TWIST

How to bake an (un)successful cake

Publisert: 09.jan.2012 @ 22:55 // TWIST // 1 kommentar

Har du alltid lurt p hvordan du lager tidenes mest suksessfulle kake? Mistet nattesvnen av mangel p mat oppskrifter? Da har jeg svaret til deg! Marielles Oreokake, der vi helst ser for oss at du bytter ut oreo bitene med TWIST sjokolade. Dette for f en kulinarisk matopplevelse.

2 pk oreo kjeks, bytter du ut oreo kjeksene til fordel for TWIST sjokolade, kan jeg love deg en opplevelse av de sjeldne

2-3 ss smr

2,5 dl flte

1 pk Philadelphia ost

2 dl melis

1 pk sjokolademousse


oreo kjeks/twist knuses. Blandes med 2-3 spiseskjeer smeltet smr som er smeltet. Prv blande s godt som mulig. Dette legges i en rund kakeform, 24 cm.


Philadelphia vispes sammen med melis, til den er luftig og kremete. Ny "bolle"- S tar du 2,5 dl kremflte + sukker og pisker det til krem (ikke for mye). Rr ca. halvparten av kremen inn I krem-gigant-ost-massen. Smr det s over kakebunnen, og putt litt oreo kjeks/twist, men for all del ikke BANAN p toppen..Sett I kjleskap I 30 min.


Sjokolademousse lages av fancye pakker man kjper p butikken, de med sjokoladebiter er best. Flg oppskriften p pakken ^^ Kan rre inn de siste kjeks/twist bitene. Kaken oppbevares kaldt (1 time) og kan pyntes med krem, knuste oreokjeks, twist og sjokoladesaus fr servering.


Kos d!!

hits