desember 2011

Om hår og andre insekter

Publisert: 31.des.2011 @ 12:29 // Blogg // 1 kommentar

I disse dager står verdens befolkning igjen med mange ekstensielle spørsmål. Kan Herman Cain fremdeles vinne presidentvalget, finnes det liv i Verdensrommet og vil jorden faktisk gå under i 2012? Vi gjetere kan desverre ikke gi dere tilfredstillende svar på slike filosoferinger. Likevel, trøsten (twisten) er nær!

Hårmoter er et tema son opptar mange av verdens små innbyggere. Afro eller ikke afro, hentesveis eller sleik; det finnes en frisyre for akkurat DEG! Her kommer en kort bruksanvisning om hvordan DITT hårete år skal se ut i 2012.

 Hvis du bør alene i en hytte på Lappland er dette din ideelle frisyre. 40 minusgrader går som en lek med slikt hår. Den bæsje-lignende formen må bare oversees; dette er en hårstil som varer. Det hvite skjegget bør også vurderes, som et snertent tilbehør til det helhetlige bildet.

 Herfra kan vi gå litt videre nedover i moteverdenen. Hårets form komplimenterer modellens ellers brutale utseende og gir henne et gjerne yndig uttrykk. Forførende, smektende blikk er sellvfølgelig valgfritt, men et sikkert kort under nyttårsfestens romantiske vibber. Med dette håret kan du også gå direkte på Ascot (veddeløpsbane i England, red.) uten å gå til innkjøp av dyre hatter.

 Her kan den ultimate bryllupsfrisyren beskues. Altså, den skal bare brukes hvis du er GJEST i et brullyp. Dette kan av enkelte sees på som et forsøk på å overskinne bruden, her kan alt fritt tolkes. Håret er tupert, bronsefarget og fullt av flettet løshår. Kort sagt, frisyren har faktisk alt øyet kan begjære.

 For de modige er dette et lekkert og yppig look. Fargen og konsistensen gjør det umulig å se nøyaktig HVOR skillet mellom hår og jakke går. Dette er vilt, forførende og insisterende. Kun for de lekreste søyene, med andre ord. Konfetti på bakken hører til, siden antrekket og frisyren er en fest i seg selv. HYLL DEN GODT!

 Den er høy og har samme for som Det Runde Tårn. Den er skinnende og turkis. Den er.... mildt sagt fabelaktig. Lady Gaga hadde ingen anelse om hvor mange frisører som skulle få besøk av unge piker, som med skinnende øyne ba om en lignende sak. Hvordan man velger kjole og tilbehør er vanskeligere, men redaksjonen anbefaler å kle se opp som en gigantisk bølge. Det er vel unødvendig å si hvorfor.  

 Her kan man gå over i en annen livsfase. Under jobbintervjuet er dette frisyren de jour. Ingen annen hårstil har vekket så mye respekt som denne. Donald Trump hadde nok aldri overtalt produsenter til å lage "The Apprentice" uten dette kortet på hodet. Arbeidsgiverne vil stå i kø for å ansette deg, gi deg lønnspålegg og klappe deg rolig på hodet. Dette håret inspirer sterke følelser, så vær på vakt. Livvakter kan være en god idèe.

 Sommeren 2012 kan, for alt redaksjonen vet, gi en mega-esel-hetebølge i Norge. Med dette håret er du utrystet til det meste. Heteslag eller solstikk biter ikke når denne ulne, kosete frisyren duver i brisen. At den krever relativt mye stell er unektelig sant, men belønningen er større en slitet. Redaksjonen garanterer.

 Få frisyrer har fått så mange millioner av ungsøyehjerter til å banke insisterende. Den lekne formen, kjekke fargen og nyskapende høyden gjør dette til et sikkert kort i høstmånedene. MacGyver viste verden hvordan man lagde bomber ut av tyggis, dykket i 20 minutter av gangen og klinte med nye jenter hver eneste dag. Alt dette skjedde, samtidig som frisyren jevnt duvet fornøyd, som en luftig krone på MacGyver-verket. Hockey-sveisen har vært moderne siden tidenes morgen, og vil nok holde stand gjennom akopolypsen. (Redaksjonen frasier seg alle søksmål hvis dette kan motbevises).

 

Pedagogisk sagt finnes det mange valgalternativer angående frisørtimen 2. januar. Vi at personalet på salongen kan sakene sine; disse frisyrene vil bare være et stykke av den berømte kaken for dem.

Klipp, vask og stell i fred, mine små venner. Sheepus være med dere og godt nyttår.

 

Vi er døde.

Publisert: 30.des.2011 @ 11:36 // Blogg // 0 kommentarer

Neida, bare nesten. Men vi er ikke tilstedeværende. En av oss befinner seg på bondelandet i Danmark sammen med uinteressante dyr som for eksempel hester. En annen av oss har tilbringt en uke i Stavanger, hvor så å si hele området består av bedrifter og boligblokker for gamle mennesker, noe som har ført til en mentalt død hjerne. Resten av oss som ikke er utenfor internettilgjengeligheten, er bare late.

Men takk til dere 5-12 trofaste lesere som av en eller annen merkelig grunn har vært innpå bloggen vår, og blitt møtt med skuffelse. Her er en glad lama til dere, for å vise vår takknemlighet.
Picassos reinkarnasjon

Publisert: 22.des.2011 @ 00:13 // Blogg // 2 kommentarer 

Julenøtt #20

Publisert: 20.des.2011 @ 20:01 // Blogg // 7 kommentarer

Etter mye om og men er vi endelig klare med dagens julenøtt. Gårsdagens julenøtt var stortsett preget av laber deltagelse og gale svar, noe som medførte at vi ikke kunne trekke noen verdig vinner. Dette er for dårlig. For at det i hele tatt skal være noen nytte for å oss i redaksjonen å servere dere lekne julenøtter på daglig basis, må vi få respons på det vi gjør. Jada, vi får respons, men denne responsen blir i lengden for vag. Det er ikke sjelden kommentarfeltet melder om en eller to deltagere. Dette er for lite. Av den grunn ser vi at flere lesere hiver seg på julenøtt-bølgen. Vær ei redd for å feile - Det viktigste er å delta. Etter vi har prakket på dere såpass mye negativt, må vi påpeke at vi setter stor pris på de som deltar oftest. Thumbs up til dere! Følg deres eksempel, ellers blir julenøttene en saga blott.

Løsningen på gårsdagens julenøtt var som følger: 
e) hos legen 

Så til dagens julenøtt:
Hva foregår på dette bildet?

a) Vilde bedriver et twistisk ritual
b) Vilde hilser på sin usynlige sau
c) Vilde prøver å ta i mot en el-gitar som tilfeldigvis blir kastet mot henne.

Riktig svar premieres med en intimkonsert med redaksjonens eget band, White Sheep. Lykke til!
 

Hverdagsliv

Publisert: 20.des.2011 @ 14:35 // Blogg // 2 kommentarer

Etter mye filosofering, kom vi i redaksjonen på at vi skriver svært lite om dagene vi har flest av - hverdagene.  Så ta på setebeltene og hold dere fast: Her kommer en leken spalte vedrørende vårt hverdagsliv!


Når vi i redaksjonen kjeder oss, er det ikke sjelden vi stikker en tur innom det lokale green screen-rommet. Her danser vi, mens vi foretar andre akrobatiske øvelser.


De gangene vi går lei av green screen-moroen, gjemmer vi oss. Det er egentlig ganske gøy. Gjett hvor vi er da?


Blir attpåtil lei av kamuflasje, så ser vi på TV. Vi digger å se oss selv på TV.


Av og til ser vi på fluer i mikroskop også. Det er ganske artig.


Skulle fluer bli kjedelig, sykler vi opp ned. Det er litt spenstig.


Her står Sara og Ingrid. Martin og Maria inntar sin daglige buffet - hverandre. Graden av ubehag kan du bestemme selv.

Q: Hvordan er din hverdag?

 

Fashion 2014 Winter

Publisert: 20.des.2011 @ 00:00 // Blogg // 1 kommentar

Vi har igjen tenkt til å dele våre fasjonable klestips til våre kjære lesere. Dette har gang på gang vist seg å være en slager. Ikke nok med at dere faktisk leser dere gjennom tipsene, nei, dere velger faktisk også å utføre dem. Dette er noe som rører redaksjonen såpass mye at tårene nesten presser på. Først ut har vi denne aldeles nydelige saken. Legg spesielt godt merke til de lekre håndbevegelsene modellen Ingrid utfører for å få en siste finish over antrekket. I tillegg har fotografen valgt en helgrønn bakgrunn for å få en ekstra flatterende fargeglans over bildet. Her viser vår modell den litt vampete stilen som blir så in i 2014. Det pirrende, slørete blikket er på plass. Er du av typen som synes at saueskinn er å gå hakket for langt? Isåfall vil denne krasjonen falle i smak. Den gir deg den røffe sauelooken som gjør at du nærmest kan kjenne smaken av sauehår og glede. Iallfall sauehår. 

 


Bruk fantasien og gjør som modellen vår Vilde (som går under dekknavnet Gunn) og bruk omgivelsene! Har du glemt igjen muldyrtøfflene dine hjemme, og nebbdyrvottene henger i skapet? Gunn har løsningen. Still deg tilfeldig opp ved en plakat av en hane for å få den ekstra gløden i kinnene. Denne rampete toppen passer for deg som gjerne vil gå et skritt videre. Den fremhever dine frekke knær, samtidig som det får deg til å virke fresh. 

 

Har du ikke knær, sier du? Med denne nydelig fargeklatten av en kjole, kan også du kamuflere skavankene dine, og føle deg som en ekte kvinne igjen.

Vi i redaksjonen gleder oss allerede til vintermoten før 2014 kommer.

Q: Gjør du?

- Parmesan

White Sheep - extended version

Publisert: 19.des.2011 @ 22:29 // Blogg // 2 kommentarer

Siden innlegget om White Sheep falt i såpass god jord, serverer vi dere enda et innlegg om bandet vårt. Les og nyt.


Her går det virkelig hett for seg. Marielle har utviklet en særegen nakkespasme, noe som bildet gjenspeiler i aller høyeste grad. Hos Ingrid går dette ubemerket hen, da hun allerede har utviklet et eget univers hvor kun hun og gitaren er av interesseverdi. Sara kaster et forvirret og noe oppgitt blikk til publikum, hvor spørsmålet "Hva gjør jeg her?" er dominerende. Bak henne står et knippe bakgrunnsdansere, og ja, det er noe som skurrer: De danser ikke! Mye tyder på at de er totalt bergtatt av Marias heftige trommesolo, og dermed ikke er istand til å gjøre noe som helst annet enn å glo.


Det at Sara virket noe fraværende på scenen, fikk Andrea og Eirins varsellamper til å lyse. Begge to er veldig klare over at når Sara er forvirret, er det noe som virkelig ikke stemmer. Etter en hel del forhøring og diskusjon, kom det frem at Sara hadde en midlertidig sauefobi da konserten ble avholdt. Hvor Sara observerte sauen på konserten er fortsatt ukjent, men i mange teorier er bandkamerat Marielle involvert.


Så var bandet tilbake igjen. Sara er glad og fornøyd etter å ha åpnet seg fullt og helt for øvrige bandmedlemmer, og i det hun erkjente sine private problemer, forsvant sannelig den intense angsten. Når det gjelder Marielle, har spasmene attpåtil spredd seg til beina. Skummelt! Skimter vi lignende tendenser i Eirins nakkeregion?


Nei, nei og nei! Spasmene har spredt seg til Sara også! De er dog i en mildere form, men publikum og øvrige bandmedlemmer melder om en fragmentert og skjelven spillestil. Vilde og Maria står og sitter i bakgrunnen - leie og frustrerte. 


Høylytte sukk fyller rommet. Til og med Ingrid har blitt offer for spasmepandemien! 


Overlevende foretar intens drøfting. "Hva skal vi gjøre med hverandre? Vi er jo liksom de resterende bandmedlemmene uten fysiske og psykiske problemer."  Andrea foreslår at de gjenlevende bandmedlemmene skal kle på seg allværsjakker og designerveske. Dette forslaget blir raskt avvist av Vilde. Eirin er nokså betenkt, og kommer ikke med noen forslag av viktighet. Kanskje hun er lamslått av omgivelsene? Spasmepreget ungdom er tross alt ikke hverdagskost for de fleste. Ut av det blå, skriker Vilde: "EUREKA! EUREKA! Vi pakker oss godt inn i mykt og deilig saueskinn!" Dette forslaget viser seg å bli godt motatt hos resten av gjengen. Andrea, Eirin og Vidle begir seg ut på en reise hvor oppdagelsen av saueskinn står i sentrum...Men plutselig:


Alt svartner!
 Hvor er alle sammen? Hvor ble det av alle? Er jeg død? Befinner jeg meg i Helvete? Har det skjedd en blekkoversvømmelse? Teoriene er mange, men svarene er få. Hvor er alle nå?


Deretter lysner alt i igjen. Bekymrede tilskuere møtes med en smilende Marielle, en preget Ingrid og en grublende Maria. Det var bare Marielle som hadde spilt oss et lite puss! Lurifaks!

Q: Bør vi gi ut plate? 

Et bilde sier mer enn 1000 ord #2

Publisert: 19.des.2011 @ 09:38 // Blogg // 1 kommentarVi liker å blande våre ansikter. Da ligner vi litt på hverandre. Ikke sant?

Liker du slike bildeinnlegg?

Førjulsklippen

Publisert: 19.des.2011 @ 09:33 // Blogg // 0 kommentarerPå dette grusomme bildet kan Bærtulfs forferdelige opplevelser sees. Bærtulf hadde bestilt en time hos frisøren, i den intensjon om å se smekker og lekker ut til Julaften. Klippen var betalt gjennom en intimkonsert på bondegården der frisøren holder til. På selve dagen ankom Bærtulf fornøyd og presis etter å ha reist med bussen for aller første gang. Ullen var blitt ufattelig skitten gjennom året, og han gledet seg voldsomt til selve klippen. Så skjedde det...

En gigantisk flokk med agressive barnehagebarn var plassert i en symmetrisk sirkel. De ropte, gråt og forsøkte å ta på stakkars Bærtulf. Bonden grep tak i ham, og slang ham ned på den frosne bakken.

Videre fortsatte Bondemannen å rake av Bærtulfs vakre ull-manke. Sorgen, sjokket og skrekken kan åpenbart sees i vår venns øyne. De glaserte øynene vitner om et dypt, livsvarig sjokk. REDAKSJONEN DØMMER BONDEN; HAN BØR SKAMME SEG.

Moralen i denne historien er at man aldri skal stole på kalkuner, kyllinger eller hester man ikke kjenner. Husk, du er aldri trygg. Ingen er snille. Du er en sau.

  

For å tenke på noe hyggeligere/mer attraktivt, vedlegger redaksjonen et tankevekkende bilde av Organismen Vilde.

...Angående fravær av helgens julenøtter

Publisert: 19.des.2011 @ 09:32 // Blogg // 1 kommentar

Nok en gang må jeg beklage julenøttens svinnende tilstedeværelse. Plasteret på såret blir dermed at alle deltagere som deltok på fredagens julenøtt, er verdige vinnere. Redaksjonen gratulerer Camilla og Tina, som mottar en virtuell klem fra alle i redaksjonen. 

Løsning er som følger: Redaksjonen befant seg på Vilvite på fredag.

...Så til dagens julenøtt. Dagens julenøtt er som følger:
Hvor befinner Marielle seg i skrivende stund?
a) På muldyrfarm
b) i fjøset
c) i 
klasserommet
d) hos tannlegen
e) hos legen 

Riktig svar premieres med en sjelereise med Marielle. Lykke til! 

White Sheep

Publisert: 16.des.2011 @ 22:14 // Blogg // 0 kommentarer

Lyskasterne er på. Forsterkerne er koblet til. Trommestikkene er klare til bruk. Alle instrumenter er skikkelig stemt. Alle står strategisk plassert på scenegulvet. White Sheep skal i aksjon. Maria slår på stortrommen - bokstavelig talt, og åpner med en leken trommesolo. Etterfulgt med Saras brunstige bass, spretter Ingrid frem noen spenstige grep på gitaren. Bakgrunnsdansere kjenner det rykker i rockefoten, og det tar ikke lange tiden før de serverer oss et knippe dristige koreografier. Så det er vokalist Marielles tur. I det hun åpner munnen, akkompagnerer hun øvrige bandmedlemmer med spretne, melodiøse strofer. Det er i gang. White Sheep er i aksjon.

Vokal: Marielle
Gitar: Ingrid
Bass: Sara
Trommer: Maria
Bakgrunnsdansere: Vilde, Andrea og Eirin

Julenøtt #16

Publisert: 16.des.2011 @ 18:19 // Blogg // 2 kommentarer

I gårsdagens julenøtt fikk dere i oppgave å fortsette følgende setning: "Det var en gang..." Dermed lå det til rette for en hel del kreativitet og nyskapning. Forslagene involverte både lyst og kjønnsorgan, men Ragnhild stakk av med premien for denne gang. Vi siterer: "Det var en gang som ble en korridor." Ragnhild premieres med en gratis busstur til valgri desitnasjon. Redaksjonen gratulerer!

Dagens julenøtt er som følger:
Hvor bevant redaksjonen seg tidligere i dag?
a) Realfagsbygget
b) VilVite
c) Bergen katedralskole
d) Naturhistorisk musem
e) Johanneskirken

Riktig svar premieres med en virtuell klem fra alle i redaksjonen. Lykke til!
 

Julenøtt #15

Publisert: 15.des.2011 @ 12:02 // Blogg // 2 kommentarer

Julenøtt #14 var definitivt den vanskeligste hittil. Hvilket plagg organismen Vilde bruker over genseren sin er helt ufattelig vanskelig å gjette. På tross av den store konkurransen har redaksjonen klart å kår en vinner.

Dette heldige kreaturet er Vilde J, som vinner velsignelsen til å ta på Vildes klesplagg!

Redaksjonen gratulerer deg hjerteligere enn en Kongen noensinne ville ha gjort!

 

Dagens julenøtt må dermed ligge enda et nivå over: en gåte vil være tilfredsstillende nok.

Fortsett setningen "det var en gang..." så fantasifullt som overhodet mulig.Tilfeldig bilde av tomme, ekle kalorier.

For they shall inherit our... hooves

Publisert: 14.des.2011 @ 13:22 // Blogg // 3 kommentarer

Gjennom tidene har glitrende skomoter presentert seg for allsauheten. Røde sko, blå sko og støvletter er bare noen av de sprøeste motene. Nå kommer endelig en komplett liste over hvilke trender akkurat DU bør kaste deg kneggende over! Sist, men ikke minst; hvis skoene er behagelige, passer de ikke personligheten din!

 Hvis føttene dine ikke klarer ekstreme heler, kan du begynne forsiktig med disse herlighetene. De to helene gir et rolig og harmonisk preg, ikke ulikt yin og yang. Vi mottar ikke anmeldelser om ankelbrudd plutselig inntreffer...

 Disse glitrende krabatene passer perfekt til fjellturer om vinteren. Det kraftige fotpartiet veier elegant opp for den tynne hælen. Toppturen går som en drøm i disse!

 

Disse skoene er mildt sagt vakre. Den røde lakken skinner som tusen meitemarker; her kan det trygt jubles. Årets julegave til 89 år gamle mormor er garantert i boks! (eller i papir...)

 Disse kreaturene vil garantert grabbe bløtekaken ut av dine lubne, harde hender. Glitter-ballerina-sko med en uimotståelig hel på passer perfekt under Oslo Marathon. Løp i fred, murmeldyr!

 

Som denne posten elegant trekker inn er skomoter enkle å følge. Komforten kommer alltid foran estetikken, uansett hva. Utvalget er stort, og fargeskalaen er velbrukt. Materialene skifter mest mellom fløyel, lakk, plastikk eller bacon.

Uansett hvilke sko du velger; vit at Gud elsker deg!


 

Julenøtt #14

Publisert: 14.des.2011 @ 13:07 // Blogg // 6 kommentarer

Kun et svar kom inn på gårsdagens julenøtt, og når det svaret attpåtil viste seg å være feil, var skuffelsen stor. Dermed får ingen nyte godt av den virtuelle kakeboksen fylt med lussekatter.

Løsningen var som følger:
Ingen land har Santa Lucia, for Santa Lucia er død.


 Så til dagens julenøtt:
 Hva går Vilde med over genseren og under jakken på daglig basis?
a) Fleece
b) Vest
c) Saueskinn

Riktig svar premieres med berøring av Vildes klesplagg. Lykke til! 

Twistdag

Publisert: 13.des.2011 @ 19:15 // Blogg // 0 kommentarer

I dag er det tirsdag. For oss i redaksjonen og faste lesere er tirsdag synonymt med twistdag.


Dagens twist-bit er Banan. Allerede i 1967 så denne krabaten dagens lys. Etter mange tøffe år som utstøtt og forhatt bit, måtte Banan kaste inn håndkleet i 2000. Den kom svært dårlig ut på markedsundersøkelser, og mye tydet på at slaget var tapt. Det viste seg å være lettere sagt enn gjort: Banans fravær vakte sterke reaksjoner blant publikum, og toget var ei gått for Banan. 44-åringen var igjen en fast gjest i twist-posene fra 2006, og det er ingen tvil: Banan er her for å bli.


 

Julenøtt #13

Publisert: 13.des.2011 @ 18:58 // Blogg // 1 kommentar

I anledning Santa Lucia, disker redaksjonen opp med en enda spenstigere julenøtt enn vanlig. I dag vil dere få et spørsmål, men uten svaralternativer. Dermed er det duket for heftig bruk av de små grå. Før dere går løs på dagens julenøtt, må vi kåre vinnerne av gårsdagens julenøtt. Sophia og Ragnhild stikker av med en overraskelse.

Dagens julenøtt er som følger:
Hvilke land har Santa Lucia?

Vinneren premieres med en virtuell kakeboks med lussekatter. Lykke til! 

Da et blogginnlegg uten bilder er som en himmel uten stjerner, vedlegger vi et bilde av et rundstykke. 

Små julegleder #1

Publisert: 13.des.2011 @ 18:07 // Blogg // 0 kommentarer

...Når læreren din har den søteste julegenseren på seg.


Si hei til geografilærer Espen som sikkert blir veldig blid for dette. Ihvertfall har jeg sensurert ham litt.

Vilde-research

Publisert: 13.des.2011 @ 17:43 // Blogg // 0 kommentarer

Etter lang tid med grundig forskning og undersøking, har vi endelig funnet ut mer informasjon om den såkalte "Organismen Vilde". Vi har sneket oss rundt med kameraer og måleinstrumenter, ligget på gulvet og hengt i taket. Nå har vi endelig funnet det ut. Organismen Vildes favorittnæring er Skyr!


Proof 1. Litt vanskelig å se først, men etter litt mysing kan du oppdage at det er en skyr hun holder i hendene og inntar vilt. 


Proof 2. Organismen viser frem sin skogsbær-skyr.


Proof 3. Caught in the love-making. 

Det vil komme flere oppdateringer innen dette viktige temaet.

Julemusikk

Publisert: 12.des.2011 @ 15:26 // Blogg // 0 kommentarer

Her er vår spilleliste som kommer til å skape julestemning i alle kriker og kroker. God jul!

Justin Bieber - Misteltoe

 
Røffe rytmer akkompagnert med Biebers rocka stemme er en sikker vinner i disse juletider. Mistletoe er en musikalsk sjelereise. 
Vikingarna - Julens sånger


I det øyeblikket man trodde julen gikk til grus, disker Vikingarna opp med en juleplate musikkverdenen sent vil glemme. Antrukket i tidsriktige pelskåper, vitner Julens Sånger om musikalsk opplevelse av dimensjoner.

Britney Spears-My Only Wish (This Year)


Ikledd en leken magetopp og matchende bukse, ringer Britney Spears julen inn med sin knallhit My Only Wish (This Year). Dette er balsam for sjelen.

Westlife - Merry Christmas

Kan et knippe kjekke herremenn kombinert med vakker julemusikk slå feil? Westlife beviser at nettopp dette er umulig. Merry Christmas er en godtepose for øregangene.

Carola - I denna natt bli varlden ny

Hvem skulle tro at hårfønere, liksom-dype-tekster og sydenkjoler kunne løfte oss opp på et høyere åndelig plan?
 

Av samme ullen

Publisert: 12.des.2011 @ 14:53 // Blogg // 0 kommentarer

Nå skal jeg, Sheepus, presentere en historie som vil rive og slite psyken din i fillebiter. Limen er omgivelsene. Du trenger trøst for å komme deg på banen igjen etter å ha lest dette. Mens du nå er et fullstendig stykke stoff, vil etter lesningen bli et lappeteppe.
Vi hadde kjent hverandre helt siden vi var små. Beitet var stadig utgangspunkt for mange givende og spennende møter. Vi utvekslet hemmeligheter og betrodde oss til hverandre, akkurat slik som gode venner gjør. Lite visste jeg at dette vennskapet skulle utvikle seg til noe mer.


I takt med vår alderdom, økte også det nære og kjære i mellom oss. Kyss og klem var stikkordene for vår ungdomstid, og ble det forble slik til voksen alder.


Alt endte så brått.

 

Julenøtt #12

Publisert: 12.des.2011 @ 14:19 // Blogg // 6 kommentarer

Det svir langt ned i hjerteroten å meddele at gårsdagens julenøtt ikke ble noen realitet. Jeg prøvde tappert å åpne Google Chrome-vinduet, men hvert forsøk var forgjeves. Et knippe bokstaver som sammen dannet en skjebnesvanger melding vedrørende nettets tilstand prydet skjermen. Det var en stor påkjenning - både på det fysiske og psykiske plan, men jeg klarte til slutt å komme med gjennom det. Diverse støttespillere fikk meg til å innse at jeg var og er en kvinne med styrke. Av den grunn er jeg istand til å servere dere nok en julenøtt. 

Som nevnt ved flere anledninger, har jeg møtt på et utvalg hindringer og fallgruver. Likevel har jeg meg reist opp, sterkere enn tidligere, og bydd på spenstige julenøtter uavhengig av min mentale tilstand. Denne trenden skal gjenta seg, også i dag.  

Dermed vil affæren hvor det trekkes to julenøtter fremfor en, være en fellesnevner for både dagens julenøtt og den tiende julenøtten.  Svaret på den tiende julenøtten er som følger:
Marielle var avbildet.
 
Camilla og Tina
 stikker av med hver sin date med Marielle. Vi gratulerer!


 Dagens julenøtt vil også ta for seg det evige mysteriumet vist 10.desember: Sau eller Marielle?


Vinneren stikker av med en overraskelse. Lykke til!

 

Velg riktig hårfarge

Publisert: 12.des.2011 @ 14:03 // Blogg // 0 kommentarer

Å farge håret hjemme er langt fra så skummelt som man skulle tro. Glem alt potensielt grønnskjær i håret, for her er vår guide til hvordan du trygt og enkelt kan farge håret selv.

Først må du finne ut hva du ønsker å gjøre med hårfargen din. Skal du friske opp din egen falmede farge eller dekke de små grå?  

Velg alltid en farge som ligger lengst unna din naturlige hårfarge på fargekartet. Om du ikke ønsker en større fargeendring bør du revurdere det nå.

Når du skal velge farge, se på pakningen som hører til merket og ikke på et fargekart. Velger du selvom å gå imot våre råd, fraskriver vi oss alt ansvar for mulige gjenværende gråtoner. Velg også en farge som er åtte nyanse lysere enn den du vil oppnå. Resultatet blir nesten alltid mørkere enn du tror, dette avhenger også av kvaliteten på håret ditt. Har du tørt og porøst hår, vil håret trekke mer farge enn et sunt hår.

Bland all hårfargen sammen i en balje, og rør rundt med en sleiv. En metallsleiv fungerer fint, men har du tilgang til en tresleiv foretrekker vi det. Ønsker du en jevnere farge på et hår som er lysere i tuppene og mørkere mot etterveksten, bør du prøve flere forskjellige farge som ligger midt mellom de ulike nyansene du allerede har. Det ser mer naturlig ut å ha flere nyanser i håret samtidig.  

Når du til slutt har funnet den perfekte fargen og ikke har prøvd merket før, bør du ta en allergitest. Dette er spesielt viktig om du har tendenser til anfall ved bruk av ny type kosmetikk. Testen tar du ved å stryke det meste av produktet over hele kroppen. Påføres helst på områder som armhuler og bikinilinje. Dette skal sitte på i 24 timer. Reagerer du på den, bør du ikke farge håret.


Vi i redaksjonen garanterer deg et grønnskjærfritt hår. 

 

- Har du tenkt til å prøve ut hårtipsene?


Vinter...

Publisert: 12.des.2011 @ 11:28 // Blogg // 0 kommentarer

... er tull og tøys. Vekk med vinter, sommer hele året! Dette skal være mitt slagord om jeg blir den neste presidenten i Noreg. Denne årstiden er fyllt med alt for mye snø og slaps, som har en ond intensjon om å havne nedi skoene eller muligens genseren din, og unger som fyker rundt og har alt for mye adrenalin og livsglede i seg. NED MED LIVSGLEDE!

Grunner til at jeg hater vinter

1. IS! god damn it. Is er til for å smake godt og være spiselig, ikke for å forårsake hjerneskader i ung alder. Spesielt gøy er det når du kombinerer denne ufrivillige skøytebanen med et par glatte sko og en heftig nedoverbakke. Da blir man plutselig 70 år eldre; trenger støtte og er livredd for å brekke lårhalsen.


Min dag, kort beskrevet.

2. Kulde. Hvorfor eksisterer dette i det hele tatt? Hvorfor kunne det ikke bare vært slik at vi kunne kledd oss som lettkledde prostituerte hele året? Jeg føler meg absolutt ikke flatterende når jeg ser ut som en eskimo.


Det første bildet illustrerer hvordan jeg føler meg hver eneste vinter. Gammel og uten tenner. Det andre er ren ønsketenkning om hvordan hver vinterdag burde være. 

Grunner til at jeg LIKER vinter

1. JUUUUUUUUL! I desember syns jeg vi kan kalle det jul uten å burde bli henrettet på offentlig sted. Måten de overdrevne juledekorasjonene over alt i byen sakte men sikkert gir deg grå stær er fantastisk. Dette er virkelig tiden for å bruke opp alle pengene du har samlet opp gjennom året, på alt for dyre gaver til det du til nå trodde var dine ikke så gode venner. 

2. Innesitting. Nå har jeg endelig en delvis gyldig grunn for å sitte inne hele tiden og feite meg opp med sjokolade og julebrus. For hva er egentlig vitsen med å gå ut når skyene har pms og sender ut en blanding av regn, snø og hagl, og det samtidig er -400 grader og helt svart?

 

Julebordantrekk på budsjett!

Publisert: 10.des.2011 @ 19:44 // Blogg // 4 kommentarer

I disse julebordtider er det ikke til å stikke under en stol at et flott antrekk er essensielt for god stemning. Et fint antrekk styrker selvfølelsen, men hva er egentlig medaljens bakside? Nemlig; Prisen er ofte det primære hinderet. Vel, hinderløypen er ei lenger en hinderløype - Det er nå en dans på roser. Ta en titt på vår Julebordantrekk på budsjett-spalte! 


For en gangs skyld kan latskap medføre noe vakkert. Dorullkjerner kan være utgangspunktet for en postmodernistisk julekjole. Har du lite å ta i, kan du enkelt kjøre dorullnisse-konseptet med hell. For oss andre med litt rundere kanter, er gjerne en raus håndfull dorullkjerner tilstrekkelig. Med tanke på pris er dette en kjempeinvestering. En pakke First Price-doruller koster gjerne ikke mer enn 10 kr. Hvis vi sier at denne pakken inneholder åtte ruller og du trenger 16, ender du opp på den nette sum av 20 kr.


Et knippe glitterlim i regnbuens farger kan være med å sprite opp dorullkjernene som ved første øyekast kanskje kan være litt daffe. Med en dose glitterlim i hende har du fritt spillerom. Pynt dorullkjernene med nebbdyr, sauer, eseler, muldyr og hva enn det skulle være. Vær unik! Glitterlimen vist på bildet er hentet fra Biltema. Her kan du kjøpe en pakning bestående av tolv stykker for 49,50.


Et par remser blonder kan løfte antrekket til nye høyder. Svart, hvitt, rød eller blå - Du bestemmer! Prisen på blondene vist på bildet er dessveree ukjent, men lignende kan man enkelt få tak i på en sybutikk.


For å virkelig bli lagt merke til, er det lurt å ikle seg litt stilig tilbehør. Disse røffe capsene setter spissen på antrekket. Pris og forhandler er ukjent.

Lykke til på julebordet!

 

Julenøtt #10

Publisert: 10.des.2011 @ 18:48 // Blogg // 3 kommentarer

Grunnet min reduserte allmenntilstand som preget gårsdagens bloggaktivitet, ble det verken kåring av vinneren av torsdagens julenøtt eller ny julenøtt i går. Som et plaster på såret vil det dermed bli trukket to vinnere av dagens julenøtt. Men vi må dog ikek glemme vinneren av torsdagens julenøtt. Israleske muldyr stikker av med et virtuelt møte med Humlesnurr i egenperson. Vi gratulerer!

Løsningen var Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore. 

I dagens julenøtt skal du få et spørsmål med to svaralternativer: Sau eller Marielle? 

Viser bildet en sau eller Marielle?

Vinneren premieres med en date med avbildet objekt. Lykke til!
 

Pels-vakker

Publisert: 09.des.2011 @ 12:51 // Blogg // 1 kommentar

Som Chanel-designeren Karl Lagerfield berømt sa;

"You cannot fake chic, but you can be chic in fake fur". Vi vet, han er faktisk stilens gode gudmor. 

I tråd av denne tankegangen kommer det nå en liten DIY-hjelp- her lærer du hvordan du skal bruke pelsen til å frenheve DINE fordeler.

 

        

Menn skal aldri behøve å føle verken kalde eller feminine lenger; pelsdrakten er nær! Den amerikanske redaktøren Joe Zee rocker maskulint dette antrekket. Koppen og solbrillene er den lekre prillen over den fantastiske, barske i-en i følge oss.

Denne spenstige, deilige drakten var å skue på Chanels vårvisning et par sesonger siden. Det er åpenbart at modellen liker antrekket SÅ godt at hun føler stor ærefrykt...

Grunnsteinen (ikke druesteinen) i alle antrekk er selvfølgelig detaljene. Følg godt med på de flotte, hvite støvlene; perfekt når hetebølgen kommer uanmeldt! Pels-frynsene på kjolen er uvurderlige, uansett. Indianer + inuitt = særdeles tiltrekkende! Vesken skal selvsagt ikke glemmes. Dette er et bruktbart og allsidig tilbehør, som blander klassisk tweed og pels-frynser.

 

Appelsinen over lommemuldyret er selvsagt luen. Den svenske kongen Carl Gustaf er svært tidsriktig i denne deilige hatten. Det barske, men myke utrykket understrekes ytterligere av pelskanten på jakken.

Hvis de andre antrekkene blir for ekstreme for deg (ikke sannsynlig!), kan du roe ned litt med denne frekkasen. Orangutangene gråter av misunnelse, og eslene føler seg kjedelige. Den oransje pelsjakken er kommet for å bli! (Pluss for blå, lilla eller knesj-rosa strikkesokker!)

Kjære lesere: følg disse rådene! Hold deg til oppskriften, og du blir den tøffeste alpakkaen på Langedrag!

 

Julenøtt #8

Publisert: 08.des.2011 @ 12:43 // Blogg // 5 kommentarer

 

Det var kun en som skjønte av gårsdagens julenøtt, og det var Per Olav. I utgangspunktet var premien et møte med Vilde og lomme-eselet, men siden Per Olav er en såpass aktiv deltaker, premierer vi han attpåtil med et møte med hele redaksjonen. Vi ser frem til å møte akkurat deg.

Løsningen var som følger:
Vilde har ikke noe lomme-esel.
 

Her kommer endelig dagens julenøtt; mange har nok ventet utålnmodig på et slikt øyeblikk.

Spørsmål: Hva heter Humlesnurr (hans hele, fulle og ENGELSKE navn) ?  

Et snasent bilde av kjekkasen vedlegges herved!


Undertøystips

Publisert: 08.des.2011 @ 12:30 // Blogg // 0 kommentarer

Det er lett å kun fokusere på det ytre når man velger antrekk for dagen, noe som medfører at det er lett å bagatellisere noe av det nærmeste - det som ligger lengst inne. Vi sikter til undertøy. Undertøy er selve grunnmuren for et god holdning  og antrekk. Les og nyt!


Denne spenstige underbuksen gir hold og støtte akkurat hvor det trengs. Det harde partiet i bakenden holder det meste på plass. En annen gode med denne trusen, er dens høye liv, noe som byr på en spennende gjemsellek for eventuelle valker og strekkmerker.


Et friskt supplement til den sensuelle trusen, er denne fjær-BH-en. Måten fjærene elegant legger seg på bysten er uimotståelig for de fleste. Det fine med denne overdelen, er at den enkelt kan lages hjemme dersom du har en stor bestand av påfugler bak husets fire vegger,


Falt ikke fjær-BH-en i smak, har vi et minst like spenstig alternativ. En bacon-BH er lett å lage selv, og er grei å ha dersom sulten skulle bli altfor dominerende. 


Hvis førstnevnte truse ga deg delvis eller fullstendig klaustrofobi, kan det være greit å ikle seg noe mindre dekkende. Denne lekre stringstrusen er et syn for guder. Her slipper følelsen av å være "fanget" og "innestengt". I stedet for vil følelsen av vind mot naken hud være mer frekvent enn noen sinne.

Lykke til på undertøysshopping! 

Hodeplagg

Publisert: 08.des.2011 @ 09:56 // Blogg // 1 kommentar

Har du en såkalt "Bad-Hair-Day"? Hvorfor ikke pryde skallen med litt hodepynt? Det finnes noe for enhver smak.


Her har vi en flott skinn-hatt. Den fungerer like godt om sommeren som om vinteren, på den måten at den kan både skygge for sol og snø. 


Er kronprinsesse Mette-Marit ditt store idol? Hvorfor ikke ta på deg en hatt med fjær på? Fjæren vil skape et uttrykk som skriker jæger, og alle skogsdyr vil umiddelbart skygge unna når du kommer.


Denne flotte hatten fungerer som lommebok og hodepryd samtidig! Rundt kanten kan du henge penger. Disse fungerer slik at hatten aldri vil blåse av hodet, ettersom vekten av pengene tynger den ned.


Her er Marielle i flott hodeplagg.

Bruker du hodeplagg?

Pizza

Publisert: 08.des.2011 @ 09:20 // Blogg // 4 kommentarer

For å få mer skriveinspirasjon skal redaksjonen spise pizza sammen i dag. Autografer signeres utenfor Dolly Dimple's kl. 17.15. 


Martin, Maria og Ingrid har lyst på pizza selvom de får blitzen i øyet.

Julenøtt #7

Publisert: 07.des.2011 @ 10:57 // Blogg // 4 kommentarer

Til tross for gårsdagens labre deltagelse på julenøtten, greide vi likevel å kåre en vinner. Nils stikker av en virtuell twist. Vi gratulerer!

Dagens julenøtt er som følger:
Hva heter lomme-eselet til Vilde?
a) Rambal
b) Steinar
c) Gordon

Riktig svar premieres med et ekslusivt møte med Vilde og hennes lomme-esel. Lykke til! 

Maria fortsetter....

Publisert: 06.des.2011 @ 13:53 // Hårstyle // 5 kommentarer

Maria har alltid vært svært opptatt av hårmote. Allerede i tidlig alder hadde hun sans for stil.


Du ser hvordan hun har stylet luggen til en delikat alpakkakrøll.


Senere var det plumme-moten som ruvet over landet, og som alle andre moteinteresserte valgte Maria å følge dette.

En grønn versjon av Maria.

Her har Maria langt blondt hår, og siden det er litt kjedelig i forhold til de tidligere hårsveisene, pynter hun seg med en rosa sløyfe.

På dette bildet kan man se et av de særegne trekkene til Maria, nemlig øynene. De skifter farge etter behov. Her hadde hun behov for litt farge, og de røde øynene står for dette.

Dette erotiske bildet snakker for seg selv.

En pose på hodet er en noe uvanlig, men undervurdert frisyre.

Hva kler Maria best?


 

Traumer

Publisert: 06.des.2011 @ 13:41 // Blogg // 0 kommentarer

Siden redaksjonen alltid følger lesernes ønsker, kommer flere flotte barnebilder. Skjønnhet viser seg gjerne tidlig i barndommen; hvis det ikke viser seg da er det sjeldent at den kommer i det hele tatt....

Dette kreaturet/individet viser en fantastisk fysisk skjønnhet.

Er ikke fisken vakker? Den blodige, oppskårede halsen og det vakre mønsteret (sukk)...

(Noter deg vennligst hanekammen!)Dette bildet trenger vel ingen introduksjon? Blendende vakkert.

To vakre individer, nydelig sminket for årets store fest; skolestart.

Selv for blivende supermodeller kan livet føles litt trist og vanskelig til tider.

Uansett hva som skjer hos bestemor, må du aldri fristes til å gjennomføre slike handlinger.

(Å henge etter armene i et tre er vanskelig! Hvordan gjør orangutangene det?)

 

 

Konklusjonen er som følgende; skjønnhet viser seg gjernetidlig i barndommen. Den modnes sakte, til den blomstrer dramatisk i naturfagtimene på vidergående....

Stay tuned and stay turtle, my darlings!


Maria

Publisert: 06.des.2011 @ 13:18 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg skal nå skrive et innlegg om min kjære venn Maria. Hun er en fin klassekamerat som jeg ble kjent med i høst. Jeg liker å bruke Maria til spansk-ordbok. Det funker som oftest ganske bra.

Maria har en kjæreste som også er redaktør i www.twistsauogrocknroll.blogg.no. Han heter Martin. En koselig gutt med en noe forvrengt tankegang. 

Maria kom til verden 12.november 1995. Jeg har ingen baby-bilder, men kan tenke meg at hun så omtrent slik ut:


Hun har et temperament uten like. Det er ikke sjeldent at tårer og snørr renner.


En litt eldre versjon av Maria. Her smiler hun på bildet. Det vil si at bildet er tatt mange år før twistsauogrocknroll.blogg.no.

Maria har en såkalt pervers humor, men jeg velger å ikke skrive så mye om dette, ettersom slik humor ikke passer seg på bloggen. Vi må jo ikke glemme de yngre leserne våre.


Siden det snart er jul, slenger jeg med et nissebilde av Maria.

Fortsettelse følger...

 

Liker du Maria?

Dagens bilde

Publisert: 06.des.2011 @ 13:07 // Blogg // 1 kommentar

Dette er et virkelig sterkt og inspirerende bilde. Om du har lett for å ta til tårene, burde du være litt forsiktig med å se for lenge på det. 

To søsken møtes igjen etter mange år

 

Dagens twist

Publisert: 06.des.2011 @ 12:53 // Blogg // 0 kommentarer

I dag er tirsdag, bedre kjent som TWISTDAG! Denne gangen står Nøtti for tur.Nøtti byr på en leken helnøtt med myk karamell og sjokoladetrekk. Det er også den eneste nålevende Twist-biten med brettet papir. Vi i redaksjonen har derimot en teori. På papiret er det ingen ting som tilsier at Nøtti har en "ø" i navnet. Derfor mener vi at Nøttis egentlige navn er Notti. Hva tenker du?

God twistdag!
 

Julenøtt #6

Publisert: 06.des.2011 @ 12:48 // Blogg // 4 kommentarer

Nok en heftig kamp fant sted i kommentarfeltet i går, men Tina nådde målstreken først. Tid og sted for berøring av Marielles hår bestemmes internt mellom Tina og redaksjonen.

Dermed var løsningen:
c) Marielle

Dagens julenøtt er som følger:
Hvilke to Twist-biter har vært i Twist-posen helt siden lanseringen i 1957?
a) Lakris og Cocos
b) Nøtti og Marsipan
c) Carmell og Fransk Nougat

Riktig svar premieres med en virtuell Twist. Lykke til! 

Små gleder og plager

Publisert: 05.des.2011 @ 15:19 // Blogg // 1 kommentar

Jeg vil kutte av meg beina. Rive av meg klærne. Skrike som en gal og løpe ut av klasserommet. Hoppe ut vinduet. STRØMPEBUKSEN KLØØØØØØØRRRRR!!!!111!!1111!!!

Dette anser jeg som ett av de mest alvorlige verdensproblemene per nu. Du våkner opp og tenker "Idag! Idag skal jeg trosse kuldegradene og slapset, og ta på meg strømpebukse og shorts!" Du vandrer fornøyd rundt i huset og tenker at det ikke kommer til å bli så ille, men med en gang du åpner ytterdøren...oh fuck. Hvorfor gjorde du dette nå igjen? Hva er gale med ullundertøy, joggebukse og skibukse?

Så ja. Her sitter jeg. Og klør. og klør. Kan ikke noen finne opp et middel mot kløende strømpebukser? Kanskje det finnes. kanskje ikke. hva vet jeg. Det eneste jeg egentlig vet er at geografilæreren har på seg en fantastisk julete genser (bilde kommer forhåpentligvis litt senere, om jeg er ninja nok) og har laget sin første/andre powerpoint her i livet, KUN for oss! Får deg til å felle en tåre. Legger ved et bilde av en gulrotkake, så kan du syntes synd på deg selv.

Geografi - extended version

Publisert: 05.des.2011 @ 14:59 // Blogg // 0 kommentarer

Vi har fått en ny alpakka i klassen. Alt det geografi kan gjøre med en, altså. Se beduinen i bakgrunnen. Tankevekkende. 

Geografi

Publisert: 05.des.2011 @ 14:22 // Blogg // 0 kommentarer

Hva er konseptet med geografi? Er det å gi oss et smil om munnen?
Personlig blir jeg litt mer sånn som bildet viser når vi har geografi:En indre demon stiger opp til overflaten, og Marielle prøver å temme meg med en blå kjærlighet. Det gikk ikke så bra, for Marielle er ikke blant oss lenger.

Ha en fin dag,
 

Luen vender tilbake

Publisert: 05.des.2011 @ 13:23 // Blogg // 0 kommentarerTvilling

Publisert: 05.des.2011 @ 10:50 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg har en tvilling. Hun heter Vilde.


Hårtips #2

Publisert: 05.des.2011 @ 10:40 // Blogg // 1 kommentar

Hvis ingen av frisyrene i forrige hårtips-innlegg falt i smak, har vi fortsatt noen frekke alternativer på lur. Bare se her!


Synes du ikke noe om fancy frisyrer som krever maksimalt med styling? La håret flomme fritt!


Floker det lange håret seg, er det bare å ta saksen fatt. Klipp deg en leken Bieber-frisyre!


Er du rett og slett lei av alt som heter hårvekst, er vel frisyren vist ovenfor eneste fornuftige utvei. Det kjekke med denne (hår)pryden, er at du kan gå rundt å late som om du er en forvokst deodorant bare du har en pologenser i nær periferi. 

Julebordstemning

Publisert: 05.des.2011 @ 10:09 // Julestemning // 0 kommentarer

Nå er julebordtiden her atter en gang. Kolleger møtes for en god og avslappet middag sammen. Sjefen er til stede. Hvis du har noen misnøyer på jobben du har lyst til å ta opp anbefaller vi at du gjør det litt senere på kvelden, der verken du eller sjefen din vil huske det. Kanskje ser du for deg at dagen vil bli spekket med hjemmelaget julemat, god stemning, julesanger og andre juletradisjoner du forventer deg.

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmelaget julemat og mennesker i godt selskap. Lite vet vi om dette er et frivillig, eller et betalt oppstilt bilde.

Men dette er er så absolutt ikke tilfellet.

 

Du bli møtt med ferdigmat fra Fjordland. Pinnekjøtt på boks.

Men den gode stemningen er det ingenting å si på. Santa Lucia-antrekk blir aldri feil, og passer til en hver sammenkomst rundt juletider.


Er du ekstra heldig kan du få besøk av julenissen på en Vespa, men det er bare for de spesielt utvalgte.


Ha en fin julebordtid!

Hårtips

Publisert: 05.des.2011 @ 10:09 // Blogg // 2 kommentarer

Et emne vi ennå ikke har berørt er hår. Håret er en stor del av oss. Det viser vår personlighet utad, og kan bety ekstremt mye for oss. Mange bruker mye tid på å finne ut hvordan de vil se ut på håret. Det er mange muligheter og vi har alle vår egne favoritt. Jeg skal nå introdusere min:

Hockeysveisen:


Denne flotte fyren kler denne praktfulle frisyren. Han bærer den med overbevisning. Den lange manken bak kan få enhver til å sikle. 


Jenter, fortvil ikke. Denne frisyen fungerer vel så godt på kvinner som på menn. Har du kjæreste? Ha samme frisyre! Denne unisex frisyren, får dere til å se ut som et kjendispar uten like!


Med denne frisyren er alt mulig. Bare spør McGyver!

Jeg vurderer sterkt å anlegge denne frisyren selv. 

Hva synes dere? Bør jeg gjøre det?

-Gunn

Julenøtt #5

Publisert: 05.des.2011 @ 09:15 // Blogg // 7 kommentarer

Vi takker for gode svar. Denne gangen var alle svarene riktige, og tilfeldigheten avgjorde at Kåre stakk av med premien for denne gang. Du vinner et "behind the scenes"-møte med redaksjonen. Kontakt oss for nærmære informasjon.

Dagens julenøtt er som følger:
Hvem sitt hår er avbildet nedenfor?
a) Ingrid
b) Maria
c) Marielle
 Vinneren premieres med berøring på håret ovenfor. Lykke til!

Julekort

Publisert: 04.des.2011 @ 19:00 // Blogg // 0 kommentarer

Desembermåneden er høysesong for posten. Gaver og brev sendes i et kjør fra nord til sør, men den typen post som kanskje forekommer hypiggst er julekort. Mennesker fra alle verdens hjørner er desperate etter å meddele resultatet av årets gang.

Og NEI, jeg er ikke interessert i å høre om lille Lukas Leander som har lært seg å si "dadda". Jeg er ikke interessert i å høre om pliktoppfyllende Pernille som nettopp har tatt fatt på legestudiene. Jeg er ikke interessert i å beskue post-pubertale tenåringer i nissedrakt. Jeg er ikke interessert i julekort.


Denne familien nyter godt av at de får superundertøy til jul..hvert år.

Pedobear.

Denne familien brukte litt for mye penger på julegaver,

Økonomisk løsning fremfor å anskaffe seg et skikkelig juletre.

Unngå tabbene vist ovenfor. La utkastet til årets julekort forbli et utkast.

På forhånd takk.

Delta i dagens julenøtt: 
http://twistsauogrocknroll.blogg.no/1322997598_julentt_4.html

 

Bli modell på 1-2-3! (...1845, 1846)

Publisert: 04.des.2011 @ 13:19 // Blogg // 1 kommentar

Gitt opp modellkarrieren på grunn av kronisk stygghet? Ikke fortvil! Det er fortsatt håp for alle! Alt handler om indre skjønnhet og utstråling. (og photoshop)

Nå skal jeg gi deg et par fantastiske tips om hvordan du skal oppføre deg foran kameraet, og jeg GARANTERER at du vil bli modell senere i livet. Ellers får du pengene tilbake.

1. Smink deg slik at du fremhever de beste sidene ved utseendet ditt!

Ikke gjør slik:


Det er ingenting som heter naturlig look lenger. Dropp det. Øynene og kinnbeina dine er ikke lenger verdt noen ting som helst.

Gjør heller slik!

DETTE er det som selger. Nå får du kanskje også tilbud om å være med i fantastisk inspirerende modellblader som Playboy, ViMenn o.l.

2. Smil med øynene

Ikke gjør slik:


Hva er det der for et kjedelig "smil"? Dette er ikke det vi vil ha.

Gjør heller slik!


Det DER kaller jeg et skikkelig glis. Nå kan du både tiltrekke og skremme fra deg eventuelle modelljaktere. Et ordentlig million dollar eye smile.

3. Pose riktig

Ikke gjør slik:Kjedelig, kjedelig, kjedelig. dette har vi sett før. Her trengs det noe nysprakende, hvor du virkelig kan vise din fleksibelhet!

Gjør heller slik!
Disse positurene skriker virkelig bare "jeg er en vill supermodell!" 

Lykke til med modellkarrieren, alle småfugler! 

All credz går til meg, badet mitt og webcameraet på Pcen min.

Vi hjelper deg med en header!

Publisert: 04.des.2011 @ 12:29 // Header // 1 kommentar

Siden vi i Twistsauogrockroll har fått så mange positive hendvenelser for valget av header og bloggdesign, har vi tenkt til å dele noe av denne fortrefeligheten med deg. Vi har derfor bestemt oss for å lage en header til DEG! 

Alt du må gjøre er å sende oss:

 

* Favorittdyret ditt (vi forbeholder oss retten til å bytte ut dyret ditt hvis vi finner det veldig ordinært)

* Bilder 

* Hva som skal stå på headeren

*Bloggadressen din 

*Eventuelle farger

* Skriv en kommentar på innlegget om at du ønsker en header

 


Grip sjansen til å bli like fine som oss. Lesertallet ditt kommer til å gå opp i skyene. 

- Vi legger ut alle nye headere som blir laget i et senere innlegg. Om vi ikke får noen hendevelser (noe som virker høyst usannsynlig) velger vi kanskje å kutte ut innlegget. 

 


Siden innlegg blir ekstremt lite interessante når det ikke inneholder noen bilder, velger jeg da å legge ved et bilde av rock'n'roll. 
 

Julenøtt #4

Publisert: 04.des.2011 @ 12:19 // Blogg // 2 kommentarer

Trass i mange gode svar, var det kun en som kun vinne: I dag var det Kristin som trakk det lengste strået. Barack Obama het vel da det samme i 1967?

Kristin vinner et gjesteinnlegg på bloggen. Kontakt oss for nærmere informasjon.


I dag ønsker vi at dere skal besvare følgende spørsmål:
Slakteren er 180 cm, og har en kraftig kroppsbygning. Hva veier slakteren?

Den som er nærmest svaret vinner et "behind the scenes"-møte med redaktørene. Her får du oppleve livet bak kulissene, og vi i redaksjonen tar mer enn gjerne enn prat med akkurat deg. 

 
 En forsmak på hva vinneren får oppleve.

Vintermote

Publisert: 04.des.2011 @ 11:18 // Blogg // 0 kommentarer

Nå i desember, handler det ikke om å se lett og avslappet ut. Luen skal på, skjerfet skal på, allværsjakken skal på. Alt skal på! Varme og komfort er stikkord!

Vilde har her et flott eksempel på antrekk. Bare hvordan det delikate mønsteret på luen NESTEN matcher skjerfet! Du kan lett se på hennes rolige ståmåte at hun er både varm og komfortabel.

Regnbukse eller skibukse er selvfølgelig også et must, noe vi ikke fikk med på dette bildet.Julenøtt #3

Publisert: 03.des.2011 @ 13:58 // Blogg // 6 kommentarer

Også i går ble det en tøff kamp, men igjen var det Per Olav som stakk av med premien. Tid og sted for gjesteinnlegget avtales internt mellom redaksjonen og vinneren. Vi gratulerer!

Løsningen var "bilkjræsj".

I dag vil vi ha svaret på et spørsmål:
Hva het presidenten i USA i 1967?

Svar sendes i kommentarfeltet. Siste frist for deltagelse er i morgen. Lykke til!


Marielle og Sara har en heftig diskusjon. Hva er egentlig svaret på dagens julenøtt?
 

Påminnelse: Julenøtt #2

Publisert: 02.des.2011 @ 22:28 // Blogg // 0 kommentarer

Foreløpig er deltagelsen på dagens julenøtt veldig laber! Vi minner om at deltagelse foregår helt til i morgen, og at svaret ikke er bæsj. Trykk HER for å delta!
Alternative karriereveier

Publisert: 02.des.2011 @ 22:14 // Blogg // 0 kommentarer

I disse tentamensdager, er det sikkert mange fortvilte sjeler med en nært forestående stryk karakter i mente. Når man attpåtil må ha utdanning i så å si alt i dagens samfunn, er det lett å tenke at toget er gått. Den gang ei; Vi i redaksjonen har løsningen...Igjen.


1. Bananbøyeryrket
er spennende og krevende på en gang. Det stilles ingen krav til faglig kompetanse, men et øye for detaljer og praktisk sans kommer godt med. Arbeidsdagene er aldri like: Noen bananer er bøyd mot øst, og andre mot vest. Kanskje noen til og med grønne? Her ligger det utvilsomt til rette for mange artige utfordringer!

Merk: Illustrasjonsbilde. Den fotograferte personen har ingen direkte tilknytning til bananbøyeryrket.


2. IQ-en din kan være på under 30. Ansiktet ditt kan være på vrangen. Lårene dine kan være så feite at du stadig forveksles med en forvokst frosk. Det eneste som teller er hendene dine. Mens andre er priviligert med et vakkert ytre og høy intelligens, kan du skilte med hender av høy estetisk verdi. Som håndmodell er det kun hender som gjelder. 


3. I krig og kjærligheten er alt tillatt. Det samme gjelder når gresset gror seg høyt og stort. Dette medfører at gresset får helt frie tøyler. Hvem kan så passe på at det oppfører seg som det skal? Det er her gressvokteren kommer inn i bildet. Frihet og natur er stikkordene for hverdagen til en gressvokter.


4. Det å male er en krevende prosess. For det første må man belage seg på en hel del ufrivillig bøy og tøy, og for det andre må man ta hensyn til været. Blant disse bekymringselementene er det lett å glemme prosessen etterpå, for en malin skal tross alt tørke. For at denne prosessen skal gå best mulig, er det greit å ha malingsvokter i nær periferi. En malingsvokter passer på at malingen tørker som den skal, og vedkommende forhindrer også at fremmedlegemer setter kursen mot verket. Hvis eksempelvis en alpakka går feil og setter seg fast i den våte malingen, har malingsvokteren dette på samvittigheten. 


5. Tentamensvakt


 

Livet på bussen

Publisert: 02.des.2011 @ 21:31 // Blogg // 4 kommentarer

Det er kleint å ta bussen. Det er alt for mye å bekymre seg for. SERJEGDUMUTNÅ? HAR JEG NOE I FJESET? ER LUEN MIN FEIL VEI? HAR JEG RETT OG SLETT GLEMT Å TA PÅ MEG BUKSE IGJEN? Jeg liker ikke andre folk noe særlig, spesielt ikke når de vil sitte ved siden av meg, lår mot lår og puste den herlige ånden sin på meg. Nei, gå vekk, jeg liker deg ikke, prøver jeg å si. Men da setter de seg bare enda nærmere, og sovner gjerne på skulderen min i tillegg. Etter mange år med dette problemet, har jeg utarbeidet en fantastisk måte å få vekk disse inntrengerne på. SE SUPERRAR UT! Sånn sitter jeg på bussen hver eneste dag.

Ikke mange som kommer og skal kose nå lenger nei! Haha! Hvis du har problemer med å se farlig og dyrisk ut, ta gjerne med deg noe stort hjemmenifra som tar mye plass. (som din mor). Sett det i setet vedsiden av, og når fremmede spør om de kan få sitte, bare glo stygt på dem. Uansett om det er en gammel dame eller gravid kvinne, bare glo. Ta gjerne med deg en dukke, og si at det er vennen din sin plass, og han har ikke skjelett eller muskler, så han kan dessverre ikke stå. Da får nok den ondsinnede gamle damen dårlig samvittighet og slutter å klage på benskjørheten sin! hmmf!

Det finnes mange interessante folk på bussen òg. Som han her.

Han har fulgt tipsene våre med Uggs på gutter! gjør meg glad. i tillegg bar han en matchende boblejakke, som virkelig satte prikken over ien. 

 

Kjole til ballet

Publisert: 02.des.2011 @ 20:54 // Blogg // 2 kommentarer

Har stresset sykt med å finne kjole til årets skoleball, men fant til slutt tre som falt sånn noen lunde i smak. Hva synes dere?


1. Likte snittet på denne kjempegodt. Fargen var også fin. Men...Utringningen overlot kanskje litt for lite til fantasien?


2. Denne var chic og sexy på samme tid. Stoffet ser fint ut, men likte ikke så godt den nederste sirkelen på kjolen.

3. Digget de friske fargene sammen. Stilige detaljer ved rygg- og skulderpartiet. Kanskje litt kort?


 Hvilken likte dere best?

Et høydepunkt i litteraturens verden

Publisert: 02.des.2011 @ 19:54 // Bryllup // 0 kommentarer

Vi i redaksjonen mener at våre lesere bør kunne vite forskjell på dårlig og bra litteratur, derfor bestemte jeg meg for å ha en bokandmeldelses. Siden jeg er av den litt utradisjonelle typen velger jeg å gå mot strømmen. Istedet for å anbefale en nykommer av en bok velger jeg heller å skrive om en som kom ut for 9 år siden. Dette for å få øynene opp for gamle klassikere. Boken jeg har tenkt til å vurdere i dag heter da "TALLDJEVELEN".

 

For å igjen spille på de originale strengene mine starter jeg et litt annerledes sammendrag av boken, sånn at dere skal skjønne hva det går i. 

"Robert. Djevelen. Han kommer igjen tolv netter. Det ene lyset etter det andre går opp for Robert. Bare ved tanken går rullegardinen ned. En liten rød. En liten rød. En liten rød talldjevel. Han sjonglerer elegant med tallene. Ingen plusser eller minuser kan gjemme seg unna. Talldjevelen vet hvor de er. Robert liker ikke matte."

Dette vil jeg kalle for en spennende, trist, vakker bok med en fin slutt. Jeg likte "Lek og lær tall" godt, men talldjevelen er bedre. Jeg vil vel kanskje gå så langt som å si at det var nok en bestselger fra Hans Magnus Enzensberger. Han skriver på en sånn måte at du bare må ligge våken om natten og lese ferdig boken. Når jeg åpner opp tallbøkene til Enzensberger er det som å gå inn i et skattkammer. Først var jeg nysgjerrig og forventningsfull, så fullstendig oppslukt og uendelig beriket. Jeg må nok medbringe at jeg nettopp er ferdig (dessverre) med å lese talldjevelen, det er en bok jeg skulle ønske aldri tok slutt. Det er en bok som ikke lar deg få fred før du har kommet til siste side. 

Det eneste negative med boken er omslaget. Etter min mening burde de valgt et omslag som bedre appelerte til småbarn. Jeg tror at noe sånt som dette hadde passet bedre. 
Er dette noe som appellerer til deg? Isåfall får du den på bokkilden.no for KUN 149 kr. Det er vel aldri feil med en hard pakke under juletreet? 

Julenøtt #2

Publisert: 02.des.2011 @ 18:28 // Blogg // 5 kommentarer

Ja, så var det allerede duket for den andre luken i vår julenøttkalender. Før vi røper dagens spørsmål, må gårsdagens vinner kåres. Det var en tøff kamp og mange verdige kandidater som knivet i toppen, men det ble til slutt Per Olav som trakk det lengste strået. Redaksjonen gratulerer! Per Olav kan møte oss alle ukedager rundt lunsjtider. Vi gleder oss til å treffe deg!

Løsningen var a) Marielle.

Deretter setter vi kursen mot dagens julenøtt:
Redaksjonen er på jakt etter et ord. Det begynner på b og slutter med æsj. Hvilket ord leter vi etter?

Vinneren premieres med et gjesteinnlegg på bloggen.

 Også denne gang foregår konkurransen i kommentarfeltet. Lykke til! 


Marielle prøver å kvele Sara i frykt for å glipp av dagens julenøtt.


Hobbymeteorloger

Publisert: 02.des.2011 @ 17:53 // Blogg // 0 kommentarer

Befinner du deg i Bergen for øyeblikket, har du sikkert bevitnet den første snøen som falt i dag. Været har heller ikke gått ubemerket hen på sosiale medier, noe statuser som "ENDELIG SNØ! <3", "DIGGER SNØ!" og "Nå er snøen komt!" tilsier. Først trodde jeg disse statusene var forbeholdt blinde, men da jeg innså at Facebook ikke er lansert i blindeskrift, la jeg den teorien på hyllen.

Personlig interesser jeg meg like mye for vær som for rullatordesign.

Været er blant oss hele tiden, noe som resulterer i at vi merker det hele tiden.  Dermed vet vi selv hvordan været til hver tid. Rengner det, ta jeg på meg muldyrregnfrakken min. Skinner solen, tar jeg på meg lamashortsen min. Jeg trenger ingen værguru for å avgjøre min egen klesdrakt. Av den grunn trenger jeg ikke konstant å bli fortalt om ulike værfenomener på facebook heller. 

Hva er det folk vil med disse statusene? Er det å opplyse oss? Er det for å gi oss en åpenbaring?

Er det for å glede oss?

Jeg føler kun en ting når slike statuser florerer på Facebook: Hat og angst. Du kan like så godt plassere nervetrådene mine i en makuleringsmaskin. 

 Vis at du står i mot værrelaterte statuser - Si nei! 

Julehumør (som egentlig ikke er en særlig relevant tittel)

Publisert: 02.des.2011 @ 13:24 // Blogg // 1 kommentar

I disse juletider er oppførsel viktig. Man gjør det meste for å få og spre juleglede.

Om du møter noen på gaten som prøver å prakke på deg en invitasjon til et "Bad Santa party", men du er svært sosialt ubekvem, bør du heller velge å takke ja til flyeren og heller la vær å komme. Som den bitchen du er.

Personlig ville jeg nok heller valgt å gå på et Tea Party og gledet meg stort over scones og en god kopp te. 


Jeg er ikke akkurat den med mest eleganse heller. Jeg tror nok at det bildet vil beskrive meg ganske bra. I hvert fall i eget hode. På utsiden er jeg nok mer utrolig enn en fri isbjørn i år 2070.

Nå føler jeg at jeg må rettferdiggjøre min sak litt her. Jeg var ikke frekk da jeg sa "Nei. Jeg vil ikke komme!" til henne. Jeg mente det godt. Som å spare samtilge andre på festen fra min ufattelige kleinhet.

Nå er jeg egentlig tom for ord. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Kanskje legge til et nytt, fint bilde.

Noen personer har bare en enestående utstråling! Ryan Gosling beviser mitt poeng. Man ville aldri sett han med verken dårlig humør, skjorte eller kroppshår. Sjangsene for dette er mindre enn at Vilde går en dag uten Skyr.

Vår alles babe har trent nok til å vise fram den ene pillen sin. Han har komt i den alderen der puppene begynner å vokse og følgene av dette er jo fatale. Guttene begynner å stirre og bli nyskjerrige. Alle vil se på puppene til Ryan Gosling.

Fakta. 

Mattetentamen

Publisert: 02.des.2011 @ 11:08 // Blogg // 1 kommentar

Vi ønsker våre med-redaktører lykke til på mattetentamen. Måtte lykken være med dere i dag.
Løsningen på alle dine bekymringer

Publisert: 02.des.2011 @ 09:03 // Blogg // 1 kommentar

Er du lik som meg? Blir du arg hver gang bussen er sen? Kanskje kommer den ikke i det hele tatt. Disse buss-problemene er bare noen av tingene som har plaget meg over lang tid. Hvis du lurer på hvordan dette kan unngås, så har jeg svaret.

KJØP EN LAMA:


Dette fantastiske pattedyret har mange unike egenskaper. Den strekker seg opp til 1. 60 m over bakken, så høydeskrekk trenger ikke å være en bekymring.

Lamaen har tenner som vokser hele livet. Og den spiser nesten alt! Har du hage og orker ikke å klippe gresset? Slipp din kjære lama ut, og la den utfolde seg på gresset. 

Men det lamaen kanskje er mest kjent for, er spyttingen. Hvis du er en person som skyr krangling og kanskje har vanskelig for å uttrykke deg når du er litt irritert, la lamaen snakke for deg. Det trofaste dyret den er, vil den tenke som deg, og spytte litt på dine fiender. 


Dette dyret er det mest anvendelige i dagens samfunn. Kjøp en lama og gjør hverdagen lettere!

Har du lama?

Gaveønsker!

Publisert: 02.des.2011 @ 08:35 // Blogg // 2 kommentarer

JULEN NÆRMER SEG MED STORMSKRITT (det har den jo forsåvidt gjort siden august) og snart er det på tide å presentere sine gaveønsker til nissen! (eventuelt foreldre; om du bor så langt ute i ødemarken at selv nissen ikke gidder å besøke deg, eksempelvis Sandsli) Men det kan være vanskelig å finne ut hva du skal ønske deg, siden du mest sannsynlig er en bortskjemt og overvektig unge. Så la meg presentere en fantastisk liste som kan være til inspirasjon!

1. En baby alpakka

Hva er vel bedre enn en myk og kosete liten ting du kan holde hender med når du sitter alene på julaften og drukner i dine egne sorger? Men husk å mate den ofte! Den spiser KUN pepperkakesmuler.

Se så søøøt!

2. Et sexy, barbarisk skjegg. 

Problemer med å skaffe deg et eget skjegg? Ikke ennå kommet i puberteten, eller bare uheldig med hårveksten? Da er dette skjegget alt du har drømt om. Det kommer i tillegg med en vikingliknende lue, slik at du kan se EKSTRA vill og utemmet ut!

3. Boyfriend pillow 

Kjenner du deg litt ensom og alene? Lever du i sølibat, eller er du rett og slett bare for stygg til at noen kaster et blikk på deg? Denne puten er det du trenger. Om du legger deg godt inntil den og lukker øynene, kan det nesten føles som om du faktisk har noen som er glad i deg!

 

4. Gigantisk magnetbart


Hva er vel verre enn et kjedelig kjøleskap? Med denne barten kan du virkelig spice opp kjøkkenet, og bli mottatt av et fancy kjøleskap hver eneste jævla dag. Har du også problemer med å få en bart selv, kan du selvfølgelig sette den i ansiktet ditt også, med denne barten er alt lov!

Gode greier

Publisert: 01.des.2011 @ 22:35 // Blogg // 1 kommentar

Vi må si oss positivt overrasket over deltagelsen på dagens julenøtt! Mange svar har komt inn, men om disse er riktige eller ikke, kan vi ennå ikke røpe. Fristen for deltagelse går nemlig ikke ut før kl.19.00 i morgen kveld, så dere som ikke har avgitt et svar, har god tid på dere. Er du likevel i tvil om du skal delta eller ikke, minner vi deg nok en gang om premien: Den heldige vinneren får møte alle skribentene i egenperson. Deltagelse foregår HER:

Kommenter her!


Når vi først er inne på emnet, er de sikkert mange som har en såkalt gavekalender hengende på stueveggen hjemme. Er du av heldige sorten, er du gjerne den som står bak gavene i kalenderen. Det å gi noe til noen man er glad er en fin ting, men det er ikke til å stikke under en stol at det tidvis kan være vanskelig å finne en passende gave. Vel, bekymre deg ikke - Vi har løsningen!


En kongle kan være utgangspunktet for mange kunstneriske utfoldelser. En sprayboks og malerkost er det som skal til! 
 En q-tips er billig og nyttig. Ikle deg gjerne spanderbuksene og kjøp en hel boks.

Et knekkende sunt knekkebrød er en super kalendergave, spesielt om luken åpnes om morgeningen. Da har minstemann og større menn lunsj utover dagen, i tillegg til å motta en flott gave. To fluer i en smekk!


Plages kalenderinnehaveren stadig av ulydige tær? En tåskiller løser problemet - En gang for alle (tær)!En annen forbruksvare er sølvpapir. Det kan brukes til så mangt.


 

Dagens julenøtt

Publisert: 01.des.2011 @ 19:24 // Blogg // 8 kommentarer

Hver dag frem til 24.desember vil TwistSauogRocknRoll avholde en daglig julenøtt. Dagens julenøtt er som følger:

Hvem er eieren av den røde skoen?

Er det...:
a) Marielle
b) Sara
c) Maria

Svar sendes i kommentarfeltet - Kun korrekte svar er med i trekningen. Vinneren annonseres i morgen, og premieres med en "meet & greet" med redaksjonen. 


 

Når zombiene kommer...

Publisert: 01.des.2011 @ 17:51 // Blogg // 0 kommentarer

er vi klar med saks og gaveinnpakkingspapir.PREPARE YOURSELVES, ZOMBIES

Musikkanmeldelse: Paris Hilton - "Nothing In This World"

Publisert: 01.des.2011 @ 17:32 // Blogg // 0 kommentarerReinkarnasjonen av Mozart har gjort det igjen. Nok en gang serverer Paris Hilton musikkhistorie. "Nothing in This World" er et vakkert kunststykke, og skyggelegger Beethovens symfonier momentant. Introen "Da, da, da, da." hinter om en at en musikalsk sjelereise er iferd med å finne sted. Dette er knallhard samfunnskritikk: Gullkorn som "That's me in your eye", "You know I'm right" og "Most guys will die" setter fart i de små grå og er ord til et ettertanke. Gjentatte ganger meddeler Hilton at hun kan "do it so much better", og med denne singelen beviser hun akkurat dette. Melodisk harmoni og språklige perler akkompagnert med åndelige sprøsmål, tilsier ikke noe annet enn at Hiltons livsverk neppe havner i glemmeboken. Et knallkjøp!

T T T T T


 

En juleforelskelse

Publisert: 01.des.2011 @ 13:30 // Blogg // 4 kommentarer

1. desember, det betyr bare en ting. Juletider. Nei, jeg snakker ikke om julebrus og kakemenn, men sjokoladekake i klasserommet. Et års ventetid på denne store begivenheten kan gjøre en hver person en smule sprø. For å spare dere for nærmere skildringer og beskrivelser legger jeg heller ved et bilde.Greier du å vente et helt år før du spiser den årlige julekaken din?

 

Frisk ungdom med jul i blikket

Publisert: 01.des.2011 @ 13:13 // Blogg // 3 kommentarer


Maren har julekuler på hodet,


Konsentrert sjokoladekakespising.


Ronja med hjertet i hånden.


Rebelsk ungdom drikker julebrus. En røff sjokoladekalender setter farge på tilværelsen.


Redaksjonen svartmaler hverdagen.


Martin får ikke opp matboksen sin.


En tvetydig, brun klump...Og en skje.


Julekalender og andre objekt i samspill.


 

Høytid er klestid

Publisert: 01.des.2011 @ 12:38 // Blogg // 1 kommentar

Julaften. Den dagen som er regnet som den viktigste dagen i livet til moteinteresserte mennesker. Likevel kan det være vanskelig å velge ut den riktige kjolen (også kalt "THE ONE"). Kanskje har du mange valgmuligheter? Da er løsningen så enkel som dette: bytt kjole i løpet av kvelden. Opptil flere ganger er lov. 

Vi vil foreslå at man starter dagen i en dress. 


Her ser vi en kjekk ung kar, antrukket en stilig dress. I denne dressen ser vi et mønster som kan minne om jul. På denne måten ringer du julen inn.

Når du etter en stund føler deg ferdig med denne dressen, og er klar for å innta julegrøten, hopp i en body!
Den er perfekt! Det er nemlig ingen strikk eller ubehagelige belter som klemmer deg rundt magen. Når julegrøten skal ned er det viktig med nok plass. I denne body-en får bena henge fritt på sidene, og det tillater deg å sitte i forskjellige stillinger. 


Varm julegrøt og stram body, kan øke kroppstemperaturen til det ytterste. Derfor foreslår vi at du kan ikle deg en spenstig badedrakt for å kjøle deg ned. Den er lekker og elastisk; Akkurat som deg! Her det er rom for bøy og tøy.


Vi ser dog ikke bortifra at det å ha på seg en badedrakt i lengen, kan bli litt kaldt. Hva passer bedre enn å pakke seg godt inn i en varm felleskjøpsdress foran peisen? Antrukket med denne motejuvelen, er man klar for alle farer som kan forekomme når man steller istand pinnekjøtt, ribbe eller marinert nebbdyr.

Vi lar bildet ovenfor si mer enn tusen ord. Julekvelden blir spennende for alle parter.


Motespalte: Gutar med stil

Publisert: 01.des.2011 @ 12:06 // Blogg // 1 kommentar

Hadde ein brote seg inn i klesskapet til ein tilfeldig gut, hadde ein nok funne litt av kvart. Spørsmålet er om ein hadde funne det me i redaksjonen likar. Er du gut og inser at du står føre ein kleskrise, har me i TwistSauogRocknroll løysinga. Ja, nok ein going har me diska opp med ein motespalte, og denne gongen kun forbeholdt det maskuline kjønn!

Noko me som bloggare er begeistra for, er kilt. I tillegg er kilt enda lekrere jo mer former du som gut har. Å sjå ein gutt i flagrende kilt mens han vandrar nedover vegen, smeltar et og anna pikehjarte oftare enn du skulle tru. Vårt sentrale organ er allereie gryterett! Du må ikkje tru at gleden stoppar her. Noko anna me likar, er V-gensare med utringning djupare enn Marianergropen. Me lar følgjande bilde tale for seg:
 Syner du det er litt krevande å ta på seg overnevnte plagg? Nok ein gong, har me løysinga! Kva styrkar estetikken meir enn ein røff sykkeltights med selar?Når det gjeldar skotøy, foreslår me naturlegvis eit par myke og komfortable uggs. Du kan hermed erklære deg sjølv som ein stilfull gut! 

Det å være Åshild

Publisert: 01.des.2011 @ 09:15 // Blogg // 0 kommentarer

Organismen Åshild er lokalisert i Bergen. Også denne organismen er hyppig observert på Katten. Noen kilder forteller også om en mystisk tilstedeværelse på øvrige steder i Bergen. Organismen er også kjent for å inneha en enorm kjærlighet for seg selv, men den er ikke så glad i boss-spann. Tar du likevel utfordingen med å lokke den frem, er det lurt å ha et stykke breiflabb lett tilgjengelig. Faren for å miste en lillefinger eller to er overhengende, men breiflabb er kjent for å roe den (noe) ned. Hypnose og frenetisk stryking på høyrearmen kan også hjelpe betraktelig. Pleier du å følge med på "Home & Away"? Da bør du passe deg. Åshild elsker nemlig "Home & Away".


Milkshake og jordbær i organismens territorium gjør den VILL!
 

hits