cocosen. Den skuffer aldri- hvis alle de andre gode bitene er skamfert for flere timer sider, kan jeg alltid stole på den. Den er der alltid. Dette kan ha noe å gjøre med den karakteristiske og noe overveldene smaken. Voksne pleier å overse denne biten, til fordel for mer forutsigbare (les, kjedelige) biter. Dette er klart barnas favoritt! Kokossmak med deilig mørk sjokolade er for meg et deilig barndomsminne. Måtte den leve lenge ennå!
Vilde:
Jeg synes den er frisk, og sprek som en pensjonist som har begynt på eldretrim. Dette utsagnet ønsker jeg ikke å utdype nærmere.

T T T T
T T 4/6 (Veldig blandede meninger rundt denne)Konklusjon:
Nøtti går seirende ut i denne testen. Smaken er barnslig, men fortsatt lett å like. Hasselnøtten i midten gir biten det lille ekstra. Papiret, som før øvrig skiller seg sterkt ut fra de andre twistbitene, gir oss et hint om at vi er iferd med å foreta en smaksopplevelse av det uvanlige slaget. Med seks av seks T-er, kan vi redaksjonen bekrefte nettopp dette.
Testens taper er utvilsomt Banan. Aromaen i kjernen er vanskelig å komme overens med. Hva vil den? Hva er egentlig dens konsept? Det virker som om den vil smake alt annet banan, noe som resulterer i en særs kunstig og diffus smak. Den mørke sjokoladetrekket blir toppen av den fordervede kransekaken.
Vi vil dog poengtere at denne testen ikke skal være en avgjørende faktor for hvilken twist du liker best. Dette er bare deler av redaksjonens meninger.

Snart kommer den andre delen av testen - Vi snakkes! 

Minner om pågående spørsmålsrunde:  http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1326099470_sprsmlsrunde.html 
 

Voff!

Publisert: 09.01.2012 @ 11:37 // Blogg // 0 kommentarer

Nå som nyttårsaften for lengst er overstått, står den yngre befolkningen tilbake lettere slukøret. Dagene gjennom Januar kan virke utålelig lange, selv for dagens staute ungdom. Den enste hattemakeren å finne i teselskapet er dermed: Bursdagsselskap! Disse kjekke festene er for mange en sosial arena, med mulighet for å briljere innenfor mote, matlagning, dansestil og gaver. Redaksjonen bestemte seg for å tyvstarte årets DIY-hjelp, slik at alle bloggens lesere kan herje bursdagsselvskapene som aldri før.

 

Når invitasjonen først er ankommet i postkassen starter vanskelighetene. Først, kommer antrekket.  Balansegangen mellom fin og for fin kan overtråkkes i løpet av en halvtimes effektiv pynting. Derfor har redaksjonen funnet frem noen sikre kort vi hadde liggende på loftet. Disse klassikerne er noen skikkelige gjengangere, og er alltid relevante.

 Det første mange tenker ved ordet "bunnysuit" er nok Påskeharen. Akk nei, dette er onkel Raymond-Henrik i tante Trine-Petrines 50-årsdag siste uke. Den eklere delen av befolkningens tanker glir nok over til Hugh Hefners lystige venninner, men akk nei! Denne drakten er tekkelig, varm og rosa. Alt i alt, yppigheten selv!

 For de lettere agressive kan dette kostymet bedre selvfølelsen betraktelig. Det maskuline uttrykket vises ved chapsene, beltet og den flotte hatten. Revolverne er helt valgfrie, og selvfølgelig falske. Pascifister finnes også på prærien, uansett hvor usanssynlig det høres ut.

 For dem med en tendens til ville hyl er nå antrekket i stall (morsomt, ikke sant?). Dette eselkostymet viser plenty med humor or selvironi. Halen kan bli et viktig redskap på dansegulvet, alt etter hvordan du velger å utnytte mulighetene. Den kan brukes som lasso, pisk og plaging av tilfeldige fremmede. Uansett, du har mange valg. Eselhyl og tramping anbefales på det sterkeste.

 Våres tysktalende lesere vil nok se på seg selv som oversett i mengden. Frykt ikke: die lederhosen hast... kommet til en butikk i nærheten av deg! Den flotte, mandige modellen uttøver her en tradisjonell ekstremsport: bæring av nasjonaldrakt! Han balanserer nonchalant på kanten av det farlige og det trygge, det vakre og det stygge. Likevel, redaksjonen mener at denne kampens utfall ble positivt.  Sokkene er selvsagt valgfrie, men anbefales voldsomt.

  Når det står "casual" på innbydelsen er dette veien å jogge nedover av. Den svarte lær-hotpantsen viser akkurat nok hud til å virke tiltrekkende for fluer, samtidig som brystkassen holdes effektivt i skakk av toppen. Sebra-stripene gir et lite "piff" av fare, samtidig som du kamufleres effektivt i en sebra-flokk. Det innbydende, flørtende blikket bør utøves med utpreget forsiktighet...

 For de mer vågale og sensuelle sjelene i leserskaren er antrekket funnet. Hvis innbydelsen kommer i juli og innebærer ordet "beachparty" burde ingen andre klesplagg vurders. Fargen er frisk og freidig, formen er lekker og flatterende. Kort oppsummert, denne "man-kinien" har ABSOLUTT alle kriteriene i boks.

 

Når antrekket endelig er valgt dukker selvsagt flere vanskeligheter opp. Gave kan by på overveldende mange valgmuligheter, likevel er det ingen grunn til farlige angstannfall. Uavhengig av subjektet for gaven vil disse små-sakene gi utbredt og anerkjent suksess. Listen er som følger:

 En tur til frisøren er en fin gjenganger. Redaksjonen håper forøvrig at DITT besøk ikke blir like traumatisk og kleint som Bærtulf sitt! Fin gave, fin sau. Alle barna blir glade!

 Hvis subjektet for gavemottakelsen er en dachshund, kan du trygt avslutte søket ditt. Denne kjolen vil holde lille Gerd varm under de iskalde, ubarmhjertige vintermånedene. Sløyfer i ørene kan virke unødvendig, men redaksjonen uttaler seg slik : det er nødvendig.

 En forvokst minigris på rundet 150 kilo slår ALLTID an. Uansett. Han kan klappes, han grynter hyggelig mot deg og spiser middagsrestene. Kort sagt, han er den perfekte mann. Oscar kalles herligheten, og finnes på en anonym gård i nærheten av deg...

 Verdens styggeste Hund (ja, det er en tittel) er en gammel slager. Slike fantastiske individer er relativt sjeldne, men bildet beviser at de finnes. Uansett hvor stygg mottakeren finner ham vil meningen alltid kunne endres. Personligheten veier nok mest i forelskelsen her.

 

Uansett hvilke av disse valgalternativene du ender opp med kan redaksjonen faktisk love deg suksess. Heretter kommer postkassen din ALLTID til å være full som onkel Nils-Reidar på nyttårsaften.

 

 

Spørsmålsrunde

Publisert: 09.01.2012 @ 09:57 // Blogg // 6 kommentarer

God morgen, disipler! I rein bloggånd skal vi nå kjøre en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil og vi skal svare så godt vi kan. Spør i vei!* *Spørsmål sendes i kommentarfeltet.

Organismen Vilde observert igjen

Publisert: 09.01.2012 @ 09:39 // Blogg // 0 kommentarer

God morgen, godtfolk. Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har vi, og grunnet vårt gode humor, vil vi nå servere dere et utdrag fra vårt nye vitenskapelige tidsskrift "Sauestirr". Kos dere og sett fart i de små grå!

OBSKURT KREATUR OBESERVERT HOS MARIA
Lørdag ble forbipasserende i Sandsli vitne til suspekte aktiviteter bedrevet av en ytterst uvanlig skapning. Et av vitnene forteller: "Hun danset og hadde en kjærlighet på hvert øye. Jeg skjønte ikke hva som foregikk. Ble hun utsatt for tortur?"
Samme vitne, som for øvrig ikke ønsker å offentliggjøre navnet sitt, rakk også å ta bilde av de snedige hendelsene som fant sted i Marias krypinn.

Forskere er sikre i sin sak: Organsimen Vilde er på ferde nok en gang. Med sin lekne fremtoning og kraftige røst hersket det ingen tvil - Dette er Vilde.

Har du sett Vilde andre steder enn nevnt her på bloggen? Kontakt oss i kommentarfelter.

Fortsatt god mandag!

Torsdag ettermiddag

Publisert: 05.01.2012 @ 14:17 // Blogg // 0 kommentarer

Vi har norsktime

Det er gøy

Vi liker det

Det gjør oss glad

Vi leser om argumentasjon

Det interesserer oss

Det er dagens høydepunkt


Jeg er fornøyd.

Et trivelig gjensyn

Publisert: 05.01.2012 @ 13:31 // Blogg // 0 kommentarerVi har blitt pene og slanke i juleferien. Her er oss når vi har norsk. Læreren vår syns vi er så stygge at han ikke bryr seg om at vi tar bilder.

Om hår og andre insekter

Publisert: 31.12.2011 @ 12:29 // Blogg // 1 kommentar

I disse dager står verdens befolkning igjen med mange ekstensielle spørsmål. Kan Herman Cain fremdeles vinne presidentvalget, finnes det liv i Verdensrommet og vil jorden faktisk gå under i 2012? Vi gjetere kan desverre ikke gi dere tilfredstillende svar på slike filosoferinger. Likevel, trøsten (twisten) er nær!

Hårmoter er et tema son opptar mange av verdens små innbyggere. Afro eller ikke afro, hentesveis eller sleik; det finnes en frisyre for akkurat DEG! Her kommer en kort bruksanvisning om hvordan DITT hårete år skal se ut i 2012.

 Hvis du bør alene i en hytte på Lappland er dette din ideelle frisyre. 40 minusgrader går som en lek med slikt hår. Den bæsje-lignende formen må bare oversees; dette er en hårstil som varer. Det hvite skjegget bør også vurderes, som et snertent tilbehør til det helhetlige bildet.

 Herfra kan vi gå litt videre nedover i moteverdenen. Hårets form komplimenterer modellens ellers brutale utseende og gir henne et gjerne yndig uttrykk. Forførende, smektende blikk er sellvfølgelig valgfritt, men et sikkert kort under nyttårsfestens romantiske vibber. Med dette håret kan du også gå direkte på Ascot (veddeløpsbane i England, red.) uten å gå til innkjøp av dyre hatter.

 Her kan den ultimate bryllupsfrisyren beskues. Altså, den skal bare brukes hvis du er GJEST i et brullyp. Dette kan av enkelte sees på som et forsøk på å overskinne bruden, her kan alt fritt tolkes. Håret er tupert, bronsefarget og fullt av flettet løshår. Kort sagt, frisyren har faktisk alt øyet kan begjære.

 For de modige er dette et lekkert og yppig look. Fargen og konsistensen gjør det umulig å se nøyaktig HVOR skillet mellom hår og jakke går. Dette er vilt, forførende og insisterende. Kun for de lekreste søyene, med andre ord. Konfetti på bakken hører til, siden antrekket og frisyren er en fest i seg selv. HYLL DEN GODT!

 Den er høy og har samme for som Det Runde Tårn. Den er skinnende og turkis. Den er.... mildt sagt fabelaktig. Lady Gaga hadde ingen anelse om hvor mange frisører som skulle få besøk av unge piker, som med skinnende øyne ba om en lignende sak. Hvordan man velger kjole og tilbehør er vanskeligere, men redaksjonen anbefaler å kle se opp som en gigantisk bølge. Det er vel unødvendig å si hvorfor.  

 Her kan man gå over i en annen livsfase. Under jobbintervjuet er dette frisyren de jour. Ingen annen hårstil har vekket så mye respekt som denne. Donald Trump hadde nok aldri overtalt produsenter til å lage "The Apprentice" uten dette kortet på hodet. Arbeidsgiverne vil stå i kø for å ansette deg, gi deg lønnspålegg og klappe deg rolig på hodet. Dette håret inspirer sterke følelser, så vær på vakt. Livvakter kan være en god idèe.

 Sommeren 2012 kan, for alt redaksjonen vet, gi en mega-esel-hetebølge i Norge. Med dette håret er du utrystet til det meste. Heteslag eller solstikk biter ikke når denne ulne, kosete frisyren duver i brisen. At den krever relativt mye stell er unektelig sant, men belønningen er større en slitet. Redaksjonen garanterer.

 Få frisyrer har fått så mange millioner av ungsøyehjerter til å banke insisterende. Den lekne formen, kjekke fargen og nyskapende høyden gjør dette til et sikkert kort i høstmånedene. MacGyver viste verden hvordan man lagde bomber ut av tyggis, dykket i 20 minutter av gangen og klinte med nye jenter hver eneste dag. Alt dette skjedde, samtidig som frisyren jevnt duvet fornøyd, som en luftig krone på MacGyver-verket. Hockey-sveisen har vært moderne siden tidenes morgen, og vil nok holde stand gjennom akopolypsen. (Redaksjonen frasier seg alle søksmål hvis dette kan motbevises).

 

Pedagogisk sagt finnes det mange valgalternativer angående frisørtimen 2. januar. Vi at personalet på salongen kan sakene sine; disse frisyrene vil bare være et stykke av den berømte kaken for dem.

Klipp, vask og stell i fred, mine små venner. Sheepus være med dere og godt nyttår.

 

Vi er døde.

Publisert: 30.12.2011 @ 11:36 // Blogg // 0 kommentarer

Neida, bare nesten. Men vi er ikke tilstedeværende. En av oss befinner seg på bondelandet i Danmark sammen med uinteressante dyr som for eksempel hester. En annen av oss har tilbringt en uke i Stavanger, hvor så å si hele området består av bedrifter og boligblokker for gamle mennesker, noe som har ført til en mentalt død hjerne. Resten av oss som ikke er utenfor internettilgjengeligheten, er bare late.

Men takk til dere 5-12 trofaste lesere som av en eller annen merkelig grunn har vært innpå bloggen vår, og blitt møtt med skuffelse. Her er en glad lama til dere, for å vise vår takknemlighet.
Picassos reinkarnasjon

Publisert: 22.12.2011 @ 00:13 // Blogg // 2 kommentarer 

Julenøtt #20

Publisert: 20.12.2011 @ 20:01 // Blogg // 7 kommentarer

Etter mye om og men er vi endelig klare med dagens julenøtt. Gårsdagens julenøtt var stortsett preget av laber deltagelse og gale svar, noe som medførte at vi ikke kunne trekke noen verdig vinner. Dette er for dårlig. For at det i hele tatt skal være noen nytte for å oss i redaksjonen å servere dere lekne julenøtter på daglig basis, må vi få respons på det vi gjør. Jada, vi får respons, men denne responsen blir i lengden for vag. Det er ikke sjelden kommentarfeltet melder om en eller to deltagere. Dette er for lite. Av den grunn ser vi at flere lesere hiver seg på julenøtt-bølgen. Vær ei redd for å feile - Det viktigste er å delta. Etter vi har prakket på dere såpass mye negativt, må vi påpeke at vi setter stor pris på de som deltar oftest. Thumbs up til dere! Følg deres eksempel, ellers blir julenøttene en saga blott.

Løsningen på gårsdagens julenøtt var som følger: 
e) hos legen 

Så til dagens julenøtt:
Hva foregår på dette bildet?

a) Vilde bedriver et twistisk ritual
b) Vilde hilser på sin usynlige sau
c) Vilde prøver å ta i mot en el-gitar som tilfeldigvis blir kastet mot henne.

Riktig svar premieres med en intimkonsert med redaksjonens eget band, White Sheep. Lykke til!
 

Hverdagsliv

Publisert: 20.12.2011 @ 14:35 // Blogg // 2 kommentarer

Etter mye filosofering, kom vi i redaksjonen på at vi skriver svært lite om dagene vi har flest av - hverdagene.  Så ta på setebeltene og hold dere fast: Her kommer en leken spalte vedrørende vårt hverdagsliv!


Når vi i redaksjonen kjeder oss, er det ikke sjelden vi stikker en tur innom det lokale green screen-rommet. Her danser vi, mens vi foretar andre akrobatiske øvelser.


De gangene vi går lei av green screen-moroen, gjemmer vi oss. Det er egentlig ganske gøy. Gjett hvor vi er da?


Blir attpåtil lei av kamuflasje, så ser vi på TV. Vi digger å se oss selv på TV.


Av og til ser vi på fluer i mikroskop også. Det er ganske artig.


Skulle fluer bli kjedelig, sykler vi opp ned. Det er litt spenstig.


Her står Sara og Ingrid. Martin og Maria inntar sin daglige buffet - hverandre. Graden av ubehag kan du bestemme selv.

Q: Hvordan er din hverdag?

 

Fashion 2014 Winter

Publisert: 20.12.2011 @ 00:00 // Blogg // 1 kommentar

Vi har igjen tenkt til å dele våre fasjonable klestips til våre kjære lesere. Dette har gang på gang vist seg å være en slager. Ikke nok med at dere faktisk leser dere gjennom tipsene, nei, dere velger faktisk også å utføre dem. Dette er noe som rører redaksjonen såpass mye at tårene nesten presser på. Først ut har vi denne aldeles nydelige saken. Legg spesielt godt merke til de lekre håndbevegelsene modellen Ingrid utfører for å få en siste finish over antrekket. I tillegg har fotografen valgt en helgrønn bakgrunn for å få en ekstra flatterende fargeglans over bildet. Her viser vår modell den litt vampete stilen som blir så in i 2014. Det pirrende, slørete blikket er på plass. Er du av typen som synes at saueskinn er å gå hakket for langt? Isåfall vil denne krasjonen falle i smak. Den gir deg den røffe sauelooken som gjør at du nærmest kan kjenne smaken av sauehår og glede. Iallfall sauehår. 

 


Bruk fantasien og gjør som modellen vår Vilde (som går under dekknavnet Gunn) og bruk omgivelsene! Har du glemt igjen muldyrtøfflene dine hjemme, og nebbdyrvottene henger i skapet? Gunn har løsningen. Still deg tilfeldig opp ved en plakat av en hane for å få den ekstra gløden i kinnene. Denne rampete toppen passer for deg som gjerne vil gå et skritt videre. Den fremhever dine frekke knær, samtidig som det får deg til å virke fresh. 

 

Har du ikke knær, sier du? Med denne nydelig fargeklatten av en kjole, kan også du kamuflere skavankene dine, og føle deg som en ekte kvinne igjen.

Vi i redaksjonen gleder oss allerede til vintermoten før 2014 kommer.

Q: Gjør du?

- Parmesan

White Sheep - extended version

Publisert: 19.12.2011 @ 22:29 // Blogg // 2 kommentarer

Siden innlegget om White Sheep falt i såpass god jord, serverer vi dere enda et innlegg om bandet vårt. Les og nyt.


Her går det virkelig hett for seg. Marielle har utviklet en særegen nakkespasme, noe som bildet gjenspeiler i aller høyeste grad. Hos Ingrid går dette ubemerket hen, da hun allerede har utviklet et eget univers hvor kun hun og gitaren er av interesseverdi. Sara kaster et forvirret og noe oppgitt blikk til publikum, hvor spørsmålet "Hva gjør jeg her?" er dominerende. Bak henne står et knippe bakgrunnsdansere, og ja, det er noe som skurrer: De danser ikke! Mye tyder på at de er totalt bergtatt av Marias heftige trommesolo, og dermed ikke er istand til å gjøre noe som helst annet enn å glo.


Det at Sara virket noe fraværende på scenen, fikk Andrea og Eirins varsellamper til å lyse. Begge to er veldig klare over at når Sara er forvirret, er det noe som virkelig ikke stemmer. Etter en hel del forhøring og diskusjon, kom det frem at Sara hadde en midlertidig sauefobi da konserten ble avholdt. Hvor Sara observerte sauen på konserten er fortsatt ukjent, men i mange teorier er bandkamerat Marielle involvert.


Så var bandet tilbake igjen. Sara er glad og fornøyd etter å ha åpnet seg fullt og helt for øvrige bandmedlemmer, og i det hun erkjente sine private problemer, forsvant sannelig den intense angsten. Når det gjelder Marielle, har spasmene attpåtil spredd seg til beina. Skummelt! Skimter vi lignende tendenser i Eirins nakkeregion?


Nei, nei og nei! Spasmene har spredt seg til Sara også! De er dog i en mildere form, men publikum og øvrige bandmedlemmer melder om en fragmentert og skjelven spillestil. Vilde og Maria står og sitter i bakgrunnen - leie og frustrerte. 


Høylytte sukk fyller rommet. Til og med Ingrid har blitt offer for spasmepandemien! 


Overlevende foretar intens drøfting. "Hva skal vi gjøre med hverandre? Vi er jo liksom de resterende bandmedlemmene uten fysiske og psykiske problemer."  Andrea foreslår at de gjenlevende bandmedlemmene skal kle på seg allværsjakker og designerveske. Dette forslaget blir raskt avvist av Vilde. Eirin er nokså betenkt, og kommer ikke med noen forslag av viktighet. Kanskje hun er lamslått av omgivelsene? Spasmepreget ungdom er tross alt ikke hverdagskost for de fleste. Ut av det blå, skriker Vilde: "EUREKA! EUREKA! Vi pakker oss godt inn i mykt og deilig saueskinn!" Dette forslaget viser seg å bli godt motatt hos resten av gjengen. Andrea, Eirin og Vidle begir seg ut på en reise hvor oppdagelsen av saueskinn står i sentrum...Men plutselig:


Alt svartner!
 Hvor er alle sammen? Hvor ble det av alle? Er jeg død? Befinner jeg meg i Helvete? Har det skjedd en blekkoversvømmelse? Teoriene er mange, men svarene er få. Hvor er alle nå?


Deretter lysner alt i igjen. Bekymrede tilskuere møtes med en smilende Marielle, en preget Ingrid og en grublende Maria. Det var bare Marielle som hadde spilt oss et lite puss! Lurifaks!

Q: Bør vi gi ut plate? 

Et bilde sier mer enn 1000 ord #2

Publisert: 19.12.2011 @ 09:38 // Blogg // 1 kommentarVi liker å blande våre ansikter. Da ligner vi litt på hverandre. Ikke sant?

Liker du slike bildeinnlegg?

Førjulsklippen

Publisert: 19.12.2011 @ 09:33 // Blogg // 0 kommentarerPå dette grusomme bildet kan Bærtulfs forferdelige opplevelser sees. Bærtulf hadde bestilt en time hos frisøren, i den intensjon om å se smekker og lekker ut til Julaften. Klippen var betalt gjennom en intimkonsert på bondegården der frisøren holder til. På selve dagen ankom Bærtulf fornøyd og presis etter å ha reist med bussen for aller første gang. Ullen var blitt ufattelig skitten gjennom året, og han gledet seg voldsomt til selve klippen. Så skjedde det...

En gigantisk flokk med agressive barnehagebarn var plassert i en symmetrisk sirkel. De ropte, gråt og forsøkte å ta på stakkars Bærtulf. Bonden grep tak i ham, og slang ham ned på den frosne bakken.

Videre fortsatte Bondemannen å rake av Bærtulfs vakre ull-manke. Sorgen, sjokket og skrekken kan åpenbart sees i vår venns øyne. De glaserte øynene vitner om et dypt, livsvarig sjokk. REDAKSJONEN DØMMER BONDEN; HAN BØR SKAMME SEG.

Moralen i denne historien er at man aldri skal stole på kalkuner, kyllinger eller hester man ikke kjenner. Husk, du er aldri trygg. Ingen er snille. Du er en sau.

  

For å tenke på noe hyggeligere/mer attraktivt, vedlegger redaksjonen et tankevekkende bilde av Organismen Vilde.

...Angående fravær av helgens julenøtter

Publisert: 19.12.2011 @ 09:32 // Blogg // 1 kommentar

Nok en gang må jeg beklage julenøttens svinnende tilstedeværelse. Plasteret på såret blir dermed at alle deltagere som deltok på fredagens julenøtt, er verdige vinnere. Redaksjonen gratulerer Camilla og Tina, som mottar en virtuell klem fra alle i redaksjonen. 

Løsning er som følger: Redaksjonen befant seg på Vilvite på fredag.

...Så til dagens julenøtt. Dagens julenøtt er som følger:
Hvor befinner Marielle seg i skrivende stund?
a) På muldyrfarm
b) i fjøset
c) i 
klasserommet
d) hos tannlegen
e) hos legen 

Riktig svar premieres med en sjelereise med Marielle. Lykke til! 

White Sheep

Publisert: 16.12.2011 @ 22:14 // Blogg // 0 kommentarer

Lyskasterne er på. Forsterkerne er koblet til. Trommestikkene er klare til bruk. Alle instrumenter er skikkelig stemt. Alle står strategisk plassert på scenegulvet. White Sheep skal i aksjon. Maria slår på stortrommen - bokstavelig talt, og åpner med en leken trommesolo. Etterfulgt med Saras brunstige bass, spretter Ingrid frem noen spenstige grep på gitaren. Bakgrunnsdansere kjenner det rykker i rockefoten, og det tar ikke lange tiden før de serverer oss et knippe dristige koreografier. Så det er vokalist Marielles tur. I det hun åpner munnen, akkompagnerer hun øvrige bandmedlemmer med spretne, melodiøse strofer. Det er i gang. White Sheep er i aksjon.

Vokal: Marielle
Gitar: Ingrid
Bass: Sara
Trommer: Maria
Bakgrunnsdansere: Vilde, Andrea og Eirin

Julenøtt #16

Publisert: 16.12.2011 @ 18:19 // Blogg // 2 kommentarer

I gårsdagens julenøtt fikk dere i oppgave å fortsette følgende setning: "Det var en gang..." Dermed lå det til rette for en hel del kreativitet og nyskapning. Forslagene involverte både lyst og kjønnsorgan, men Ragnhild stakk av med premien for denne gang. Vi siterer: "Det var en gang som ble en korridor." Ragnhild premieres med en gratis busstur til valgri desitnasjon. Redaksjonen gratulerer!

Dagens julenøtt er som følger:
Hvor bevant redaksjonen seg tidligere i dag?
a) Realfagsbygget
b) VilVite
c) Bergen katedralskole
d) Naturhistorisk musem
e) Johanneskirken

Riktig svar premieres med en virtuell klem fra alle i redaksjonen. Lykke til!
 

Julenøtt #15

Publisert: 15.12.2011 @ 12:02 // Blogg // 2 kommentarer

Julenøtt #14 var definitivt den vanskeligste hittil. Hvilket plagg organismen Vilde bruker over genseren sin er helt ufattelig vanskelig å gjette. På tross av den store konkurransen har redaksjonen klart å kår en vinner.

Dette heldige kreaturet er Vilde J, som vinner velsignelsen til å ta på Vildes klesplagg!

Redaksjonen gratulerer deg hjerteligere enn en Kongen noensinne ville ha gjort!

 

Dagens julenøtt må dermed ligge enda et nivå over: en gåte vil være tilfredsstillende nok.

Fortsett setningen "det var en gang..." så fantasifullt som overhodet mulig.Tilfeldig bilde av tomme, ekle kalorier.

For they shall inherit our... hooves

Publisert: 14.12.2011 @ 13:22 // Blogg // 3 kommentarer

Gjennom tidene har glitrende skomoter presentert seg for allsauheten. Røde sko, blå sko og støvletter er bare noen av de sprøeste motene. Nå kommer endelig en komplett liste over hvilke trender akkurat DU bør kaste deg kneggende over! Sist, men ikke minst; hvis skoene er behagelige, passer de ikke personligheten din!

 Hvis føttene dine ikke klarer ekstreme heler, kan du begynne forsiktig med disse herlighetene. De to helene gir et rolig og harmonisk preg, ikke ulikt yin og yang. Vi mottar ikke anmeldelser om ankelbrudd plutselig inntreffer...

 Disse glitrende krabatene passer perfekt til fjellturer om vinteren. Det kraftige fotpartiet veier elegant opp for den tynne hælen. Toppturen går som en drøm i disse!

 

Disse skoene er mildt sagt vakre. Den røde lakken skinner som tusen meitemarker; her kan det trygt jubles. Årets julegave til 89 år gamle mormor er garantert i boks! (eller i papir...)

 Disse kreaturene vil garantert grabbe bløtekaken ut av dine lubne, harde hender. Glitter-ballerina-sko med en uimotståelig hel på passer perfekt under Oslo Marathon. Løp i fred, murmeldyr!

 

Som denne posten elegant trekker inn er skomoter enkle å følge. Komforten kommer alltid foran estetikken, uansett hva. Utvalget er stort, og fargeskalaen er velbrukt. Materialene skifter mest mellom fløyel, lakk, plastikk eller bacon.

Uansett hvilke sko du velger; vit at Gud elsker deg!


 

Julenøtt #14

Publisert: 14.12.2011 @ 13:07 // Blogg // 6 kommentarer

Kun et svar kom inn på gårsdagens julenøtt, og når det svaret attpåtil viste seg å være feil, var skuffelsen stor. Dermed får ingen nyte godt av den virtuelle kakeboksen fylt med lussekatter.

Løsningen var som følger:
Ingen land har Santa Lucia, for Santa Lucia er død.


 Så til dagens julenøtt:
 Hva går Vilde med over genseren og under jakken på daglig basis?
a) Fleece
b) Vest
c) Saueskinn

Riktig svar premieres med berøring av Vildes klesplagg. Lykke til! 

Twistdag

Publisert: 13.12.2011 @ 19:15 // Blogg // 0 kommentarer

I dag er det tirsdag. For oss i redaksjonen og faste lesere er tirsdag synonymt med twistdag.


Dagens twist-bit er Banan. Allerede i 1967 så denne krabaten dagens lys. Etter mange tøffe år som utstøtt og forhatt bit, måtte Banan kaste inn håndkleet i 2000. Den kom svært dårlig ut på markedsundersøkelser, og mye tydet på at slaget var tapt. Det viste seg å være lettere sagt enn gjort: Banans fravær vakte sterke reaksjoner blant publikum, og toget var ei gått for Banan. 44-åringen var igjen en fast gjest i twist-posene fra 2006, og det er ingen tvil: Banan er her for å bli.


 

Julenøtt #13

Publisert: 13.12.2011 @ 18:58 // Blogg // 1 kommentar

I anledning Santa Lucia, disker redaksjonen opp med en enda spenstigere julenøtt enn vanlig. I dag vil dere få et spørsmål, men uten svaralternativer. Dermed er det duket for heftig bruk av de små grå. Før dere går løs på dagens julenøtt, må vi kåre vinnerne av gårsdagens julenøtt. Sophia og Ragnhild stikker av med en overraskelse.

Dagens julenøtt er som følger:
Hvilke land har Santa Lucia?

Vinneren premieres med en virtuell kakeboks med lussekatter. Lykke til! 

Da et blogginnlegg uten bilder er som en himmel uten stjerner, vedlegger vi et bilde av et rundstykke. 

Små julegleder #1

Publisert: 13.12.2011 @ 18:07 // Blogg // 0 kommentarer

...Når læreren din har den søteste julegenseren på seg.


Si hei til geografilærer Espen som sikkert blir veldig blid for dette. Ihvertfall har jeg sensurert ham litt.

Vilde-research

Publisert: 13.12.2011 @ 17:43 // Blogg // 0 kommentarer

Etter lang tid med grundig forskning og undersøking, har vi endelig funnet ut mer informasjon om den såkalte "Organismen Vilde". Vi har sneket oss rundt med kameraer og måleinstrumenter, ligget på gulvet og hengt i taket. Nå har vi endelig funnet det ut. Organismen Vildes favorittnæring er Skyr!


Proof 1. Litt vanskelig å se først, men etter litt mysing kan du oppdage at det er en skyr hun holder i hendene og inntar vilt. 


Proof 2. Organismen viser frem sin skogsbær-skyr.


Proof 3. Caught in the love-making. 

Det vil komme flere oppdateringer innen dette viktige temaet.

Julemusikk

Publisert: 12.12.2011 @ 15:26 // Blogg // 0 kommentarer

Her er vår spilleliste som kommer til å skape julestemning i alle kriker og kroker. God jul!

Justin Bieber - Misteltoe

 
Røffe rytmer akkompagnert med Biebers rocka stemme er en sikker vinner i disse juletider. Mistletoe er en musikalsk sjelereise. 
Vikingarna - Julens sånger


I det øyeblikket man trodde julen gikk til grus, disker Vikingarna opp med en juleplate musikkverdenen sent vil glemme. Antrukket i tidsriktige pelskåper, vitner Julens Sånger om musikalsk opplevelse av dimensjoner.

Britney Spears-My Only Wish (This Year)


Ikledd en leken magetopp og matchende bukse, ringer Britney Spears julen inn med sin knallhit My Only Wish (This Year). Dette er balsam for sjelen.

Westlife - Merry Christmas

Kan et knippe kjekke herremenn kombinert med vakker julemusikk slå feil? Westlife beviser at nettopp dette er umulig. Merry Christmas er en godtepose for øregangene.

Carola - I denna natt bli varlden ny

Hvem skulle tro at hårfønere, liksom-dype-tekster og sydenkjoler kunne løfte oss opp på et høyere åndelig plan?
 

Av samme ullen

Publisert: 12.12.2011 @ 14:53 // Blogg // 0 kommentarer

Nå skal jeg, Sheepus, presentere en historie som vil rive og slite psyken din i fillebiter. Limen er omgivelsene. Du trenger trøst for å komme deg på banen igjen etter å ha lest dette. Mens du nå er et fullstendig stykke stoff, vil etter lesningen bli et lappeteppe.
Vi hadde kjent hverandre helt siden vi var små. Beitet var stadig utgangspunkt for mange givende og spennende møter. Vi utvekslet hemmeligheter og betrodde oss til hverandre, akkurat slik som gode venner gjør. Lite visste jeg at dette vennskapet skulle utvikle seg til noe mer.


I takt med vår alderdom, økte også det nære og kjære i mellom oss. Kyss og klem var stikkordene for vår ungdomstid, og ble det forble slik til voksen alder.


Alt endte så brått.

 

Julenøtt #12

Publisert: 12.12.2011 @ 14:19 // Blogg // 6 kommentarer

Det svir langt ned i hjerteroten å meddele at gårsdagens julenøtt ikke ble noen realitet. Jeg prøvde tappert å åpne Google Chrome-vinduet, men hvert forsøk var forgjeves. Et knippe bokstaver som sammen dannet en skjebnesvanger melding vedrørende nettets tilstand prydet skjermen. Det var en stor påkjenning - både på det fysiske og psykiske plan, men jeg klarte til slutt å komme med gjennom det. Diverse støttespillere fikk meg til å innse at jeg var og er en kvinne med styrke. Av den grunn er jeg istand til å servere dere nok en julenøtt. 

Som nevnt ved flere anledninger, har jeg møtt på et utvalg hindringer og fallgruver. Likevel har jeg meg reist opp, sterkere enn tidligere, og bydd på spenstige julenøtter uavhengig av min mentale tilstand. Denne trenden skal gjenta seg, også i dag.  

Dermed vil affæren hvor det trekkes to julenøtter fremfor en, være en fellesnevner for både dagens julenøtt og den tiende julenøtten.  Svaret på den tiende julenøtten er som følger:
Marielle var avbildet.
 
Camilla og Tina
 stikker av med hver sin date med Marielle. Vi gratulerer!


 Dagens julenøtt vil også ta for seg det evige mysteriumet vist 10.desember: Sau eller Marielle?


Vinneren stikker av med en overraskelse. Lykke til!

 

Velg riktig hårfarge

Publisert: 12.12.2011 @ 14:03 // Blogg // 0 kommentarer

Å farge håret hjemme er langt fra så skummelt som man skulle tro. Glem alt potensielt grønnskjær i håret, for her er vår guide til hvordan du trygt og enkelt kan farge håret selv.

Først må du finne ut hva du ønsker å gjøre med hårfargen din. Skal du friske opp din egen falmede farge eller dekke de små grå?  

Velg alltid en farge som ligger lengst unna din naturlige hårfarge på fargekartet. Om du ikke ønsker en større fargeendring bør du revurdere det nå.

Når du skal velge farge, se på pakningen som hører til merket og ikke på et fargekart. Velger du selvom å gå imot våre råd, fraskriver vi oss alt ansvar for mulige gjenværende gråtoner. Velg også en farge som er åtte nyanse lysere enn den du vil oppnå. Resultatet blir nesten alltid mørkere enn du tror, dette avhenger også av kvaliteten på håret ditt. Har du tørt og porøst hår, vil håret trekke mer farge enn et sunt hår.

Bland all hårfargen sammen i en balje, og rør rundt med en sleiv. En metallsleiv fungerer fint, men har du tilgang til en tresleiv foretrekker vi det. Ønsker du en jevnere farge på et hår som er lysere i tuppene og mørkere mot etterveksten, bør du prøve flere forskjellige farge som ligger midt mellom de ulike nyansene du allerede har. Det ser mer naturlig ut å ha flere nyanser i håret samtidig.  

Når du til slutt har funnet den perfekte fargen og ikke har prøvd merket før, bør du ta en allergitest. Dette er spesielt viktig om du har tendenser til anfall ved bruk av ny type kosmetikk. Testen tar du ved å stryke det meste av produktet over hele kroppen. Påføres helst på områder som armhuler og bikinilinje. Dette skal sitte på i 24 timer. Reagerer du på den, bør du ikke farge håret.


Vi i redaksjonen garanterer deg et grønnskjærfritt hår. 

 

- Har du tenkt til å prøve ut hårtipsene?


Vinter...

Publisert: 12.12.2011 @ 11:28 // Blogg // 0 kommentarer

... er tull og tøys. Vekk med vinter, sommer hele året! Dette skal være mitt slagord om jeg blir den neste presidenten i Noreg. Denne årstiden er fyllt med alt for mye snø og slaps, som har en ond intensjon om å havne nedi skoene eller muligens genseren din, og unger som fyker rundt og har alt for mye adrenalin og livsglede i seg. NED MED LIVSGLEDE!

Grunner til at jeg hater vinter

1. IS! god damn it. Is er til for å smake godt og være spiselig, ikke for å forårsake hjerneskader i ung alder. Spesielt gøy er det når du kombinerer denne ufrivillige skøytebanen med et par glatte sko og en heftig nedoverbakke. Da blir man plutselig 70 år eldre; trenger støtte og er livredd for å brekke lårhalsen.


Min dag, kort beskrevet.

2. Kulde. Hvorfor eksisterer dette i det hele tatt? Hvorfor kunne det ikke bare vært slik at vi kunne kledd oss som lettkledde prostituerte hele året? Jeg føler meg absolutt ikke flatterende når jeg ser ut som en eskimo.


Det første bildet illustrerer hvordan jeg føler meg hver eneste vinter. Gammel og uten tenner. Det andre er ren ønsketenkning om hvordan hver vinterdag burde være. 

Grunner til at jeg LIKER vinter

1. JUUUUUUUUL! I desember syns jeg vi kan kalle det jul uten å burde bli henrettet på offentlig sted. Måten de overdrevne juledekorasjonene over alt i byen sakte men sikkert gir deg grå stær er fantastisk. Dette er virkelig tiden for å bruke opp alle pengene du har samlet opp gjennom året, på alt for dyre gaver til det du til nå trodde var dine ikke så gode venner. 

2. Innesitting. Nå har jeg endelig en delvis gyldig grunn for å sitte inne hele tiden og feite meg opp med sjokolade og julebrus. For hva er egentlig vitsen med å gå ut når skyene har pms og sender ut en blanding av regn, snø og hagl, og det samtidig er -400 grader og helt svart?

 

Julebordantrekk på budsjett!

Publisert: 10.12.2011 @ 19:44 // Blogg // 4 kommentarer

I disse julebordtider er det ikke til å stikke under en stol at et flott antrekk er essensielt for god stemning. Et fint antrekk styrker selvfølelsen, men hva er egentlig medaljens bakside? Nemlig; Prisen er ofte det primære hinderet. Vel, hinderløypen er ei lenger en hinderløype - Det er nå en dans på roser. Ta en titt på vår Julebordantrekk på budsjett-spalte! 


For en gangs skyld kan latskap medføre noe vakkert. Dorullkjerner kan være utgangspunktet for en postmodernistisk julekjole. Har du lite å ta i, kan du enkelt kjøre dorullnisse-konseptet med hell. For oss andre med litt rundere kanter, er gjerne en raus håndfull dorullkjerner tilstrekkelig. Med tanke på pris er dette en kjempeinvestering. En pakke First Price-doruller koster gjerne ikke mer enn 10 kr. Hvis vi sier at denne pakken inneholder åtte ruller og du trenger 16, ender du opp på den nette sum av 20 kr.


Et knippe glitterlim i regnbuens farger kan være med å sprite opp dorullkjernene som ved første øyekast kanskje kan være litt daffe. Med en dose glitterlim i hende har du fritt spillerom. Pynt dorullkjernene med nebbdyr, sauer, eseler, muldyr og hva enn det skulle være. Vær unik! Glitterlimen vist på bildet er hentet fra Biltema. Her kan du kjøpe en pakning bestående av tolv stykker for 49,50.


Et par remser blonder kan løfte antrekket til nye høyder. Svart, hvitt, rød eller blå - Du bestemmer! Prisen på blondene vist på bildet er dessveree ukjent, men lignende kan man enkelt få tak i på en sybutikk.


For å virkelig bli lagt merke til, er det lurt å ikle seg litt stilig tilbehør. Disse røffe capsene setter spissen på antrekket. Pris og forhandler er ukjent.

Lykke til på julebordet!

 

Julenøtt #10

Publisert: 10.12.2011 @ 18:48 // Blogg // 3 kommentarer

Grunnet min reduserte allmenntilstand som preget gårsdagens bloggaktivitet, ble det verken kåring av vinneren av torsdagens julenøtt eller ny julenøtt i går. Som et plaster på såret vil det dermed bli trukket to vinnere av dagens julenøtt. Men vi må dog ikek glemme vinneren av torsdagens julenøtt. Israleske muldyr stikker av med et virtuelt møte med Humlesnurr i egenperson. Vi gratulerer!

Løsningen var Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore. 

I dagens julenøtt skal du få et spørsmål med to svaralternativer: Sau eller Marielle? 

Viser bildet en sau eller Marielle?

Vinneren premieres med en date med avbildet objekt. Lykke til!
 

Pels-vakker

Publisert: 09.12.2011 @ 12:51 // Blogg // 1 kommentar

Som Chanel-designeren Karl Lagerfield berømt sa;

"You cannot fake chic, but you can be chic in fake fur". Vi vet, han er faktisk stilens gode gudmor. 

I tråd av denne tankegangen kommer det nå en liten DIY-hjelp- her lærer du hvordan du skal bruke pelsen til å frenheve DINE fordeler.

 

        

Menn skal aldri behøve å føle verken kalde eller feminine lenger; pelsdrakten er nær! Den amerikanske redaktøren Joe Zee rocker maskulint dette antrekket. Koppen og solbrillene er den lekre prillen over den fantastiske, barske i-en i følge oss.

Denne spenstige, deilige drakten var å skue på Chanels vårvisning et par sesonger siden. Det er åpenbart at modellen liker antrekket SÅ godt at hun føler stor ærefrykt...

Grunnsteinen (ikke druesteinen) i alle antrekk er selvfølgelig detaljene. Følg godt med på de flotte, hvite støvlene; perfekt når hetebølgen kommer uanmeldt! Pels-frynsene på kjolen er uvurderlige, uansett. Indianer + inuitt = særdeles tiltrekkende! Vesken skal selvsagt ikke glemmes. Dette er et bruktbart og allsidig tilbehør, som blander klassisk tweed og pels-frynser.

 

Appelsinen over lommemuldyret er selvsagt luen. Den svenske kongen Carl Gustaf er svært tidsriktig i denne deilige hatten. Det barske, men myke utrykket understrekes ytterligere av pelskanten på jakken.

Hvis de andre antrekkene blir for ekstreme for deg (ikke sannsynlig!), kan du roe ned litt med denne frekkasen. Orangutangene gråter av misunnelse, og eslene føler seg kjedelige. Den oransje pelsjakken er kommet for å bli! (Pluss for blå, lilla eller knesj-rosa strikkesokker!)

Kjære lesere: følg disse rådene! Hold deg til oppskriften, og du blir den tøffeste alpakkaen på Langedrag!

 

Julenøtt #8

Publisert: 08.12.2011 @ 12:43 // Blogg // 5 kommentarer

 

Det var kun en som skjønte av gårsdagens julenøtt, og det var Per Olav. I utgangspunktet var premien et møte med Vilde og lomme-eselet, men siden Per Olav er en såpass aktiv deltaker, premierer vi han attpåtil med et møte med hele redaksjonen. Vi ser frem til å møte akkurat deg.

Løsningen var som følger:
Vilde har ikke noe lomme-esel.
 

Her kommer endelig dagens julenøtt; mange har nok ventet utålnmodig på et slikt øyeblikk.

Spørsmål: Hva heter Humlesnurr (hans hele, fulle og ENGELSKE navn) ?  

Et snasent bilde av kjekkasen vedlegges herved!


Undertøystips

Publisert: 08.12.2011 @ 12:30 // Blogg // 0 kommentarer

Det er lett å kun fokusere på det ytre når man velger antrekk for dagen, noe som medfører at det er lett å bagatellisere noe av det nærmeste - det som ligger lengst inne. Vi sikter til undertøy. Undertøy er selve grunnmuren for et god holdning  og antrekk. Les og nyt!


Denne spenstige underbuksen gir hold og støtte akkurat hvor det trengs. Det harde partiet i bakenden holder det meste på plass. En annen gode med denne trusen, er dens høye liv, noe som byr på en spennende gjemsellek for eventuelle valker og strekkmerker.


Et friskt supplement til den sensuelle trusen, er denne fjær-BH-en. Måten fjærene elegant legger seg på bysten er uimotståelig for de fleste. Det fine med denne overdelen, er at den enkelt kan lages hjemme dersom du har en stor bestand av påfugler bak husets fire vegger,


Falt ikke fjær-BH-en i smak, har vi et minst like spenstig alternativ. En bacon-BH er lett å lage selv, og er grei å ha dersom sulten skulle bli altfor dominerende. 


Hvis førstnevnte truse ga deg delvis eller fullstendig klaustrofobi, kan det være greit å ikle seg noe mindre dekkende. Denne lekre stringstrusen er et syn for guder. Her slipper følelsen av å være "fanget" og "innestengt". I stedet for vil følelsen av vind mot naken hud være mer frekvent enn noen sinne.

Lykke til på undertøysshopping! 

Hodeplagg

Publisert: 08.12.2011 @ 09:56 // Blogg // 1 kommentar

Har du en såkalt "Bad-Hair-Day"? Hvorfor ikke pryde skallen med litt hodepynt? Det finnes noe for enhver smak.


Her har vi en flott skinn-hatt. Den fungerer like godt om sommeren som om vinteren, på den måten at den kan både skygge for sol og snø. 


Er kronprinsesse Mette-Marit ditt store idol? Hvorfor ikke ta på deg en hatt med fjær på? Fjæren vil skape et uttrykk som skriker jæger, og alle skogsdyr vil umiddelbart skygge unna når du kommer.


Denne flotte hatten fungerer som lommebok og hodepryd samtidig! Rundt kanten kan du henge penger. Disse fungerer slik at hatten aldri vil blåse av hodet, ettersom vekten av pengene tynger den ned.


Her er Marielle i flott hodeplagg.

Bruker du hodeplagg?

Pizza

Publisert: 08.12.2011 @ 09:20 // Blogg // 4 kommentarer

For å få mer skriveinspirasjon skal redaksjonen spise pizza sammen i dag. Autografer signeres utenfor Dolly Dimple's kl. 17.15. 


Martin, Maria og Ingrid har lyst på pizza selvom de får blitzen i øyet.

Julenøtt #7

Publisert: 07.12.2011 @ 10:57 // Blogg // 4 kommentarer

Til tross for gårsdagens labre deltagelse på julenøtten, greide vi likevel å kåre en vinner. Nils stikker av en virtuell twist. Vi gratulerer!

Dagens julenøtt er som følger:
Hva heter lomme-eselet til Vilde?
a) Rambal
b) Steinar
c) Gordon

Riktig svar premieres med et ekslusivt møte med Vilde og hennes lomme-esel. Lykke til! 

Traumer

Publisert: 06.12.2011 @ 13:41 // Blogg // 0 kommentarer

Siden redaksjonen alltid følger lesernes ønsker, kommer flere flotte barnebilder. Skjønnhet viser seg gjerne tidlig i barndommen; hvis det ikke viser seg da er det sjeldent at den kommer i det hele tatt....

Dette kreaturet/individet viser en fantastisk fysisk skjønnhet.

Er ikke fisken vakker? Den blodige, oppskårede halsen og det vakre mønsteret (sukk)...

(Noter deg vennligst hanekammen!)Dette bildet trenger vel ingen introduksjon? Blendende vakkert.

To vakre individer, nydelig sminket for årets store fest; skolestart.

Selv for blivende supermodeller kan livet føles litt trist og vanskelig til tider.

Uansett hva som skjer hos bestemor, må du aldri fristes til å gjennomføre slike handlinger.

(Å henge etter armene i et tre er vanskelig! Hvordan gjør orangutangene det?)

 

 

Konklusjonen er som følgende; skjønnhet viser seg gjernetidlig i barndommen. Den modnes sakte, til den blomstrer dramatisk i naturfagtimene på vidergående....

Stay tuned and stay turtle, my darlings!


Maria

Publisert: 06.12.2011 @ 13:18 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg skal nå skrive et innlegg om min kjære venn Maria. Hun er en fin klassekamerat som jeg ble kjent med i høst. Jeg liker å bruke Maria til spansk-ordbok. Det funker som oftest ganske bra.

Maria har en kjæreste som også er redaktør i www.twistsauogrocknroll.blogg.no. Han heter Martin. En koselig gutt med en noe forvrengt tankegang. 

Maria kom til verden 12.november 1995. Jeg har ingen baby-bilder, men kan tenke meg at hun så omtrent slik ut:


Hun har et temperament uten like. Det er ikke sjeldent at tårer og snørr renner.


En litt eldre versjon av Maria. Her smiler hun på bildet. Det vil si at bildet er tatt mange år før twistsauogrocknroll.blogg.no.

Maria har en såkalt pervers humor, men jeg velger å ikke skrive så mye om dette, ettersom slik humor ikke passer seg på bloggen. Vi må jo ikke glemme de yngre leserne våre.


Siden det snart er jul, slenger jeg med et nissebilde av Maria.

Fortsettelse følger...

 

Liker du Maria?

Dagens bilde

Publisert: 06.12.2011 @ 13:07 // Blogg // 1 kommentar

Dette er et virkelig sterkt og inspirerende bilde. Om du har lett for å ta til tårene, burde du være litt forsiktig med å se for lenge på det. 

To søsken møtes igjen etter mange år

 

Dagens twist

Publisert: 06.12.2011 @ 12:53 // Blogg // 0 kommentarer

I dag er tirsdag, bedre kjent som TWISTDAG! Denne gangen står Nøtti for tur.Nøtti byr på en leken helnøtt med myk karamell og sjokoladetrekk. Det er også den eneste nålevende Twist-biten med brettet papir. Vi i redaksjonen har derimot en teori. På papiret er det ingen ting som tilsier at Nøtti har en "ø" i navnet. Derfor mener vi at Nøttis egentlige navn er Notti. Hva tenker du?

God twistdag!
 

Julenøtt #6

Publisert: 06.12.2011 @ 12:48 // Blogg // 4 kommentarer

Nok en heftig kamp fant sted i kommentarfeltet i går, men Tina nådde målstreken først. Tid og sted for berøring av Marielles hår bestemmes internt mellom Tina og redaksjonen.

Dermed var løsningen:
c) Marielle

Dagens julenøtt er som følger:
Hvilke to Twist-biter har vært i Twist-posen helt siden lanseringen i 1957?
a) Lakris og Cocos
b) Nøtti og Marsipan
c) Carmell og Fransk Nougat

Riktig svar premieres med en virtuell Twist. Lykke til! 

Små gleder og plager

Publisert: 05.12.2011 @ 15:19 // Blogg // 1 kommentar

Jeg vil kutte av meg beina. Rive av meg klærne. Skrike som en gal og løpe ut av klasserommet. Hoppe ut vinduet. STRØMPEBUKSEN KLØØØØØØØRRRRR!!!!111!!1111!!!

Dette anser jeg som ett av de mest alvorlige verdensproblemene per nu. Du våkner opp og tenker "Idag! Idag skal jeg trosse kuldegradene og slapset, og ta på meg strømpebukse og shorts!" Du vandrer fornøyd rundt i huset og tenker at det ikke kommer til å bli så ille, men med en gang du åpner ytterdøren...oh fuck. Hvorfor gjorde du dette nå igjen? Hva er gale med ullundertøy, joggebukse og skibukse?

Så ja. Her sitter jeg. Og klør. og klør. Kan ikke noen finne opp et middel mot kløende strømpebukser? Kanskje det finnes. kanskje ikke. hva vet jeg. Det eneste jeg egentlig vet er at geografilæreren har på seg en fantastisk julete genser (bilde kommer forhåpentligvis litt senere, om jeg er ninja nok) og har laget sin første/andre powerpoint her i livet, KUN for oss! Får deg til å felle en tåre. Legger ved et bilde av en gulrotkake, så kan du syntes synd på deg selv.

Geografi - extended version

Publisert: 05.12.2011 @ 14:59 // Blogg // 0 kommentarer

Vi har fått en ny alpakka i klassen. Alt det geografi kan gjøre med en, altså. Se beduinen i bakgrunnen. Tankevekkende. 

Geografi

Publisert: 05.12.2011 @ 14:22 // Blogg // 0 kommentarer

Hva er konseptet med geografi? Er det å gi oss et smil om munnen?
Personlig blir jeg litt mer sånn som bildet viser når vi har geografi:En indre demon stiger opp til overflaten, og Marielle prøver å temme meg med en blå kjærlighet. Det gikk ikke så bra, for Marielle er ikke blant oss lenger.

Ha en fin dag,
 

Luen vender tilbake

Publisert: 05.12.2011 @ 13:23 // Blogg // 0 kommentarerTvilling

Publisert: 05.12.2011 @ 10:50 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg har en tvilling. Hun heter Vilde.


Hårtips #2

Publisert: 05.12.2011 @ 10:40 // Blogg // 1 kommentar

Hvis ingen av frisyrene i forrige hårtips-innlegg falt i smak, har vi fortsatt noen frekke alternativer på lur. Bare se her!


Synes du ikke noe om fancy frisyrer som krever maksimalt med styling? La håret flomme fritt!


Floker det lange håret seg, er det bare å ta saksen fatt. Klipp deg en leken Bieber-frisyre!


Er du rett og slett lei av alt som heter hårvekst, er vel frisyren vist ovenfor eneste fornuftige utvei. Det kjekke med denne (hår)pryden, er at du kan gå rundt å late som om du er en forvokst deodorant bare du har en pologenser i nær periferi. 

Hårtips

Publisert: 05.12.2011 @ 10:09 // Blogg // 2 kommentarer

Et emne vi ennå ikke har berørt er hår. Håret er en stor del av oss. Det viser vår personlighet utad, og kan bety ekstremt mye for oss. Mange bruker mye tid på å finne ut hvordan de vil se ut på håret. Det er mange muligheter og vi har alle vår egne favoritt. Jeg skal nå introdusere min:

Hockeysveisen:


Denne flotte fyren kler denne praktfulle frisyren. Han bærer den med overbevisning. Den lange manken bak kan få enhver til å sikle. 


Jenter, fortvil ikke. Denne frisyen fungerer vel så godt på kvinner som på menn. Har du kjæreste? Ha samme frisyre! Denne unisex frisyren, får dere til å se ut som et kjendispar uten like!


Med denne frisyren er alt mulig. Bare spør McGyver!

Jeg vurderer sterkt å anlegge denne frisyren selv. 

Hva synes dere? Bør jeg gjøre det?

-Gunn

Julenøtt #5

Publisert: 05.12.2011 @ 09:15 // Blogg // 7 kommentarer

Vi takker for gode svar. Denne gangen var alle svarene riktige, og tilfeldigheten avgjorde at Kåre stakk av med premien for denne gang. Du vinner et "behind the scenes"-møte med redaksjonen. Kontakt oss for nærmære informasjon.

Dagens julenøtt er som følger:
Hvem sitt hår er avbildet nedenfor?
a) Ingrid
b) Maria
c) Marielle
 Vinneren premieres med berøring på håret ovenfor. Lykke til!

Julekort

Publisert: 04.12.2011 @ 19:00 // Blogg // 0 kommentarer

Desembermåneden er høysesong for posten. Gaver og brev sendes i et kjør fra nord til sør, men den typen post som kanskje forekommer hypiggst er julekort. Mennesker fra alle verdens hjørner er desperate etter å meddele resultatet av årets gang.

Og NEI, jeg er ikke interessert i å høre om lille Lukas Leander som har lært seg å si "dadda". Jeg er ikke interessert i å høre om pliktoppfyllende Pernille som nettopp har tatt fatt på legestudiene. Jeg er ikke interessert i å beskue post-pubertale tenåringer i nissedrakt. Jeg er ikke interessert i julekort.


Denne familien nyter godt av at de får superundertøy til jul..hvert år.

Pedobear.

Denne familien brukte litt for mye penger på julegaver,

Økonomisk løsning fremfor å anskaffe seg et skikkelig juletre.

Unngå tabbene vist ovenfor. La utkastet til årets julekort forbli et utkast.

På forhånd takk.

Delta i dagens julenøtt: 
http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1322997598_julentt_4.html

 

Bli modell på 1-2-3! (...1845, 1846)

Publisert: 04.12.2011 @ 13:19 // Blogg // 1 kommentar

Gitt opp modellkarrieren på grunn av kronisk stygghet? Ikke fortvil! Det er fortsatt håp for alle! Alt handler om indre skjønnhet og utstråling. (og photoshop)

Nå skal jeg gi deg et par fantastiske tips om hvordan du skal oppføre deg foran kameraet, og jeg GARANTERER at du vil bli modell senere i livet. Ellers får du pengene tilbake.

1. Smink deg slik at du fremhever de beste sidene ved utseendet ditt!

Ikke gjør slik:


Det er ingenting som heter naturlig look lenger. Dropp det. Øynene og kinnbeina dine er ikke lenger verdt noen ting som helst.

Gjør heller slik!

DETTE er det som selger. Nå får du kanskje også tilbud om å være med i fantastisk inspirerende modellblader som Playboy, ViMenn o.l.

2. Smil med øynene

Ikke gjør slik:


Hva er det der for et kjedelig "smil"? Dette er ikke det vi vil ha.

Gjør heller slik!


Det DER kaller jeg et skikkelig glis. Nå kan du både tiltrekke og skremme fra deg eventuelle modelljaktere. Et ordentlig million dollar eye smile.

3. Pose riktig

Ikke gjør slik:Kjedelig, kjedelig, kjedelig. dette har vi sett før. Her trengs det noe nysprakende, hvor du virkelig kan vise din fleksibelhet!

Gjør heller slik!
Disse positurene skriker virkelig bare "jeg er en vill supermodell!" 

Lykke til med modellkarrieren, alle småfugler! 

All credz går til meg, badet mitt og webcameraet på Pcen min.

Julenøtt #4

Publisert: 04.12.2011 @ 12:19 // Blogg // 2 kommentarer

Trass i mange gode svar, var det kun en som kun vinne: I dag var det Kristin som trakk det lengste strået. Barack Obama het vel da det samme i 1967?

Kristin vinner et gjesteinnlegg på bloggen. Kontakt oss for nærmere informasjon.


I dag ønsker vi at dere skal besvare følgende spørsmål:
Slakteren er 180 cm, og har en kraftig kroppsbygning. Hva veier slakteren?

Den som er nærmest svaret vinner et "behind the scenes"-møte med redaktørene. Her får du oppleve livet bak kulissene, og vi i redaksjonen tar mer enn gjerne enn prat med akkurat deg. 

 
 En forsmak på hva vinneren får oppleve.

Vintermote

Publisert: 04.12.2011 @ 11:18 // Blogg // 0 kommentarer

Nå i desember, handler det ikke om å se lett og avslappet ut. Luen skal på, skjerfet skal på, allværsjakken skal på. Alt skal på! Varme og komfort er stikkord!

Vilde har her et flott eksempel på antrekk. Bare hvordan det delikate mønsteret på luen NESTEN matcher skjerfet! Du kan lett se på hennes rolige ståmåte at hun er både varm og komfortabel.

Regnbukse eller skibukse er selvfølgelig også et must, noe vi ikke fikk med på dette bildet.Julenøtt #3

Publisert: 03.12.2011 @ 13:58 // Blogg // 6 kommentarer

Også i går ble det en tøff kamp, men igjen var det Per Olav som stakk av med premien. Tid og sted for gjesteinnlegget avtales internt mellom redaksjonen og vinneren. Vi gratulerer!

Løsningen var "bilkjræsj".

I dag vil vi ha svaret på et spørsmål:
Hva het presidenten i USA i 1967?

Svar sendes i kommentarfeltet. Siste frist for deltagelse er i morgen. Lykke til!


Marielle og Sara har en heftig diskusjon. Hva er egentlig svaret på dagens julenøtt?
 

Påminnelse: Julenøtt #2

Publisert: 02.12.2011 @ 22:28 // Blogg // 0 kommentarer

Foreløpig er deltagelsen på dagens julenøtt veldig laber! Vi minner om at deltagelse foregår helt til i morgen, og at svaret ikke er bæsj. Trykk HER for å delta!
Alternative karriereveier

Publisert: 02.12.2011 @ 22:14 // Blogg // 0 kommentarer

I disse tentamensdager, er det sikkert mange fortvilte sjeler med en nært forestående stryk karakter i mente. Når man attpåtil må ha utdanning i så å si alt i dagens samfunn, er det lett å tenke at toget er gått. Den gang ei; Vi i redaksjonen har løsningen...Igjen.


1. Bananbøyeryrket
er spennende og krevende på en gang. Det stilles ingen krav til faglig kompetanse, men et øye for detaljer og praktisk sans kommer godt med. Arbeidsdagene er aldri like: Noen bananer er bøyd mot øst, og andre mot vest. Kanskje noen til og med grønne? Her ligger det utvilsomt til rette for mange artige utfordringer!

Merk: Illustrasjonsbilde. Den fotograferte personen har ingen direkte tilknytning til bananbøyeryrket.


2. IQ-en din kan være på under 30. Ansiktet ditt kan være på vrangen. Lårene dine kan være så feite at du stadig forveksles med en forvokst frosk. Det eneste som teller er hendene dine. Mens andre er priviligert med et vakkert ytre og høy intelligens, kan du skilte med hender av høy estetisk verdi. Som håndmodell er det kun hender som gjelder. 


3. I krig og kjærligheten er alt tillatt. Det samme gjelder når gresset gror seg høyt og stort. Dette medfører at gresset får helt frie tøyler. Hvem kan så passe på at det oppfører seg som det skal? Det er her gressvokteren kommer inn i bildet. Frihet og natur er stikkordene for hverdagen til en gressvokter.


4. Det å male er en krevende prosess. For det første må man belage seg på en hel del ufrivillig bøy og tøy, og for det andre må man ta hensyn til været. Blant disse bekymringselementene er det lett å glemme prosessen etterpå, for en malin skal tross alt tørke. For at denne prosessen skal gå best mulig, er det greit å ha malingsvokter i nær periferi. En malingsvokter passer på at malingen tørker som den skal, og vedkommende forhindrer også at fremmedlegemer setter kursen mot verket. Hvis eksempelvis en alpakka går feil og setter seg fast i den våte malingen, har malingsvokteren dette på samvittigheten. 


5. Tentamensvakt


 

hits