TWIST

How to bake an (un)successful cake

Publisert: 09.jan.2012 @ 22:55 // TWIST // 1 kommentar

Har du alltid lurt på hvordan du lager tidenes mest suksessfulle kake? Mistet nattesøvnen av mangel på mat oppskrifter? Da har jeg svaret til deg! Marielles Oreokake, der vi helst ser for oss at du bytter ut oreo bitene med TWIST sjokolade. Dette for å få en kulinarisk matopplevelse. 

2 pk oreo kjeks, bytter du ut oreo kjeksene til fordel for TWIST sjokolade, kan jeg love deg en opplevelse av de sjeldne

2-3 ss smør

2,5 dl fløte

1 pk Philadelphia ost

2 dl melis

1 pk sjokolademousse


¾ oreo kjeks/twist knuses. Blandes med 2-3 spiseskjeer smeltet smør som er smeltet. Prøv å blande så godt som mulig. Dette legges i en rund kakeform, 24 cm.


Philadelphia vispes sammen med melis, til den er luftig og kremete. Ny "bolle"- Så tar du 2,5 dl kremfløte + sukker og pisker det til krem (ikke for mye). Rør ca. halvparten av kremen inn I krem-gigant-ost-massen. Smør det så over kakebunnen, og putt litt oreo kjeks/twist, men for all del ikke BANAN på toppen.. Sett I kjøleskap I 30 min. 


 Sjokolademousse lages av fancye pakker man kjøper på butikken, de med sjokoladebiter er best. Følg oppskriften på pakken ^^ Kan røre inn de siste kjeks/twist bitene. Kaken oppbevares kaldt (1 time) og kan pyntes med krem, knuste oreokjeks, twist og sjokoladesaus før servering.


Kos dæ!! 

hits