Sminketips

Eksotisk ferielykke

Publisert: 04.mar.2012 @ 14:54 // Sminketips // 2 kommentarer

Som bergensere har vi nå hatt vinterferie. Dette har  resultert i mange flotte opplevelser, som vi skal omskrive til eventyr senere. Jeg skal ikke kjede dere med et langt sammendrag av min spenstige ferie; det føles like påtrenegende som JB sin lyse vokal i falsett. Derimot, skal jeg gi dere redskapene til å skape deilige og forførende versjoner av dere selv. Redskapet for i dag er... Øyenskygge!

Ønsker du noen sprekere aspekter i din fargepalett? Er du lei av gråtoner og andre slappe farger? Da har jeg svaret til deg! Gult er, og vil alltid forbli, kult. Leter du etter en farge som holder år etter år? Da er øyenskyggen du bør skaffe deg gul. Gult passer til absolutt alle farger, men har en særlig forkjærlighet for enkelte toner. Lilla, neon-rosa og svart er nok til å foretrekke hvis du skal skape et kraftig inntrykk.

Om du føler en trang til å fremheve øyengropene dine enda bedre, kan du påføre en anelse med gull. Husk å virkelig dekke kosten med farge: på denne måten oppnår du en ekstra vibrerende og livsglad farge. Pass på å "fargelegge" hele øyet. Begynn nederst ved øyenkroken, og ikke slutt før du når helt opp til øyenbrynet. Dette vil gi best resultat. Det vil gi øynene dine den ekstra touchen de trenger i vinterkulden. 

Har du forsatt mangel på inspirasjon kan det være en idé å ta en titt på bildet under.  

Inspirasjonsbilde:

 

 

Her er mitt resultat som jeg er relativt fornøyd med. Som du ser fremhever dette min fine vinterhud:
Er du klar til å fornye din fargepalett?

hits