februar 2012

Manne-namme-namm og andre godsaker

Publisert: 17.feb.2012 @ 10:49 // Blogg // 1 kommentar

Hvis noe er allment kjent, er det våres kjærlighet for menn i rosa. Uansett hvilket plagg, hvilken anledning eller antallet personer tilstede; rosa er maskulint. Som dere sikkert vil observere, liker vi aller best trange klær. Slurp!

 

 Ved anledningen første møte med svigers er dette en sikker vinner. Stramt, rosa og maskulint. De rene linjene fremhever din (forhåpentligvis) veltrente kropp på en utmerket måte. De Polo-spillende figurene på t-skjorten vil bare videre understreke din sporty og lekne personlighet. Win!

 Her ser dere en annen, om mulig flottere versjon. Den nydelige kragen gir et ekstra lite "poff" av farlig lek med elementene. Dette er skjorten for firmaets viktigste fotballkamp! Skjorten vil transportere svetten vekk fra huden din, samtidig som den kun fremhever de svulmende musklene dine til den store gullmedaljen. Jepp!

 

 For mer formelle anledninger, som jobbintervju, anbefaler vi dette lekne kreaturet. En stilig, knallfarget dress vil skille deg ut fra den homogene mengden. Du ser kjekk, frisk og ufattelig smart ut i denne. Legg merke til beltet; en snerten og sprek detalje, som framhever den tynne og smidige midjen din! Ka-ching, jobben er din!

 

De aller færreste menn er klar over nøyaktig HVOR sterkt du oser makt ved bare å ta på en rosa dress. Kjente skuespillere, forretningsmenn og barnehage-onkler har allerede oppdaget dette miraklet. Dere vil nærmest STINKE makt, penger og stilighet bare ved å bruke rosa ankelsokker. Ved et helrosa antrekk vil reellt sett sprekhets-barometeret sprenges automatisk.

Moralen med dette innlegget oppsummeres fint med dette bildet:

 Barnearbeid er helt greit...

Publisert: 07.feb.2012 @ 19:06 // Blogg // 2 kommentarer

...Så lenge det er snakk om lillebroren din og kompisen hans. Her beskuer dine øyne bollebaking. For å få en bedre baker look bestemte disse intelligente individene seg for å strø mel i ansiktet sitt. Senere viste det seg at dette var totalt bortkastet siden kameraet ikke hadde nok piksler til å fange melkorn på bildet. 

Så bør det jo også nevnes at mesterkokkene ikke sjekket alle ingrediensene før de begynte, noe som endte med mangel på kardemomme, så hvis noen sjenerøse sjeler kan anse en 1/2 ts kardemomme hadde det vært fint. Kokkene er i skrivende stund ute på leting etter barmhjertige naboer som kan anse en 1/2 ts kardemomme. Så om vi er født under en heldig stjerne trenger du kanskje ikke lete frem denne kardemommen lika vel. 

Tror foresten også at bakerne glemte å gjære baksten sin, dette velger jeg å ikke kommentere for kokkene. Så regner med at sluttresultatet vil bli vidunderlig. 

 

Har en sterk tro på at denne baksten kommer til å lykkes 

 


Gal kattedame - hvordan?

Publisert: 06.feb.2012 @ 10:32 // Blogg // 5 kommentarer

Den gale kattedamen finnes i de fleste filmer. Hun står i bakgrunnen som en trist og melankolsk figur, uten noensinne å motta nødvendig sympati for sine handlinger. Her i redaksjonen er vi særdeles glad i slike gale individer; defor vil vi lage en aldri så liten hyllest. Kattedamer er ikke gale, ensomme og diabolske, men flotte og velfungerende galninger.

Det første spørsmålet til dette innlegget er nok; hvordan blir jeg en kattedame? Hva gjør jeg først? Heldigvis har vi forsket, gjennom flere år, på dette temaet. Dermed viser resultatene nøyaktig hvordan du går frem for å bygge opp en respektabel stall av mjauende katter.

 Dette er en nødvendighet. Uten det første kattekullet ditt klarer du aldri å samle inn en samling på... røft regnet... 35? Redaksjonen er usikre på hvor du finner et slikt sett rimelig, men kan selvfølgelig svare på desperate henvendelser. En huskeregel; du bør finne variasjon i fargeskjemaet (ingen identiske!)...

 Den neste saken på timeplanen må dermed være husvær. Et passende flott hus, med rikelig plass, kan ofte være utfordrende å ærverve. Vi tipser deg herved om at forlatte hus faktisk kan bli riktig så tiltrekkende, bare du investerer i et par vegg-til-vegg-tepper. Det vil effektivt holde kattehårene i sjakk-matt.

 Så må fokuset flyttes fra huset til deg. Din sminke er viktigere enn vann for elefantene, og må prioriteres overfor alt annet. Dette eksemplet er kledelig og svært smakfullt. Det hele starter med en fin hudfarge; hvis du ikke naturlig har den lettere røde, solbrente looken må du skaffe deg den. Her kommer blushen til unnsetning! Med en bronse-aktig og frisk farge på kinnene ser du alltid like lekker ut. Så kommer øyensminken. Stikkordene er som følger; skinnende, sølv, grønn og svart eyeliner. Følg reglene slavisk, og slå opp de vakre øynene!

 Hvis dette ble for vågalt for deg, fortvil ikke. Denne lekre minxen ser vågal, leken og frekk ut. Dette kan du også oppnå! Med slike brillwe, oppsperrede øyne og gave-bånd i ørene er du alltid festklar. Med den største katten din under armen kan de andre brullypsgjestene bare gjemme seg, i frykt for å se kjedelige ut sammenlignet med dine røffe gevanter.

 Selv om dette antrekket er både yndig og elegant, må det kun brukes ved spesielle anledninger. Tannlegetimen, handling på Rema 1000 og vårrengjøring passer smidig inn i denne kategorien. Stripene forlenger hele kroppen, og skaper et strømlinjeformet resultat. Lekkert!

 Oppførsel er selvsagt essensielt under transformasjonen fra vanlig til gal kattedame. Danser du på gaten i den gjennomsiktige regn-ponchoen din, vil hele verden smile til deg. Eventuelt litt anstrengt, før de ringer politiet... Ansiktsuttrykket er valgfritt, men ekstremt viktig for å skape et helhetlig inntrykk.

 Det absolutt viktigste for en kattedame er (helt elementært) ... verdens største katt. Slike lekne undivider skal helst kalles Moses-Andreas, Inger-Solfrid eller lignende. Bøy og strekk av katten hver bidige morgen er selvsagt obligatorisk, og bør ikke unnasluntres.

 Det siste steget i transformasjonen er å oppdrette en snedig katteblogg. Ved underlige bilder, der du poserer med kattene dine, vil hele verden bli introdusert til deg. Du blir verdenskjent og rik på et blunk! Vær snedig! Vær uvanlig!

Because you're worth it!

Mjau in peace!

Kaker og andre lumskheter

Publisert: 01.feb.2012 @ 12:49 // Blogg // 2 kommentarer

Kakesalg ødelegger moralen. Ja, kjære lesere, det er sant. Kaker er lumske, klissete og ekle - kort sagt ikke særlig fristende. Over hele verden bakes det, spise og fortæres det millioner av kakevarianter. Folk bruker timesvis i løpet av livet bare på å bake disse fordærvede, mostrøse tingene. I våres øyne er dette et stort samfunnsproblem - en løsning må finnes fortere enn du kan spise en gulrot!

Desverre kommer kakene noen ganger tett innpå midjene våres. Noen ganger sniker forrædere seg inn på beitet - vi andre sauer klarer som regel ikke å gjennomskue dem raskt nok. I det ene øyeblikket gresser de sorte fårene fredelig, i det andre haster de frem et stort bord. Mens vi skrekkslagne ser på, dekker de hele bordet med..... KAKER!! Uverdig og urettferdig angrep på beitet, klassifiserer vi dette som. 

 

For å muntre dere opp legger vi ved et flott bilde av en bundt med gulrøtter. 

 Brenn kakene - før de brenner DEG!

Lett glede

Publisert: 01.feb.2012 @ 11:59 // Blogg // 0 kommentarer

Vi i redaksjonen feirer finværet med halvliter iskald, vestlandsk lettmelk. Nam!Unnskyld oss; Nå skal det bygges et sterkt skjelett!

 

hits