januar 2012

Pynt på fasaden - Redaksjonens beste sminketips

Publisert: 30.jan.2012 @ 15:07 // Blogg // 3 kommentarer

Selv om vi her i redaksjonen helst ser at majoriteten av våre lesere dypper ansiktet sitt i hvit foundation og svart eyeliner, skjønner vi at dette kanskje kan være en særs problematisk prosedyre for mange. Av den grunn, serverer vi dere et spenstig sminkespalte. Vi garanterer noe for enhver smak.

Nam! Lyserosa leppestift kombinert med mørk lipliner utgjør en sensuell miks. Disse leppene signaliserer ingenting annet enn "Kom og kyss meg, sauer i nær omkrets!". Og sannelig; Denne leppestiften tiltrekker utvilsomt alt som kryper og går. Vi skimter også elementer fra vår opprinnelige sminkespalte ifjor, med rufsete eyeliner i øyets periferi. Riktig snedig! Kronen på verket er øyebrynene, som umulig kan gå deg hus forbi.
Wow, hvor skal vi starte? Blank lipgloss og løsvipper sprer budskapet om dine endeløse mengder grasiøsitet, eleganse og evne til å være sofistikert. Oransje foundation gjør ingen skade for den fullstendige looken. Praktfull sminke akkompagnert med skinnende stoffer indikerer at du er iferd med å forlate vår åndelige dimensjon til fordel for en av høyere rang. Denne looken utstråler klasse.
Kjenner du vannet i munnen samle seg opp til det fjerde verdenshav? Det gjør vi også. Med leppestift, rouge og øyeskygge i matchende farge, er du klar for å møte verden med et seriøst og troverdig uttrykk. Dette er forresten den perfekte looken for fremtidige jobbintervju. På et nanosekund er du administrerende direktør i et eller annet kult selskap. Sikter du derimot til et mer konservativt selskap, kan naglebåndene vist på bildet lett byttes ut med skinn eller fløyel. Husk likevel at en nybarbert skalle er essenstielt for å oppnå suksess med denne looken.
Hvem sa at turkis øyeskygge var ute av motebildet? Om det var deg, bør du absolutt tro om igjen. Kvinnen på bildet motbeviser alle negative påstander; Turkis øyeskygge er tidsriktig og vitner om en leken og spenstig holdning til verden og alt den byr på. Med turkis farge på øyelokkene er du klar for alt. Føler du deg likevel litt pysete og ynkelig og du ikke vet dine arme råd, så er hjelpen nær. Med rød leppestift i ekstrem form er du ustoppelig!Jippi, enda en unskyldning til å ikke nappe øyebrynene sine! Med gullfolie eller aluminiumsfolie trygt plassert i kjøkkenskuffen er du klar for nye eventyr. Du må dog regne med å foreta en ekstra innsats med resten av øyesminken. Her observerer vi løsvipper av dimensjoner og øyeskygge fra ulike deler av fargeskalaen. Uansett resultat, vil i det minste sauene på beitet se at du har gjort et forsøkt, og det er da noe?

Skal du prøve disse sminketipsene? 

Vi har skoet oss fine

Publisert: 30.jan.2012 @ 14:45 // Mote // 3 kommentarer

I forrige innlegg skrev vi om forbredelsene du bør gjøre til våren  (hvis du må gjennom en bergensvår). Ikke bare trenger man en moteriktig lue, man trenger jo også selvfølgelig sko! Vi har sjekket en del rundt på nettet etter det perfekte skotøyet for den grufulle våren som venter oss i møte. 

Vi har plukket oss ut noen favoritter på denne butikken. Super delikate sko! Perfekt for et glatt og ustødig føre. Bare se på hvordan stroppene på skoen vil slynge seg rundt foten din. Hvordan den herlige hvitfargen vil gå i ett med isføret. 


 

Bare se for deg hvordan  zebrastripene ville matchet din blåtonede hudfarge. Du trenger ikke tenke på piggsko, den høye stillethelen vil kunne borres gjennom isen så lett som bare det. 

 

Ja, vi lærte oss nettopp å linke til andre sider. *Stolt*. 

Bergensvår = Luemote

Publisert: 30.jan.2012 @ 12:13 // Sau // 3 kommentarer

Luebruken har alltid vært et stort problem for alle med elektrisk hår. Vi sauehoder er da intet unntak. Våren nærmer seg og været går mot et varmere hakk på gradestokken. Dette er da et unntak for oss Bergensere. 

Nå ser du kanskje for deg at vi snakker om hendelser som dette:

 

Når jeg egentlig refererer til såpeglatte veier og temperaturer nær frysepunktet:Kalde ører og røde neser får virklig gjennomgå. Dette har ført til at luemoten er tilbake for fult. 
  

Dette var da vår favoritt lue noe som resulterte i et 800px stort bilde. 

Vi er klare for bergensvåren. Er du? 

Brekende kjekke datingtips

Publisert: 30.jan.2012 @ 12:10 // Blogg // 0 kommentarer

I og med at nylig har vist dere vår versjon av Prince Charming og hans estetiske fremtoning, er det helt naturlig at vi serverer dere et knippe lodne og glødende datingtips. Vårt intense fokus på det maskuline kjønn, har også gjerne fått den feminine delen av leserne til å føle seg glemt. Vel, fortvil ikke; Dette innlegg vil også by spenstige klestips for den datende frøken.


Flagrende folder virker utvilsomt attraktivt for øvrige, datende parter. Stiller du opp med denne på en nært forestående blindate, vil din utkårede mann, dame eller sau dåne. Den estetiske verdien rett og slett for høy å takle for hvermansen. I tillegg vitner den oransje fargen om at partneren din går en fyrrig og sensuell kveld i møte. En sikker vinner!


Denne yndige dressen legger til rette for endeløse mengder romantikk for begge parter. Blomstrete fløyel og pastellrosa rysjer gir absolutt ingen assosiasjoner til bløtkaker eller andre kulinariske godsaker, men når det er sagt; Antrukket i denne kjolen er du mer eller mindre til å spise opp!


"Wow, hvem er denne mystiske kvinnen så yndig antrukket?" vil daten din utbryte i det vedkommende kaster blikket sitt på deg. Disse avslappede, anstendige men samtidige sensuelle draktene, er perfekt for det første møtet. Løs, ledig og høyhalset genser kombinert med flagrende bukser i matchende farge overlater lite til fantasien -Sømmelig og lekkert på samme tid.


Så setter vi kursen mot kjernen i dette innlegget, nemlig de egentlig datingtipsene. Her følger en rekke snedige råd for en vellykket romantisk aften.

Mat og drikke
Med et flettekurv fylt med twist i hende, så er datingkvelden for både deg og din frende. Skulle tørsten melde seg, er det greit med den flaske vann på lur. Lidenskapelig og romantisk!

Sted

Følelsen av bart gress på stumpen og frisk vind på kjakene, gjør den romantiske faktoren i hele møtet mer dominerende enn noen gang. Klinemusikk trengs ikke - Lyden av ringende bjeller og brekende ulldotter i harmoni er romantikk i musikkformat.


Deretter er det tid for underholdningen. Sleng gitarreimen over skulderen, og plasser fingrene dine strategisk på gitarhalsen. Følget ditt vil falle som en flue (sau)!

God dating!
  

Boyband

Publisert: 30.jan.2012 @ 10:01 // Blogg // 2 kommentarer

Er det noe vi her i redaksjonen elsker, så er det boyband. Synet av trange gensere i syntetiske stoffer og lyden av fløyelsesmyke stemmer i samspill, er for oss uimotsåelig. Her føler en håndfull favoritter:

Westlife

Dette er en godtepose for kropp, sjel og sinn. Hvem glemmer deres utrolig coverlåter som "Uptown Girl" og "You Raise Me Up"? Ikke vi i redaksjonen i hvert fall.

N'Sync

Synkroniserte herremenn i skinnjakker med flammemotiv kan umulig gå en hus forbi. Dette akkompagnert med stilig rytmer og elektriske stemmer er unektelig en heldig kombinasjon. Vi bryr oss ikke et fnugg om hvorvidt disse guttebassene kan spille instrumenter eller ikke; De er jo så lekre! Når de i tillegg hinter kontinuerlig om at det skal bli DEM ("It's Gonna Be Me" red. anm), motiverer dette naturligvis enhver enslig kvinne - Vi skal få dem. Vi skal få kjekkasene i N'Sync!

A1


Sprettent midtskill, yndige glis, sensuelle blikk og nordisk skjønnhet er stikkordene i A1. Disse sjarmerende ansiktene på rad og rekke, gjør at vi rett og slett føler oss "Caught In The Middle". Det samme gjelder deres endeløse mengder musikalske verker. Beethoven blir en beskjeden skygge i forhold.

Backstreet Boys

Igjen blir vi tilbudt estetiske herligheter med hårpryd i sentrum. Røffe trøyer uten ermer får kulhetsbarometeret til å sprenge. Dette tar helt av! Disse bakgateguttene er definitivt tilbake i nær fremtid ("Everybody (Backstreet's back" red. anm). Dessuten råder det ingen tvil over det faktum om at disse lekne typene skal få det på sin måte ("I Want It That Way" red. anm.).


 

Mannens antrekk

Publisert: 29.jan.2012 @ 10:35 // Blogg // 1 kommentar

Her i redaksjonen anser vi oss som kontrolfriker; vi er ikke besatt av orden, men linjene kan viskes ut noen ganger. Derfor forsøker vi herved å gi dere lesere fullstendig og diktatorisk kontroll over alle livets aspekter. Siden drømmemannen nå er innenfor rekkevidde, må dere lære hvordan han skal kles opp. Å kle ham på en anstendig og riktig måte kan virke utfordrende, men frykt ikke. Vi er visere og eldre enn Buddha - and we're here to help!

 På besøk hos de kommende svigerforeldrene for første gang? Check. Jakken er deilig og dristig rutete, samtidig som den er fantastisk moteriktig. Barten er selvsagt valgfri, men veldig nyttig i de varme sommermånedene. Luen gir en balanse mellom røffhet og mykhet, mandighet og femininitet. Deilig!

 På Harry-Potter kveld. Ja, antrekket er virkelig pent. Samtidig som det utstråler autoritet og maskulin tilstedeværelse, gir det også en følelse av et mildt temperament. Skjegg i den størrelseordenen må selvsagt bindes opp, slik at det ikke kommer i veien under dagligdagse aktiviteter. Om disse aktivitetene innebærer slåssing med onde trollmenn eller vasking av kattedoen er selvsagt individuelt...

 Ble du plutselig og uforklarlig invitert på Slottsmiddag? Ja, da har du antrekket klart. Den skinnende buksen gir et akkurat høyt rop om farlig attraksjon. Likevel er den svært anvendelig og praktisk; ingenting er lettere å vaske en denne lekre saken. For å vise frem hans maskuline kropp må selvsagt toppen være kroppsnær. Denne krysser av alle boksene, samtidig som den sær voldsomt lekker ut. Ja!

 

Kort oppsummert er dette bare en mikroskopisk del av mulighetene en ny kjæreste gir. Han kan kles opp i bosktavelig talt alt; han vil aldri protestere, uansett. Han har en flott og atletisk kropp som du ikke må nøle med å bruke. Han kan endre hårstil, sminkestil og stemme alt etter anledning og antrekk. Kort sagt, den nye kjæresten din er verdens beste tilbehør. Bruk ham riktig, jenter!

Drømmemannen

Publisert: 29.jan.2012 @ 09:53 // Blogg // 1 kommentar

Han finnes der ute. Dette har jeg alltid fortalt meg selv, uansett hvor mange barske vikingmenn stakk. Her kommer et lite utvalg, slik at den siklende tilstanden kan nå deg også!

 Han er virkelighetens don juan. Han er vakrere enn Hulken, og sikkert sterkere enn Aristoteles... Uansett har han verdens herligste bukse-dress på seg, med den flotte magen stolt fremvist. Jeg tror jeg er forelsket...

 

 

Hvordan vi oppfatter oss selv

Publisert: 28.jan.2012 @ 20:09 // Blogg // 0 kommentarer

Nøkkelen til suksees i livet er faktisk selvtillit. Ja, jeg sa det. Selvtillit. Hvordan du ser på deg selv reflekterer hvordan de andre bøndene i nabolaget oppfatter deg.

 Dette er hvordan vi oppfatter oss selv. Faktisk. Vi er stilig antrukket, uansett anledning. Vi setter på en overlegen og bedrevitende mine under sosiale arrangementer. Perlekjedene er praktiske når tau er mangelvare, for eksempel hvis du plutselig befinner deg på fjellklatring. Vi er stilige karer, ja.

 Dette er hvordan vi ser ut i virkeligheten. Jepp, sannheten kan være skremmende. Vi fant tilfeldige bilder av fremmede mennesker, og postet dem som oss. VI finnes faktisk ikke, dette er MIN ordentlige identitet. Der fikk dere den, ja.

 

Siden denne nye identiteten krever et sett med nye klær, adlyder jeg selvfølgelig. Her er de klærne jeg liker:

 Festklærne mine er herved i boks. Rysjene er etter min mening særdeles smakfulle, og fantastisk flatterende. Den sprudlenede fargen gir også antrekket et lett preg av farlighet.

 Til de mer flørtende anledningene regner jeg med at denne kjolen vil kunne gjøre rent bord. Den er turkis, glitrende og viser akkurat nok hud. Den er perfekt for jobbintervjuet, eller når potensielle svigerforeldre skal møtes for aller første gang. Vi (jeg) elsker den!

 Til en avslappet tur på jobben ønsker jeg meg dette antrekket. Om våren skal jo fargene frem, og kroppen vises frem. Dette antrekket fremhever det aller beste med kvinnkroppen; anklene. De røffe, lilla tingene ligger deilig sjaskende rundt anklene, og krasjer flott med den gule tightsen.

 

Nå mangler jeg bare drømmemannen...

Sponset?

Publisert: 23.jan.2012 @ 10:45 // Blogg // 2 kommentarer

JA, nå har vi også gått i fellen. Vi skal bli sponset. Vi kunne ikke dy oss, plastiksolbrillene var tiltrekkende. Nøkkelfinneren tiltalte oss. Vi registrerte oss på sponsetblogg.no. Vi skulle egentlig skrive : "Vi har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i dag registrerte vi oss hos http://sponsetblogg.no som kan hjelpe oss. De har allerede gitt oss en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag." Men det gidder vi ikke. Så vi legger heller med bilder av de kule ekstragavene. 

 

 

Superkul nøkkelfinner fra JPX, som muligens ville sponse oss..

 

Kvalitets plastikksolbriller, og det ligger vel i kortene at brillene er fra Superkul.no.. 

 

 

Små hverdagsgleder #2

Publisert: 19.jan.2012 @ 22:50 // Blogg // 0 kommentarer

Når vennene dine ser sånn ut:

Når det er masse banantwist i posen:

Når du spiser slush OG er med Marielle samtidig:

Når småunger sitter på biblioteket og ser på Pokémon:

Når du har søte, kinesiske venner:

Når din kusines 9 år gamle sønn får en bok om Justin Bieber til jul: (Besøk musikkbloggen hans her!)

 

Små hverdagsgleder

Publisert: 19.jan.2012 @ 17:35 // Blogg // 2 kommentarer

Livet består av både opp- og nedturer. Vi liker å fokusere på de små gledene i livet. Det øyeblikket du oppdager og innser at du ikke er eneste sauen i flokken. 

Gutter i vikingskjegg. Rawww

 

Det øyeblikket når det ikke er en eneste banan i TwistposenNår fingrene dine blir valgt ut til å være i reklame for insekterNår Sara bestemmer seg for å forlate denne dimensjonen til fordel for en annen.. Finally..


Øyeblikket før et kyss!

Når noen husker bursdagen din

 


Når noen avslutter setningene dine for deg..


Filmer som får deg til å le høyt!! 


Kvalitetstid med dine nærmeste


Bli ferdig påkledd!


Som du sikkert forstår er livet for oss en haug med små gleder. 

T: Hva er hverdagsgleder for deg?

Vi lager kunst

Publisert: 19.jan.2012 @ 12:59 // Blogg // 2 kommentarer

Redigert for lesernes beste.


Husk barn, norsktimene skal brukes til nyttige ting.

Stem i vei!

Publisert: 19.jan.2012 @ 11:51 // Blogg // 0 kommentarer


Snedig mote

Publisert: 18.jan.2012 @ 19:45 // Blogg // 3 kommentarer

I og med at bloggen har blitt en livsstil for mange andre enn oss selv, synes vi at det er på høy tid å lansere et knippe røffe TwistSauogRocknRoll-effekter. I første omgang selger vi kun t-skjorter, men dersom disse blir en suksess, skal du ikke se bortifra en real utvidelse av den nåværende kolleksjoken.

Dette er en serie t-skjorter for moteriktige, sofistikerte og grasiøse damer og herrer med et brennende ønske om en tidsriktig garderobe. Plaggene er rocka og spenstige, men kan også kombineres med andre tøystykker for et mykere uttrykk. T-skjortene er for øvrig midt i blinken som gave for familiemedlemmer, kompiser, venninner, "han i kikkerten" og din bedre halvdel. Velg ut dine favoritter og bestill nå!


Sauer, el-gitar og twistbiter pryder den ellers så kule og avslappede t-skjorten. Stoffet er løst og ledig, men samtidig slitesterk. Samtidig vitner det røffe bildetrykket om en dristig, risky og sportslig livsstil - Perfekt for tøffingen i flokken.


"Med twisten på rette staden."

"Completely Twisted"

Bildetrykk av beitende sauer.

Er dette noe for deg? Legg i så fall igjen en melding i kommentarfeltet hvor de ytrer ønske om motiv, størrelse og farge. Pris avtales internt mellom selger og kjøper.

God shooping!
 

Vær en barmhjertig samaritan - Gjør dagens gode gjerning

Publisert: 18.jan.2012 @ 13:01 // Blogg // 0 kommentarer

Legg igjen en stemme og del linken med Facebook-venner.

 http://klassekassen.no/sak/10595

Det å kopiere andre

Publisert: 17.jan.2012 @ 22:08 // Blogg // 1 kommentar

Et tema som er særs aktuelt for innehavere av nettsider og blogger, er kopiering og stjeling av andres verk og ideer. Senest i dag så vi kopieringsspøkelset i hvitøyet. Sheepus sier kopiering er en synd, og dette følger vi. Derfor er vi alltid kreative og originale. Alt vi skriver er selvkomponert. Vi er tross alt et knippe ungdom med umettelig kreativitet. Derfor gjør det rett og slett vondt i hjertet når vi bevitner at andre må herme for å oppnå kunstnerisk tilfredsstillelse. Men sammen er vi sterke; Sammen skal vi styrke populariteten til TwistSauogRocknRoll - Vi skal gjøre den til verdens åttende underverk. Vi skal bli best.

Vi vet hvor dere bor.
Meg - Marielle

Publisert: 17.jan.2012 @ 20:24 // Redaksjonen // 3 kommentarer

Jeg er da Marielle. Kanskje mer kjent som "hun med sauehåret", ikke vet jeg.. Jeg er da egentlig et ganske normalt vesen som lever på denne jorden, liker jeg hvertfall å tro selv. Jeg har alltid ønsket å bli veggmalingsmodell, noe som forklarer det noge spesielle bildet under. 

Meg som poserer for en malingsreklame for veggmaling. 

Jeg har alltid hatt en stor fasinasjon for musikk. Da sikter jeg til instrumenter som bongotrommer og ukulele. Ukulelen har vært min følgesvenn gjennom hele 2012. Enkelte mener at den er ustemt og sur, men personlig tror synes jeg at det er litt av ukulelens magiske sjarm. 

Jeg har en ekstremt fasinasjon for gjenstander. Da spesielt grønne gjenstander. Så ligg unna mine grønne gjenstander. 

Som sagt tidligere blir jeg ofte omtalt som "hun med sauehåret", men kjært barn har mange navn. Der mange inkluderer den over gjennomsnitts-lyse-nordisk-hudfargen min. 

Sist, men ikke minst er jeg en ekstremt desorientert person. Jeg har store problemer med å finne frem, tilogmed i mitt eget hus. Jeg har bodd i Bergen rundt 12 år nå, og lærte meg nettopp hvor Festplassen var (Alle bergensere som leser dette blir nok mildt sakt skuffet..) 

Jeg har en sterk tilknyttning til våre kjære forfedre. Nei, jeg sikter ikke til sauene, men apene. Hvis du leter etter meg finner du meg mest sannsynelig hengende i nærmeste tre. 

T: Fortell oss litt om deg. Hva er bloggen din?

Meg - Maria

Publisert: 17.jan.2012 @ 11:29 // Blogg // 0 kommentarer

Hei alle småfugler. Jeg heter Maria. Jeg er en forvirret person som liker å sitte alene i et hjørne og pugge ungarske gloser eller spille Zelda. Hovedinteressen min er å skille meg ut og angre på det senere.

Litt sånn som dette:

Den andre interessen min er å ta stygge bilder av meg selv:Ellers liker jeg å spise

Dette er drømmemannen min:


Hils på Rolf-Herman.

Jeg hater snø og kulde, grunnet min indre meksikaner.

Jeg er rimelig kul og vittig.

Meg - Ingrid

Publisert: 17.jan.2012 @ 11:10 // Blogg // 0 kommentarer

God dag, disipler.
Jeg heter Ingrid, og er selverklært språk- og bokstavnerd. På fritiden liker jeg å pynte neglene mine. Jeg liker også å blogge og spise. 


Meg til høyre.
 

Om meg - Vilde

Publisert: 17.jan.2012 @ 11:06 // Blogg // 0 kommentarer

Hei, mine kjære lesere! Nå skal jeg skrive en liten tekst om meg selv. Dere har allerde fått litt fakta gjennom innleggene "organismen Vilde". Jeg er Vilde. Jeg er 16 år. Jeg spiller Trombone. Jeg er nerd. En kul en. Ansiktet mitt er tøyelig. Jeg kan bevege alle musklene i ansiktet. Myosinene trekker og drar på aktinen. Hele tiden.


Her er min tvilling. Med navn Vilde. Hun har fine øyne.


Min fasinasjon for lamaer kommer fram på dette bildet. En hamster, grevling eller kanin er det ikke. DET ER EN LAMA.Hver gang jeg sover ute, er jeg flink å kle på meg. Jeg fryser nemlig nesten hele tiden. Jeg ble født uten pels. 


Før jeg ble nerd. Før jeg ble lama. 


På dette bildet tøyer jeg overleppen slik at den blir usynlig. Tannkjøtt er et fint, estetisk trekk ved ansiktet. 

 

Håper du likte meg. 

T: Likte du meg?

Konkurranse

Publisert: 16.jan.2012 @ 14:55 // Blogg // 4 kommentarer

Frem med konkurranseinstinktet og de små grå; her skal det duelleres og tenkes! TwistSauogRocknRoll disker opp med en spennende konkurranse:


Hvilken twist-bit er avbildet?
a) Japp
b) Chocolate Toffee
c) Lakris

Vinneren premieres med twisten på bildet. Skal du ha den tilsendt i posten må porto betales selv.

Lykke til!


Hyllest Til Pålegg

Publisert: 16.jan.2012 @ 11:28 // Mat // 2 kommentarer

Vi har en gruppe med geniale klassekamerater som var i det litt kunsteriske hjørnet. De lagde et dikt. Frank (alias Martin), Maren og Vilde Helena. Dette er en hylles til dere våre venner.

 

O´Honning

Du heilage smørje frå bien til blomen.

Det beste eg veit, du er.

Du smelter på tungen.

Du er klissete rundt munnen min.

Eg slikker det vekk.O´leverpostei

Du heilage smørje av lever og kjøtt

Mi einaste kjærleik, du er

Du er en overflod av smak.

Du eksploderer på tungen min.

Eg svelger det gjerne

 
O´Syltetøy

Du heilage smørje av flytende namnam.

Det beste eg får, du er

Eg kunne spist deg dagen lang.

Du renner ned halsen min.

Eg tek det til frukost i morgon og.

 T: Følte du innspirasjonen komme til deg nå? Følte du en plutselig trang til å skrive dikt? Det gjorde i hvert fall vi!

Samfunnsfagstime alias fritime

Publisert: 16.jan.2012 @ 11:25 // Blogg // 0 kommentarer

Siden meg og Parmesan har vært så effektive i samfunnsfagen, har vi fått tildelt en ekstraoppgave. Den ekstrapoppgaven er kjedelig, så vi poserer heller for kameraet.


Jeg så en nyklipt sau.


Marielle stikker innom med Vilde sin kule Skyr. Jeg prøver å forvandle fjeset mitt til en ball med brune lokker.

T; Hva gjør du på?

 

Svar på spørsmålsrunde

Publisert: 16.jan.2012 @ 10:29 // Blogg // 0 kommentarer

Thea spør om følgende:
Favorittkjendis?
Lady Gaga fordi hun har sykt fint hår.
Favorittmat?
Twist.
Favorittdrikke?
Melk.
Har dere noen forbilder?
Sauen Dolly.

Osterdolene slår til med en kjapp replikk:

Så morsom blogg dere har! Er denne bloggen en liten protest mot alle de lett hjernedøde rosabloggerne der ute?
Hei! Ja, du har tatt oss helt på kornet. Bra du synes bloggen vår er morsom. Vi leste din også, og forsto det slik at du spiller i korps. Vel, da må vi rett og slett informere om at vi har en korpsentusiast i redaksjonen. Hun heter Vilde og spiller trombone i Norges beste skolekorps.
 

Anonymius er i det filosofiske hjørnet:
Hva kom først? Hønen eller egget? Sauen.

Flowerheartandicecream kliner til med et spørsmål av særs uvanlig karakter:
Liker dere sauer?
Nei, vi elsker sauer.

Bad brains foretar en heftig utspørring:
Hva kaller man en sau i dårlig vær? Lynsau.
Hvorfor er stadiet etter lam kalt sau? Godt spørsmål. Vår teori er som følger; Legger man til en k i lam, blir det lam, og legger man til en n og en a på slutten sau, blir det sauna. Dermed konkluderer vi med saueskaperen, Sheepus, likte å oppholde seg i en klam sauna.
Hva er deres favorittsjokolade i twist-posen? Den hersker litt blandede meninger rundt dette i redaksjonen. Flertallet er ganske så begeistret for Nøtti, men Maria liker å være et sosialt avvik siden hun foretrekker Banan.
Hva er stjernetegnene deres? Sara og Marielle tilhører Tyren, Ingrid er Krepsen, Vilde er Løven mens Maria er Skorpionen.

Takk for gode spørsmål, lesere!

 

Sprø og spenstig

Publisert: 15.jan.2012 @ 01:33 // Sau // 0 kommentarer

Du vet at du har hatt en fin venninne kveld når:

Salaten din heter "Hjerte salat - Sprø og Spenstig"

Når gjestene blir avhengig av Tap Tap

Og i tilleg kan Tap Tap sangen utenat 

Sauene rocker uten TWIST

Besøket må drikke BURN for å holde seg våken

 

Folka må spise fetaost fra skålen og kyllingresterJentene blir misførnøyd fordi vertskapet bare hadde Soft Flora...

Har du lenge lurt på hvordan du skal skape en uforglemmelig kveld blandt dine venninner (evt. bekjente), så har du nå oppskriften på en perfekt aften. 

Insert something cool here!

Publisert: 15.jan.2012 @ 00:31 // Blogg // 3 kommentarer

Hola bloggen!

Vi har vært sinnsykt kjedelige i det siste. Alle sammen lider av hjernestreik òg, så vi får ikke til  å skrive noe interessant her! Men det skal jeg selvfølgelig gjøre noe med nå da! I dag har vi hatt en skikkelig jentekveld. Vi har til og med lakkért tåneglene våre! Det er den ultimate bekreftelse på at du er en fremtidig feminist. Tenkte egentlig å legge ut bilder av tåneglene mine, men syns det er en litt privat del av meg. Istedet kan dere heller få se bilde av den ene fingerneglen min som er stor nok til å bli lakkért!


Tok en delvis ekkel tommel opp-posering. Bedøm selv.


Fist me!

Men ja. Ellers har dagen gått med til at mine såkalte venner, de rare gjenstandene som er alt for opptatt av lamaer og twist, har mobbet mitt nye favorittspill. DE SIER DET ER EKKELT. COG er nesten tre ganger så kult som twist, om du spør meg!

Nå var det nettopp en quest på spillet som het "Got wood?" Da ble jeg litt sånn som dette her:Så lo jeg litt for meg selv.

Håper disse fantastiske bildene spriter opp dagen din litt! 

Return of the Alpakka

Publisert: 14.jan.2012 @ 13:11 // Blogg // 0 kommentarer


Favorittalpakkaen min er tilbake! <3

Nyttårsdiett og trenigsprogram for hvermansen

Publisert: 13.jan.2012 @ 11:57 // Blogg // 1 kommentar

2012 har for lengst meldt sin ankomst, og det har sannsynligvis bilringene dine gjort også. Det ingen tvil om at nyåret er et høytid for å observere feite, svette middelandrende menn i lycra med årstidsbasert treningslyst. Vi vil ikke at du skal bli en av disse, og det er derfor vi disker opp med en leken nyttårsdiett, selvfølgelig med treningstips inkludert, spesielt beregnet for Ola og Kari Nordmann.


Essensielt for en god treningsopplevelse, er et treningsantrekk du føler deg komfortabel i. Vi i redaksjonen har en forkjærlighet for antrekkene vist på følgende bilder.

En leken kjeleress som virkelig ser ut i måneskinn. De røffe brystlommene gir assosiasjoner til en røff og sportslig livsstil. Denne dressen er også ypperlig for dem som ønsker å skjule såkalte "problemområder." Den er løs og ledig, men fortsatt snasen.
 Dersom agorafobien melder sin ankomst ved bruk av den blå dressen vi nettopp viste dere, kan en spretten body være grei å ha i gymposen. En body tilbyr deg full fleksibilitet, og gir det muligheten til å bedrive spenstige og akrobatiske øvelser uten å tenke på slappe ermer og flagrende buksebein. 


Synes du en vanlig, svart body kan bli litt daft, finnes det utallige kombinasjonsmuligheter. Hva med å følge eksempelet vist på bildet? En body kan lett piffes opp med en rocka rød tights med en snerten truse utenpå. Riktig snedig!
En sykkeltights beregnet for både underkropp og overkropp er en sikker vinner på treningssenteret. Med denne klistret på kroppen, vil du smelte alle pikehjerter i din nærliggende periferi. For å sprenge røffhetsskalaen, foreslår vi solbriller som kronen på verket. Mistenker du at dette vil se mindre pent ut, bør du ta en titt på den stramne karen i midten - Dermed får du avkreftet alle dine forutanelser. Vi i redaksjonen er mo i knærne allerede!


Kjenner du at gåsehuden er rett rundt hjørnet ved bruk av sykkeltights og body, så er det ingen ting som varmer mer enn en lodden høyhalset fuskepelstopp. Denne er perfekt til å ha over bodyen i begynnelsen av økten, slik at du kan ta den av senere når heten melder seg. Moteriktig og praktisk i gymsalen!


Uten mat og drikke, duger helten ikke. Her følger artige matidèer til å glede både smaksløker og allmenntilstanden med.Etter at de kulinariske herlighetene er ferdig fortært, er det gjerne ønskelig å rise litt på valkene. Følg øvelsene vist nedenfor - Dermed er det kun et tidsspørsmål om hvortid du ikke har bilringer som vibrerer når du går.


På med stilongsen og opp med minstemann! Kombiner trening med kvalitetstid med din nykomponerte verdensborger. Har du ikke formert deg ennå, foreslår vi adopsjon eller kidnapping.

Innta plassen på en blå treningsball mens du holder en vannflaske. Skyt nakken litt fremover og smil. Strekk beina slik at de vitner om en røff og avslappet attitude - Dette klarer du!

Lytt til din indre bonde og sett kursen mot sauebeitet! Saueridining er super aktivitet for familien, kjæresteparet og venninnegjengen. Hvem kan motstå følelsen av lodden ull mot lysken?


Fortsatt god mandag!

 


Twist-test - Twest - andre del

Publisert: 10.jan.2012 @ 19:09 // Blogg // 4 kommentarer

Her kommer oppfølgeren av forrige twist-test:http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1326114260_twisttest__twest.html
God twisting!

Fransk nougat

Ingrid: Jeg kan ikke si jeg får franske følelser for denne biten. Den er dekket med lys melkesjokolade, som for øvrig er helt OK, men selve høyepuntket er fyllet - på gode og vondt. I det twisten blir offer for sprelske jeksler, møtes man med en kremfarget, seig gugge med et lett snev av nøttesmak. For meg blir dette bare en vag imitasjon avskikkelig fransk nougat. Når det er sagt, er ikke dette den verste biten i posen. Jeg tar meg gjerne en bit av denne dersom øvrige favoritter ikke er i sikte.
Maria: Nei, ja, nei, ja? Dette er en skikkelig hard nougat å knekke. Må nok si at denne biten bare forvirrer meg endel. Hva er det hvite, seige (hehe) grumset inni den forsåvidt greie sjokoladen? Dette er ikke en favoritt. Smaken er kjedelig, men kan nytes til tider.

Sara: Her må jeg kraftig skjenne på mine med-redaktører. Denne biten er god! Sjokoladen er helt akseptabel, men har stort forbedringspotensiale. Derimot, når man endelig kommer gjennom sjokoladen kommer godsakene. Nougaten smaker godt nok, men kan forbedres betraktelig. Den er til tider like seig som Voldemorts grufulle død, og burde være like myk som innsiden av Severus Snape. Innrøm det, folkens: den er god inntil det motsatte er vitenskapelig, grundig og vakkert bevist. 


 Aprikos

Ingrid:
Nei, dette var ingen gledelig smaksopplevelse. Ved fortæringens første stund krysser man fingrene for at det kun er ordinær lys sjokolade, men den antakelsen destrueres ummidelbart i det øyeblikket man setter tennene i biten. Et aprikossmakende flytende fyll stjeler showet og blir særs dominerende. For meg blir Aprikos og Banan av samme ullen. Begge stiller med sjokolade, Banan riktignok med mørk, og en kjerne av fruktfyll som skriker om å komme i rampelyset. Denne biten unngår jeg med mindre jeg er desperat.
Maria: NAM! Dette er en soleklar favoritt, sammen med Banan. Som tidligere nevnt, byr begge på flytende, fruktig og syrlig fyll, blandet sammen med deilig sjokolade. Dette gjør smaksløkene mine helt ville, og jeg er som oftest heldig og får alle for meg selv, hurra.

Sara: Æsj var det aller første ordet som dukket opp i hodet mitt. Under fortæringen begynte jeg å gråte, i mangel på utløp for desperasjonen min. Det er jo en kjensgjerning at man skal fullføre spisingen av Twist-biter hvis den først er påbegynt. Når jeg endelig hadde tørket mine modige tårer begynte trangen for å mobbe å melde seg. Først, når sjokoladen vises etter utpakningen, blir konsumeren lykkelig. "Sjokolade," tenker hun, "det beste jeg vet". Så, når trekket er spist opp kommer sjokket plutselig. Et voldsomt angrep av kvalm, syntetisk aprikos-smak fortærer alle de lykkelige tankene dine (litt som Desperantene). Etter å ha skylt munnen grundig med vann var konklusjonen klar: ekkel, dum og stygg! (i mangel på ordforråd bruker jeg et traurigt språk.) 


Nougat Crisp

Ingrid:
Denne var ikke verst! Personlig er jeg særs begeistret for sjokoladenougat, så denne likte jeg ganske godt. Dog skal det nevnes at kombinasjonen av lys melkesjokolade og halvgod nougat blir noe pregløs i lengden. Dette er gjerne en bit som går lett i glemmeboken - Jeg savner det lille ekstra. Nougat Crisp blir dessverre litt vel anonym, både i smak og fremtoning.
Sara: Denne liker jeg! Papiret er fargerikt og barnslig, akkurat som min personlighet! De små stjernene gir et lite "piff" av festlighet og bidrar til et kjekt inntrykk. Melkesjokoladen er helt grei, litt som Willy Wonka sjokolade lagret litt for lenge. Dog, når nougaten endelig avdekkes kommer festivitetene frem. Wow! 


Daim

Ingrid:
Den er kjempegod for dem som liker den originale Daim-sjokolade, men for de resterende twistentusiastene som ikke finner Daim videre spennede, er ikke twistbiten Daim en ønskelig smaksopplevelse. Jeg kan plassere meg i sistnevtne kategori. Det eneste jeg forbinner med Daim er klissete jeksler.


Golden Toffee

Ingrid: Den er ikke vond, men kjedelig. Karamell med lyst sjokoladetrekk er ikke en kombinasjon av bemerkelsesverdig karakter. Smaken er tam, trygg og barnslig. Sistnevnte faktor gjør kanskje at den passer bedre for den yngre garde enn balansert ungdom - En sikker vinner i Mons' bursdagsselskap!


 

Godt nytt for banan!

Publisert: 10.jan.2012 @ 14:52 // Blogg // 0 kommentarer

Hei alle engasjerte lesere, som bare venter i spenning på mer oppdatering om Twistdag!

Nå er jeg helt i ekstase, etter å ha funnet ut revolusjonerende forskning om Banan-twisten!

Den er fantastisk god! 

Dette ble oppdaget da jeg kun for få minutter siden da jeg var ordentlig tøff og heiv i meg en. 

Da ble jeg helt sånn som dette;
Twistdag!

Publisert: 10.jan.2012 @ 11:43 // Blogg // 0 kommentarer

God twistdag alle sammen! Her i redaksjonen er vi store fan av å feire denne dagen, og det gjør vi i dag!Dristig!


How to bake an (un)successful cake

Publisert: 09.jan.2012 @ 22:55 // TWIST // 1 kommentar

Har du alltid lurt på hvordan du lager tidenes mest suksessfulle kake? Mistet nattesøvnen av mangel på mat oppskrifter? Da har jeg svaret til deg! Marielles Oreokake, der vi helst ser for oss at du bytter ut oreo bitene med TWIST sjokolade. Dette for å få en kulinarisk matopplevelse. 

2 pk oreo kjeks, bytter du ut oreo kjeksene til fordel for TWIST sjokolade, kan jeg love deg en opplevelse av de sjeldne

2-3 ss smør

2,5 dl fløte

1 pk Philadelphia ost

2 dl melis

1 pk sjokolademousse


¾ oreo kjeks/twist knuses. Blandes med 2-3 spiseskjeer smeltet smør som er smeltet. Prøv å blande så godt som mulig. Dette legges i en rund kakeform, 24 cm.


Philadelphia vispes sammen med melis, til den er luftig og kremete. Ny "bolle"- Så tar du 2,5 dl kremfløte + sukker og pisker det til krem (ikke for mye). Rør ca. halvparten av kremen inn I krem-gigant-ost-massen. Smør det så over kakebunnen, og putt litt oreo kjeks/twist, men for all del ikke BANAN på toppen.. Sett I kjøleskap I 30 min. 


 Sjokolademousse lages av fancye pakker man kjøper på butikken, de med sjokoladebiter er best. Følg oppskriften på pakken ^^ Kan røre inn de siste kjeks/twist bitene. Kaken oppbevares kaldt (1 time) og kan pyntes med krem, knuste oreokjeks, twist og sjokoladesaus før servering.


Kos dæ!! 

Twist-test - Twest - første del

Publisert: 09.jan.2012 @ 14:47 // Blogg // 4 kommentarer

Som en liten oppladning for morgendagens twistdag, skal vi i dag kjøre en test av diverse twist-biter. Dette er for å hindre at du går på en kulinarisk smell neste gang du hiver deg over godteskålen. Ja, sannelig kan det fargerike, glinsende papiret få deg til å skue hunden på håret, men nei; Les heller vår twist-test før du tar den endelige avgjørelsen.

Nøtti

Ingrid: Dette var en hard nøtt å knekke. I det man inntar den antar man at det er ordinær melkesjokoladebit, men i øyeblikket den er ferdig fortært innser man at det også er karamell og hasselnøtt. Riktig snedig!
Sara: Det første som traff meg i nøtten var at denne biten hadde et flott papir. Min mentale nøtteknekker stilte svakt på testdagen noe som resulterte i en forvirring uten like om hvorvidt jeg elsker den eller jeg var glad i den. For å elske den, må man være glad i den. For å være glad i den, må man unngå å hate den.
Vilde: Det som gjør at denne twisten appelerer til meg er dens unike utseende. Det at det er en twist uten twist fascinerer meg. Til tross for dens uvanlig utseende, så passer den like godt inn som de andre. Dette er en twist i sjokoladeskall! Mhm!

T T T T T T  6/6


Banan

Ingrid:
Papiret byr på en estetisk sjelereise. Gylden gul og glansfull grønn er unektelig en vakker kombinasjon. Dette er dog det eneste positive med denne biten. Inntakelse er ekvivalent med smaksløkstortur. Fyllet er kvalmt og udefinerbart, og dette overtrukket med usmakelig mørk sjokolade gir et særs uheldig utfall. Ingen favoritt for min del.
Sara: Personlig føler jeg en sterk avsmak overfor utseendet. Fargene er grelle i kombinasjon, og innpakningen bør nærmes med forsiktighet. Selve biten har jeg få positive ord om. Det syntetiske fyllet forsøker tappert å imitere banan-smaken, men mislykkes betraktelig. Mørk skjokolade er vanligvis en sensuell og naturlig opplevelse, men effekten ødelegges ytterligere i parforhold med bananen. Alt i alt, minigrisen Oscar ville absolutt aldri blitt besudlet med slike grusomheter. 
Vilde: Mørk sjokolade kan være så sensuell den bare vil. men dette funker ikke for meg. Bananfyllet er dårlig kopi av den pure, gode og virkelige banansmaken som jeg liker så godt. Fyllet overlapper sjokoladesmaken totalt. Dette var ikke en god smaksopplevelse. 

T T T T T T 2/6


Japp

Ingrid:
Papiret samsvarer så å si fullstendig med innholdet. Papiret er mer eller mindre ordinært og det samme gjelder smaken. Sjokolademarrengs ovetrtrukket med sjokolade kan ved første øyekast virke eksotisk og annerledes, men den gang ei. Japp er helt grei - Lett å like, men vanskelig å elske. 
Sara:
Enig med Ingrid her. Utseendet betyr mye i våres kroppsfikserte og overfladiske samfunn, og her kommer ikke Japp så godt ut. Papiret er helt akseptabelt, men lettere anonymt. Den svarte grunnfargen, de gylne stripene og de rolige bokstavene gir sammenlagt et relativt kjedelig ytre. Smaken, derimot, er lett å utvikle lunkne følelser for. Skjokolade er alltid godt, og toffeen i midten er også helt grei. Likevel, den er ikke en grensesprengende eller rebelsk kulinarisk opplevelse. Lett å like, men kan fremdeles ikke elskes ubetinget. 
Vilde: Nam! Denne likte jeg. Kombinasjonen av sjokolademarrengs og lyst sjokoladetrekk sender smaksløkene mine i lykkerus. En Japp-sjokolade i full størrelse kan gjerne være vanskelig å fortære i et kort tidsrom, og da er Japp-twisten grei å ha i hende. Ikke en favoritt, men absolutt en fullkommen erstatning når Nøtti er å skimte i posen.

T T T T T T 4/6


Marsipan

Ingrid:
For meg som ikke er begeistret for marsipan, så falt ikke denne biten helt i smak. Papiret gir en luksuriøs kvalitetsfølelse, men i det man fjerner dette papiret blir man lettere skuffet. Bitens estetikk byr på begrenset særpreg. En marsipanpølse med sjokoladetrekk er ikke videre innbydende. Marsipansmaken drukner også i dette sjokoladetrekket, til tross for marsipanens dominans størrelsesmessig. Kort oppsummert, virker dette nesten som en dårlig kopi av de velkjente marsipanpølsene som serveres rundt juletider.
Sara:
Her må jeg bare beklage enigheten min. Papiret ser jeg på som estetisk og flott, med lekre kombinasjoner av lukseriøse farger. Når endene vris opp kommer imidlertidig skuffelsen raskt. En blek etterligning av vår kjære julemarsipan gjør opplevelsen lettere fargeløs. Likevel, den er riktig snasen, uansett hvordan den blekner i sammenligning med andre typer marsipan. 
Vilde: Denne her synes jeg ikke noe om. Kan til nød inntas dersom alle de andre glimrer med sitt fravær, men da skal man være veldig godtesyk.

T T T
T T T 3/6
 


Chocolate Toffee

Ingrid:
Nam! Denne twisten kan sammenlignes med en kulinarisk fest. Det tynne laget mørk sjokolade vitner om at jeg er iferd med å delta i et gastronomisk samvær hvor mørk toffee er hovedgjesten. Erfaringsmessig er Chocolate Toffee gjerne en av de bitene som unslipper griske tunger i teselskapet, men dette er et fenomen uten noen god grunn - Chocolate Toffee er et smaksmessig eventyr. Når det gjelder innpakningen derimot, har jeg del å sette fingen på. Her trengs en real oppgradering!
Sara: Selv om det første som slår meg er dårlig image, velger jeg rebelsk å begynne med smaken. Toffee er en god, gammel slager og utmerket likt av hele det norske folket. Sjokoladen er relativt mørk: hos meg faller dette absolutt i smak. Karamellen inne i er deilig, myk og smelter behagelig på tungen. Likevel savner jeg et lite "piff" utenom det vanlige: noe til å gjøre denne sjokoladen ekstraordinær. Siden jeg fokuserer generelt sterkt på utseendet, må den dømmes deretter. Svart er en altfor mye brukt farge i Twist-posen, og jeg savner noe mer originalt. Likevel, designet er tidløst og enkelt. Sammenlagt er den lett å like, ganske enkel å bli glad i og vanskeligere å elske. 
Vilde: Dette er en av min absolutte favoritter. Harmonien som dannes det mørke sjokoladetrekket akkompagneres med den vel så mørke toffeen er rett og slett uslåelig. Hadde det eksitert en twistpose hvor Chocolate Toffee hadde vært den eneste biten, hadde lommeboken min vært betraktelig trangere enn det den er nå.

T T T T T
T 5/6
 


 Cocos

Ingrid:
Det grønne papiret med hvit skrift blir ganske så uttrykksløst. Man får ingen forutanelse av hvordan sjokoladen faktisk er. Sett bortifra tittelen, kan dette like så godt være en karamell, en nougat - Ja, tilnærmet hva som helst. Teorien om bitens anonymitet forsterkes ytterligere i det man tar av papiret. En brun klump gir oss antakelser med begrenset viktighet. Disse antakelsene blir av unyttig karakter i det man inntar biten. Her møtes man med heftig, gylden kokosmasse. Tatt det faktum at dette er en av de to originale twistbitene i betraktning, blir man noe skuffet. Personlig hadde jeg forventet meg en smaksfest av de sjeldne, og da gjerne lignende tendenser som jeg observerte i Chocolate Toffee - Helt OK, med andre ord.
Sara: Personlig elsker jeg Cocosen. Den skuffer aldri- hvis alle de andre gode bitene er skamfert for flere timer sider, kan jeg alltid stole på den. Den er der alltid. Dette kan ha noe å gjøre med den karakteristiske og noe overveldene smaken. Voksne pleier å overse denne biten, til fordel for mer forutsigbare (les, kjedelige) biter. Dette er klart barnas favoritt! Kokossmak med deilig mørk sjokolade er for meg et deilig barndomsminne. Måtte den leve lenge ennå!
Vilde:
Jeg synes den er frisk, og sprek som en pensjonist som har begynt på eldretrim. Dette utsagnet ønsker jeg ikke å utdype nærmere.

T T T T
T T 4/6 (Veldig blandede meninger rundt denne)Konklusjon:
Nøtti går seirende ut i denne testen. Smaken er barnslig, men fortsatt lett å like. Hasselnøtten i midten gir biten det lille ekstra. Papiret, som før øvrig skiller seg sterkt ut fra de andre twistbitene, gir oss et hint om at vi er iferd med å foreta en smaksopplevelse av det uvanlige slaget. Med seks av seks T-er, kan vi redaksjonen bekrefte nettopp dette.
Testens taper er utvilsomt Banan. Aromaen i kjernen er vanskelig å komme overens med. Hva vil den? Hva er egentlig dens konsept? Det virker som om den vil smake alt annet banan, noe som resulterer i en særs kunstig og diffus smak. Den mørke sjokoladetrekket blir toppen av den fordervede kransekaken.
Vi vil dog poengtere at denne testen ikke skal være en avgjørende faktor for hvilken twist du liker best. Dette er bare deler av redaksjonens meninger.

Snart kommer den andre delen av testen - Vi snakkes! 

Minner om pågående spørsmålsrunde:  http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1326099470_sprsmlsrunde.html 
 

Voff!

Publisert: 09.jan.2012 @ 11:37 // Blogg // 0 kommentarer

Nå som nyttårsaften for lengst er overstått, står den yngre befolkningen tilbake lettere slukøret. Dagene gjennom Januar kan virke utålelig lange, selv for dagens staute ungdom. Den enste hattemakeren å finne i teselskapet er dermed: Bursdagsselskap! Disse kjekke festene er for mange en sosial arena, med mulighet for å briljere innenfor mote, matlagning, dansestil og gaver. Redaksjonen bestemte seg for å tyvstarte årets DIY-hjelp, slik at alle bloggens lesere kan herje bursdagsselvskapene som aldri før.

 

Når invitasjonen først er ankommet i postkassen starter vanskelighetene. Først, kommer antrekket.  Balansegangen mellom fin og for fin kan overtråkkes i løpet av en halvtimes effektiv pynting. Derfor har redaksjonen funnet frem noen sikre kort vi hadde liggende på loftet. Disse klassikerne er noen skikkelige gjengangere, og er alltid relevante.

 Det første mange tenker ved ordet "bunnysuit" er nok Påskeharen. Akk nei, dette er onkel Raymond-Henrik i tante Trine-Petrines 50-årsdag siste uke. Den eklere delen av befolkningens tanker glir nok over til Hugh Hefners lystige venninner, men akk nei! Denne drakten er tekkelig, varm og rosa. Alt i alt, yppigheten selv!

 For de lettere agressive kan dette kostymet bedre selvfølelsen betraktelig. Det maskuline uttrykket vises ved chapsene, beltet og den flotte hatten. Revolverne er helt valgfrie, og selvfølgelig falske. Pascifister finnes også på prærien, uansett hvor usanssynlig det høres ut.

 For dem med en tendens til ville hyl er nå antrekket i stall (morsomt, ikke sant?). Dette eselkostymet viser plenty med humor or selvironi. Halen kan bli et viktig redskap på dansegulvet, alt etter hvordan du velger å utnytte mulighetene. Den kan brukes som lasso, pisk og plaging av tilfeldige fremmede. Uansett, du har mange valg. Eselhyl og tramping anbefales på det sterkeste.

 Våres tysktalende lesere vil nok se på seg selv som oversett i mengden. Frykt ikke: die lederhosen hast... kommet til en butikk i nærheten av deg! Den flotte, mandige modellen uttøver her en tradisjonell ekstremsport: bæring av nasjonaldrakt! Han balanserer nonchalant på kanten av det farlige og det trygge, det vakre og det stygge. Likevel, redaksjonen mener at denne kampens utfall ble positivt.  Sokkene er selvsagt valgfrie, men anbefales voldsomt.

  Når det står "casual" på innbydelsen er dette veien å jogge nedover av. Den svarte lær-hotpantsen viser akkurat nok hud til å virke tiltrekkende for fluer, samtidig som brystkassen holdes effektivt i skakk av toppen. Sebra-stripene gir et lite "piff" av fare, samtidig som du kamufleres effektivt i en sebra-flokk. Det innbydende, flørtende blikket bør utøves med utpreget forsiktighet...

 For de mer vågale og sensuelle sjelene i leserskaren er antrekket funnet. Hvis innbydelsen kommer i juli og innebærer ordet "beachparty" burde ingen andre klesplagg vurders. Fargen er frisk og freidig, formen er lekker og flatterende. Kort oppsummert, denne "man-kinien" har ABSOLUTT alle kriteriene i boks.

 

Når antrekket endelig er valgt dukker selvsagt flere vanskeligheter opp. Gave kan by på overveldende mange valgmuligheter, likevel er det ingen grunn til farlige angstannfall. Uavhengig av subjektet for gaven vil disse små-sakene gi utbredt og anerkjent suksess. Listen er som følger:

 En tur til frisøren er en fin gjenganger. Redaksjonen håper forøvrig at DITT besøk ikke blir like traumatisk og kleint som Bærtulf sitt! Fin gave, fin sau. Alle barna blir glade!

 Hvis subjektet for gavemottakelsen er en dachshund, kan du trygt avslutte søket ditt. Denne kjolen vil holde lille Gerd varm under de iskalde, ubarmhjertige vintermånedene. Sløyfer i ørene kan virke unødvendig, men redaksjonen uttaler seg slik : det er nødvendig.

 En forvokst minigris på rundet 150 kilo slår ALLTID an. Uansett. Han kan klappes, han grynter hyggelig mot deg og spiser middagsrestene. Kort sagt, han er den perfekte mann. Oscar kalles herligheten, og finnes på en anonym gård i nærheten av deg...

 Verdens styggeste Hund (ja, det er en tittel) er en gammel slager. Slike fantastiske individer er relativt sjeldne, men bildet beviser at de finnes. Uansett hvor stygg mottakeren finner ham vil meningen alltid kunne endres. Personligheten veier nok mest i forelskelsen her.

 

Uansett hvilke av disse valgalternativene du ender opp med kan redaksjonen faktisk love deg suksess. Heretter kommer postkassen din ALLTID til å være full som onkel Nils-Reidar på nyttårsaften.

 

 

Spørsmålsrunde

Publisert: 09.jan.2012 @ 09:57 // Blogg // 6 kommentarer

God morgen, disipler! I rein bloggånd skal vi nå kjøre en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil og vi skal svare så godt vi kan. Spør i vei!* *Spørsmål sendes i kommentarfeltet.

Organismen Vilde observert igjen

Publisert: 09.jan.2012 @ 09:39 // Blogg // 0 kommentarer

God morgen, godtfolk. Har dere hatt en fin mandag så langt? Det har vi, og grunnet vårt gode humor, vil vi nå servere dere et utdrag fra vårt nye vitenskapelige tidsskrift "Sauestirr". Kos dere og sett fart i de små grå!

OBSKURT KREATUR OBESERVERT HOS MARIA
Lørdag ble forbipasserende i Sandsli vitne til suspekte aktiviteter bedrevet av en ytterst uvanlig skapning. Et av vitnene forteller: "Hun danset og hadde en kjærlighet på hvert øye. Jeg skjønte ikke hva som foregikk. Ble hun utsatt for tortur?"
Samme vitne, som for øvrig ikke ønsker å offentliggjøre navnet sitt, rakk også å ta bilde av de snedige hendelsene som fant sted i Marias krypinn.

Forskere er sikre i sin sak: Organsimen Vilde er på ferde nok en gang. Med sin lekne fremtoning og kraftige røst hersket det ingen tvil - Dette er Vilde.

Har du sett Vilde andre steder enn nevnt her på bloggen? Kontakt oss i kommentarfelter.

Fortsatt god mandag!

Torsdag ettermiddag

Publisert: 05.jan.2012 @ 14:17 // Blogg // 0 kommentarer

Vi har norsktime

Det er gøy

Vi liker det

Det gjør oss glad

Vi leser om argumentasjon

Det interesserer oss

Det er dagens høydepunkt


Jeg er fornøyd.

Et trivelig gjensyn

Publisert: 05.jan.2012 @ 13:31 // Blogg // 0 kommentarerVi har blitt pene og slanke i juleferien. Her er oss når vi har norsk. Læreren vår syns vi er så stygge at han ikke bryr seg om at vi tar bilder.

hits