november 2011

Nightlife

Publisert: 30.nov.2011 @ 22:48 // Blogg // 0 kommentarer

Klokken har passert halv elleve, og mørket har senket seg over de tusen hjem. Romsteringen fra øvrige rom som en gang virket så intens, er nå fraværende i aller høyeste grad. Belysningen er begrenset, og søvndyssende musikk fra TV-en fyller rommet. Tannkosten og tannkremen ligger klare til bruk. Omgivelsene byr på ferdigpakkede sekker, klargjorte antrekk og innbydende nattklær. Alt ligger tilrette for en vellykket høneblund. 

Jeg tar med meg lommelykten, sykkelhjelmen, skohornet og rundstykket og gjør meg klar for morgendagen. Ny dag, nye muligheter. 

Dagens dyr

Publisert: 30.nov.2011 @ 22:18 // Blogg // 3 kommentarer

Introducing ny spalte.... DAGENS DYR!

I dag, 30. november, er dagen for å hylle det fantastiske dyret kalt....


ALPAKKA!!!111!!!111

En alpakka er et dyr som er både søtt og heslig på samme tid. Det er på en måte litt som en feit og varm versjon av sin mer søte bror, lamaen. 

Alpakker kan du finne i alle farger og former, men om du VIRKELIG trenger en blå alpakka må du nok ordne malingen selv. 

Hvor disse besunderlige dyrene befinner seg, er et godt spørsmål, men jeg har iallefall funnet ut hvor den brune her er. -->

PÅ SKOLEN VÅR! Av alle steder du kunne tro du skulle finne én, så sitter den faktisk bare et par meter ved siden av deg i klasserommet. Da jeg så den, fortet jeg meg å ta et snikbilde.

SE SÅ NYDELIG! Først trodde jeg ikke helt mine egne øyne, men da jeg så pelsen på hodet, skjønte jeg at det måtte være den.

Som katt og hund

Publisert: 30.nov.2011 @ 17:27 // Blogg // 2 kommentarer

Man skal ikke gå med allværsjakke og designerveske samtidig.
Her er et bilde av redaksjonen uten allværsjakke og designerveske.

Ser du? Vi er likevel attraktive.

 

Det å være Vilde

Publisert: 30.nov.2011 @ 17:03 // Blogg // 0 kommentarer

Vilde er en organisme som befinner seg i nordlige delene av verden, og da spesielt Bergen. Den trives best med en trombone og svart kulepenn i nær omkrets. Mange har rapportert å ha sett den vandrende i skolekorridorene og kantinen på Katten. Det er likevel lite kunnskap om rasen. Derimot har det vist seg at det å kombinere allværsjakke og designerveske i organismens terrotorium, har gitt labre resultater. 

 

Skjønnhet

Publisert: 30.nov.2011 @ 16:45 // Blogg // 0 kommentarer

I dagens samfunn er alt relativt. Også skjønnhet. I dette innlegget vil jeg meddele mitt syn på skjønnhet. Jeg personlig setter pris på et estetisk utseende med varke trekk. Det er dette jeg velger vennene mine ut fra. Bare se her:

Her er et fantastisk bilde av min kjære venn, Ingrid. På bildet bruker hun håndflatene til a dra kinnene til side, slik at den slående trutmunnen med perfekt bue, kommer til syne. 

Også dette bilde skriker "HOLLYWOOD". Måten hun slenger et dristig blikk over skulderen, fanger oppmerksomheten til de fleste. Et skikkelig rått smil, gjør at den flotte tanngarden blir vist fram på sitt beste. 

Hva kan man si? Kameraet elsker Ingrid.

Jeg har mange andre pene venner som jeg skal fortelle om etterhvert. Det er derfor viktig at du klikker deg inn i dette universet oftere enn du tenker på muldyr. 

Hvordan er ditt syn på skjønnhet? 

Intellektuell ungdom

Publisert: 30.nov.2011 @ 13:18 // Blogg // 3 kommentarer

Naturfag kan påvirke mennesker i feil retning. Jeg lar følgende bilder være til skrekk og advarsel. 
 

Sannhet

Publisert: 30.nov.2011 @ 13:07 // Blogg // 1 kommentar

Dette bildet bekrefter alle rykter: Jeg er en ninja.


 

Staff

Publisert: 30.nov.2011 @ 12:56 // Blogg // 2 kommentarerRussetiden på forskudd

Publisert: 30.nov.2011 @ 12:55 // Blogg // 3 kommentarer

KLARE FOR DAGENS OUTFIT EVERYONE? 


Antrukket i en stilig dress, er Marielle klar for verden. Løst og ledig er nøkkelordene her. Med matchende sko og en røff jakke som ikke vises her, er stilen komplett. Nasjonalfølelsen er på topp!

Make-up

Publisert: 30.nov.2011 @ 12:05 // Blogg // 2 kommentarer

Som nevnt i tidligere innlegg er vi svært opptatte av hvordan vi tar oss ut. Selv om antrekket allerede er i boks, er det fortsatt noe som mangler: En ansikt uten sminke, er som en himmel uten stjerner. Derfor disker vi opp med en sminkepost både du og vi sent vil glemme.

 
Selve "grunnmuren" i make-up-en er en hvit foundation. Dette er ditt lerret hvor du kan utfolde deg kunstnerisk. Det er viktig å poengtere at denne foundation-en skal dekke hele ansiktet, for ellers blir effekten svært begrenset.


Essensielt for den perfekte looken, er en god eyeliner. Det er lurt å starte med en flytende eyeliner i første omgang, slik at du får markert ansiktstrekkene dine best mulig. La eyelineren gli forsiktig over nesetippen, og marker øynene dine likedan. 

Tro det eller ei, men nå du kan herved erklære sminkeguiden for "mission accomplished"! Har du gjort riktig, skal resultatet være som følger:Det enkle er ofte det beste.

 

Ukens duppedings

Publisert: 30.nov.2011 @ 11:58 // Blogg // 1 kommentar

Denne uken har vår kjære klassekamerat, med det fantastiske navnet Denise, funnet ukens duppedings:

Denne gangen er det den fantastiske Piranha i Mario-spillene, som pryder vår blogg. I tillegg til at Piranha er fantastisk i seg selv som plante, er den lansert som ØREDOBB! Det kan vel ikke finnes noe kulere i verden enn en Piranha-plante som tygger litt på dine øreflipper. Jeg vet hvertfall hva jeg ønsker meg til jul: 


Noe du også vil ha? Skriv en kommentar så får du vite linken til den geniale nettsiden som selger disse! 

Francais

Publisert: 30.nov.2011 @ 10:48 // Blogg // 2 kommentarer

Fransk er egentlig ganske kjedelig, og jeg er en asosial blogger. For å gjøre dette innlegget hakket mer interessant, vedlegger jeg et bilde av et dørhåndtak.  

Film

Publisert: 30.nov.2011 @ 10:02 // Blogg // 1 kommentar

Nå skal Vilde (meg) og Maria og Marielle se en spansk film! Jeg gleder meg så mye at jeg neste faller av stolen. Marielle må holde meg fast. Morsomt.


Fobier

Publisert: 30.nov.2011 @ 09:53 // Blogg // 0 kommentarer

Har vi ikke alle noen små fobier? Enten det er frykt for prøver, mødre eller skumle dyr som for eksempel vår alles kjære samfunnsfaglærer.

På grunn av dette har jeg valgt å skrive et lite innlegg om fobier. Dette er ikke noe å kimse av. 

De uvanlige fobiene

Tetrafobi:

Frykten for tallet fire. En særlig utbredt fobi i mange land i Asia, der ordene for "fire" og "død" ofte ligner på hverandre. 

Charophobi: Frykten for å danse. Noen liker ikke å danse, men her snakker vi om en frykt som kan gjøre folk syke.

Osmofobi: Frykten for dufter. Lidelsen kan være begrenset til en enkel lukt, eller alle former for sterkt luktende gjenstander.

De vanligste fobiene

Emetofobi: angst for oppkast og for selv å kaste opp.

Mysofobi : angst for skitt. 

Fornuft og følelser

Publisert: 30.nov.2011 @ 08:55 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg ville bare meddele mitt intense hat for samfunnsfag. Det er primitivt og trivielt. Vilde derimot, synes det er gøy fordi hun er flink i det. Stay tuned for flere spennende ytringer.


 

Gled dine ører

Publisert: 29.nov.2011 @ 22:05 // Blogg // 0 kommentarer

Nå tenkte jeg at jeg skulle dele litt nydelig musikk med dere, før jeg inntar sengen. (Etter 37 runder med tetris først, selvsagt). Dette gir deg virkelig følelsen av at ørene dine røyker hasj, I promise.

ENJOY, og god natt alle små pingviner!

Fashion

Publisert: 29.nov.2011 @ 19:58 // Blogg // 2 kommentarerVi som innehavere av bloggen, er opptatte av å ta oss godt ut. Uavhengig om vi er på skolen eller hjemme: Utseendet spiller en viktig rolle. Vi setter rett og slett det estetiske i høysetet. Av den grunn har vi stelt i stand et innlegg om MOTE! Blir våre motetips godt motatt, skal du ikke se bort ifra flere motespalter fremover!Hva er bedre enn følelsen av en nyklipt sau mot huden? Ved å ikle deg et lekkert stykke saueskinn, blir drømmen til virkelighet. Svart, hvit eller grå: Du blir uansett kul som få!Minst like viktig som antrekket, er skoene. For en gjennomført stil foreslår vi et par spenstige saueskinnstøfler. I tillegg til å være gode og varme, ser de skikkelig edgy ut.


Kronen på verket er tilbehøret. Her har du fritt spillerom! Trenger du likevel litt hjelp på veien, har vi et knippe hendige tips. Ønsker du å "rocke" opp looken litt? Sleng gitarreimen over skulderen og imponer med noen kompliserte grep på el-gitaren!Etter du har spilt en strofe eller to på strengene, pass på at du har en håndfull velsmakende Twist til alles skue. Dette setter farge på antrekket og vitner om en tøff og avslappet attitude.
Klær

Publisert: 29.nov.2011 @ 19:51 // Blogg // 2 kommentarer

Har dere lyst til å høre en vits?

I KNOW YOU DO!

 

Det var en gang en random bar som det var en spesiell type personer der.

Denne typen personer ropte på bartenderen.

"Fem øl til gutta på sagbruket!"

HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHAHHAAHA!!!

Ronjas murmeldyr

Publisert: 29.nov.2011 @ 15:40 // Blogg // 2 kommentarer
Trøndere og andre bartemennesker

Publisert: 29.nov.2011 @ 15:07 // Blogg // 1 kommentar


Bart beskytter oss mot kulde og øvrige farer.

Jaja.

Publisert: 29.nov.2011 @ 14:57 // Blogg // 0 kommentarer

Nå er det matte. Pluss og minus danser vals på rutearket. En forvirrende vals hvor fotbarbeidet er feil. Fotarbeidet er grunnmuren, og når grunnmuren er svak, blir loftet tilsvarende. Èn mus på loftet er verre enn ti i dine svarte skinny-jeans.

Ta meg i hånden; vi skal danse en vals der fotarbeidet er riktig og musikken vakker.

Dans i fred, matte.  

Potenser med brøkeksponenter og annet tull

Publisert: 29.nov.2011 @ 14:38 // Blogg // 3 kommentarer

Nå har vi matte. Ettersom Vilde og jeg anser oss selv som over gjennomsnittet smart har vi kastet oss ut i T-matte (not successful). Tullematte. Tangamatte. Tissematte. ++++ Så ja, nå bare sitter vi her og skjønner ikke bæret mens vi smiler og nikker fint. THE ULTIMATE TACTIC. Heldigvis forstår læreren vår smerte, og foreslo at vi kunne henge oss. Godt med en lærer med medfølelse. 

Jeg skulle egentlig søke fritak fra matte, men argumentet mitt om at jeg ikke trengte mattekunnskaper i min fremtidige karriere som trygdesnylter med deltidsjobb på strutsefarm kom ikke gjennom. Hvis ikke DET er et fornuftig argument så vet ikke jeg.

Men nå er det tilbake til intens jobbing og en irritert lærer som uttaler Sjette som Skjede. Små gleder.

NB! SKILLINGSBOLLER ER BEST! 

Ukens Twist

Publisert: 29.nov.2011 @ 13:52 // Blogg // 3 kommentarer

Noe å bite i? Ukens utvalgte Twist-bit er den evige klassikeren COCOS. Glem kaloritelling; Her skal det spises! 

Et bilde sier mer enn 1000 ord.

Publisert: 29.nov.2011 @ 13:46 // Blogg // 2 kommentarerNaturfag

Publisert: 29.nov.2011 @ 13:40 // Blogg // 7 kommentarer

Nå sitter vi på skolen. Den fantastiske skolen. Vi har naturfag. Meg og Ingrid skal lage et sitronbatteri. Vi skal lage lys i en mini-lyspære. Det virker ikke. Det er fordi vi fikk en mandarin, ikke en sitron. Nå lager jeg detteblogginnlegg for å få mine tanker på noe annet enn et sitronbatteri med mandarin. 

Jeg håper på mange kommentarer på dette innlegget. Litt støtte er det jeg trenger i denne tunge tiden. 

Vi snakkes neste gang. 
Ingrid følger mustache-trenden. Jeg følger ingen trend. Maria er en mann.

 

Hei alle twistelskere!

Publisert: 29.nov.2011 @ 13:17 // Blogg // 4 kommentarerHvis du ikke har komponert en ønskeliste ennå, har vi det perfekte ønsket:

ET LAM!

Vi vedlegger et vakkert bilde av en av disse herlige krabatene!

Hva synes DU om lam? Er de unødvendige og ekle dyr, eller er de intelligent og følsomme karer?

Tordivel

Publisert: 29.nov.2011 @ 12:34 // Blogg // 5 kommentarer

Husker du den gangen da jeg stjal morkaken din? Det var litt dumt.

Velkommen til min blogg!

Publisert: 29.nov.2011 @ 12:32 // Blogg // 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits